|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: út leden 04, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
Kdy měl vůbec Barnett naposledy nějaký rozumný fajt? Ten koukám je už taky na definitivní cestě do prdele .... což mně osobně je hodně líto, jeho jsem měl vždy rád. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út leden 04, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
S Crocopem ve finále PRIDE. :-)) Ještě šel s Nogem a Monsonem, jinak slabota, no.
|
|
| nahoru |
|
 |
DasCabbat
|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
Aby nám AO nevypadl hned na začátku _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
Parada, konecne se Fedor zase objevi a je to velice blizko! Doufam, ze to uvalci.
Barnett taky parada, imho to ma nejlehci, ale uvidi se az na place, ze jo. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
DasCabbat
|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
| deemao napsal: | Aby nám AO nevypadl hned na začátku |
na flying armbar
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
Preju si aby finale bylo fedor vs ao :]
btw werdum vs ao ? Vrazda v octagonu
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:44 pm Předmět: |
|
|
Ono to neni jen o velikosti..Werdum už Overeema jednou porazil. Pravdou je, že tehdy měl tak o 20kg míň. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út leden 04, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
Werdum vs. Overeem je super matchup. Na tenhle zápas se opravdu těším.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út leden 04, 2011 10:09 pm Předmět: |
|
|
Tak Barnett bude  ... koukám, že se Strikeforce podaří HW událost roku, zejména s ohledem na to, že UFC je v HW momentálně něco mezi lazaretem, LDNkou a loveckým dýchánkem
EDIT ... akorát dát Werdumovi jako první fajt po té pauze Alistara ... to potěš _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út leden 04, 2011 10:14 pm Předmět: |
|
|
Barnett musí nejdříve před komisi kvůli Hopsinkám, takže ještě není jisto.
Proč má champ v prvním kolem něco jako interim champa netuším, ale je mi to fuk, protože chci vidět AO se slušným grapplerem. Werdum je sice podle mně onedimensional a moc šancí nemá, ale tenhle matchup mě fakt zajímá hodně. A jsitě, je to proto, že FW porazil FE...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út leden 04, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
Overeem-Werdum a Fedor-Silva jsou bomba zápasy, ale pokud chtějí SF udělat turnaj osmi mužů tak zrovna tihle měli být jednoznačně nasazení a nikdo z nich se neměl navzájem utkat v 1. kole. Tohle nemá hlavu ani patu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út leden 04, 2011 10:24 pm Předmět: |
|
|
Nevěřím, že by byl TAK blbej, aby napodruhé neprošel ...
Jinak obecně souhlas, ale prostě mi to jako první fajt po zdravotní pauze přijde dost masakr. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út leden 04, 2011 10:29 pm Předmět: |
|
|
MT: Souhlasím, ale je mi to momentálně opravdu fuk. :-)
ygg: Snad si nemyslíš, že tam jde odevzdávat moč aby mu uvěřili, že je čistý? :-)) Jde k odvolací komisi kvůli protestu, co podal proti trestu...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út leden 04, 2011 10:33 pm Předmět: |
|
|
Že jde podat protest jsem se dočetl, ale myslel jsem, že jej automaticky budou i znovu testovat...nedošlo mi, že i pokud ano a on bude čistý, tak mu nemusí ten protest uznat, a on tím pádem bude furt v trestu, a má smůlu....což by mě tedy soudruzi nasrali _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|