|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jadek

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
Počkat to jis i pres den ovesnou kaši ? ;) co maso, ryze ? Mas tu nekde svuj jidelak ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
jezismarja....
jo jim pres den ovesou kasi, maso a ryzi nejim, nebavi me si to pripravovat a tohle mne chutna mnohem vic. Jidelak tu nenajdes, protoze na to ja nehraju. Jim tak, jak potrebuji, jak mam cas atd...
edit: nic ve zlem, ale me to fakt nebavi porad vysvetlovat, stejne to malokdo pochopi, protoze je to vsechno divny jako ja  a neni to vubec nic k inspiraci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | jezismarja....
jo jim pres den ovesou kasi, maso a ryzi nejim, nebavi me si to pripravovat a tohle mne chutna mnohem vic. Jidelak tu nenajdes, protoze na to ja nehraju. Jim tak, jak potrebuji, jak mam cas atd...
edit: nic ve zlem, ale me to fakt nebavi porad vysvetlovat, stejne to malokdo pochopi, protoze je to vsechno divny jako ja a neni to vubec nic k inspiraci |
jo to už jsem někde čet že rýži miluješ a nejíš ji... plně tě chápu taky mě to nebaví připravovat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Kimikaca napsal: | | Draper napsal: | jezismarja....
edit: nic ve zlem, ale me to fakt nebavi porad vysvetlovat, stejne to malokdo pochopi, protoze je to vsechno divny jako ja a neni to vubec nic k inspiraci |
jo to už jsem někde čet že rýži miluješ a nejíš ji... plně tě chápu taky mě to nebaví připravovat :D |
ale to neni ten hlavni duvod, ryzi miluji, ale ovesou kasi miluji vic a jsem vernej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | jezismarja....
Jen jsem se zeptal. Jsem tu docela nový, takže o tobě nemám moc info.. Hodně štěstí..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 6:44 pm Předmět: |
|
|
| jadek napsal: | | Draper napsal: | jezismarja....
Jen jsem se zeptal. Jsem tu docela nový, takže o tobě nemám moc info.. Hodně štěstí.. |
jo diky a to nebylo primo na tebe, ale celkove to rozebirani mych zvyku, navyku, zlozvyku, zasad, co, proc, jak, kdy atd.....vysvetleni je v mem podpise a to vam musi stacit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | 6/1 TRENINK c. 32
...
|
klanim se a gratuluju |
dik dik..., koukam, ze ta zaokrouhlena cisla udelaly fakt hodne, tak to asi budu pridavat rovnou po 10 kilech a nebudu se srat s nejakyma 2,5kama _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
a ja jsem dal 7x5
ok tak na sraze si tech 5x5x100kg dame spolu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | a ja jsem dal 7x5
ok tak na sraze si tech 5x5x100kg dame spolu |
dekuju za nabidku, ale neklapne
dojizdim ivanova a v patek bench pojedu,a le pokud se zadari, tak na pondeli pred srazem bych mel mit 5x3x110 a po sraze 5x3x115,a le na to si uz moc neverim
ale byla by mi cti, ulehnout na tu samou lavicku, pod tu samou osu co ty |
jezis aby ses neposral
dobre, kdyz jsem pro tebe neco jako buh , tak mne budes chodit pro vodu, utirat pot atd , coz ti jiste bude take cti _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | a ja jsem dal 7x5
ok tak na sraze si tech 5x5x100kg dame spolu |
dekuju za nabidku, ale neklapne
dojizdim ivanova a v patek bench pojedu,a le pokud se zadari, tak na pondeli pred srazem bych mel mit 5x3x110 a po sraze 5x3x115,a le na to si uz moc neverim
ale byla by mi cti, ulehnout na tu samou lavicku, pod tu samou osu co ty |
jezis aby ses neposral
dobre, kdyz jsem pro tebe neco jako buh , tak mne budes chodit pro vodu, utirat pot atd , coz ti jiste bude take cti |
tak dokud jenom pot, tak to bude dobry
a myslim, ze pokazde uslysis jenom "...paneboze!" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|