Neblbni ty jdeš na maximálky na DL hned po těžkém dřepu?
To raději odlož až na neděli ať něco zvedneš taky.
No jako vždy si necham poradit a pudu teda v sobotu nebo neděli :-) Stejně už mi to někdy v 8 večer přešlo, protoze vzhledem k tomu ze nedokazu ukojit hlad :D a sem docela utahanej, tak by to zejtra asi moc vhodny nebylo :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
Koukal a jsem vystrašenej už teď Vůbec nevim, jestli na tom budu silově tak, abych moh zkusit už tenhle rok ... uvidíme, ale ještě je čas :-)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
nejvíc mě asi pobavila kláda 120kg a pneu 600kg, to už jsou takový váhy ,který maj skoro profi
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
nejvíc mě asi pobavila kláda 120kg a pneu 600kg, to už jsou takový váhy ,který maj skoro profi
No PŘESNĚ tyhle dvě věci jsem měl na mysli. Já dostanu nad hlavu zatim maximálně tak 100 a to ještě jenom 1x a tepovku mam při tom kolem 190 a to ještě musim předpokládat, že 100kg na čince bude úplně něco jinýho než 100kg na kládě.
EDIT: powerstairs 240kg sou taky moc pěkný a 350kg yoke si radši ani nepředstavuju :D
No PŘESNĚ tyhle dvě věci jsem měl na mysli. Já dostanu nad hlavu zatim maximálně tak 100 a to ještě jenom 1x a tepovku mam při tom kolem 190 a to ještě musim předpokládat, že 100kg na čince bude úplně něco jinýho než 100kg na kládě.
EDIT: powerstairs 240kg sou taky moc pěkný a 350kg yoke si radši ani nepředstavuju :D
Já si loglift vyrobil a je to uplně něco jinýho než klasická osa. Řekl bych, že se líp přemíst'uje, ale hůř vyráží. Nejhorší je, že celkově ty váhy na soutěžích rok od roku rostou a dost velkym tempem. Za chvíli už bude rozdíl ve váhách mezi amatéry a profi opravdu už jen minimální.
Nebojte, nebudou všechny takhle těžké (ale některé budou naopak ještě o něco těžší)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Já si loglift vyrobil a je to uplně něco jinýho než klasická osa. Řekl bych, že se líp přemíst'uje, ale hůř vyráží. Nejhorší je, že celkově ty váhy na soutěžích rok od roku rostou a dost velkym tempem. Za chvíli už bude rozdíl ve váhách mezi amatéry a profi opravdu už jen minimální.
Já mam v plánu si ho taky vyrobit, ale teď čekam až sleze sníh a pořád nemůžu sehnat kládu, už asi na 3 pilach mi poslali pryč :D
Nebojte, nebudou všechny takhle těžké (ale některé budou naopak ještě o něco těžší)
Tak to je dobře, už jsem se bál že bych moh skončit předposlední, takhle mam to první místo od konce vždycky jasný :D
Na druhou stranu, aspoň je motivace pořádně makat :)
Tak to je dobře, už jsem se bál že bych moh skončit předposlední, takhle mam to první místo od konce vždycky jasný :D
Na druhou stranu, aspoň je motivace pořádně makat :)
Cizo díky za povzbuzení :-D,
Morico jestli chceš abys nebyl vždycky poslední což já taky nechci, tak se spolu můžeme vždycky domluvit a jednou budu poslední já, podruhé zase ty :-D :-D :-D
Morico jestli chceš abys nebyl vždycky poslední což já taky nechci, tak se spolu můžeme vždycky domluvit a jednou budu poslední já, podruhé zase ty :-D :-D :-D
To zní jako dobrej plán
Drzim palce na ty zitrejsi nebo nedelni maximalky u mrtvol, jsem zvedavej. Nezapomen, ze je to z velke casti i v hlave, tak se naser a vytahni z toho co to pujde.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Drzim palce na ty zitrejsi nebo nedelni maximalky u mrtvol, jsem zvedavej. Nezapomen, ze je to z velke casti i v hlave, tak se naser a vytahni z toho co to pujde.
Dik! Zrovna se na to chystam a 200 hodlam brat jako rozcvicovaci serii
Warm-Up :
◇ 10 min eliptical, zátěž 5
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec
Mrtvý tah : PEAK 1 Warm-Up: Zakopávání: 40x7.5kg na střídačku jednonož
☞ 6x55kg
☞ 6x95kg
☞ 3x135kg
☞ 3x155kg
☞ 3x175kg
☞ 1x185kg
☞ 1x195kg - PR - lehký
☞ 1x200kg - PR - až sem (včetně) vše no belt ... docela to šlo, problém z dotahem byl minimální, poloha zad né úplně ideální ale lepší než minule
☞ 0x210kg - MISS - tady jsem nasadil teprve opasek a to byla zásadní chyba, blbej opasek mi akoradá dusil a když sem měl cca v půlce tahu už hlavu jako meloun tak jsem to pustil ... kdybych si ho nevzal, tak bych to možná dotáhnul ... ale na kdyby se nehraje, takže prostě někdy příště :)
Shrnutí : ... dál po missu už jsem nezkoušel nic, cítil jsem že už sem za tuten tejden dost unavenej, pásek mi akorád tak dusil a bez něj už jsem nechtěl nic tahat, kdybych něco uspěchával, tak bych se moh akorád zranit a to by nebylo dobrý k ničemu ... 200kg bez pásku jsem si zatáhnul, takže jsem si splnil, co jsem chtěl :) ... 210kg jsem zkoušel hlavně abych měl trojboj 500kg, takhle ho mam sice 490, ale za to RAW i bez pásku, takže taky dobrý :)
Edit k shrnutí: vidim to, že u toho mt, budu tahat bez opasku dál i nad 200 dokud nebudu mít prostě toho opasku potřebu, protože mi to tak vyhovuje ,necítim žádnou slabost středu těla a opasek mi akorád přidusil!
Shrnutí pro Drapera : stále ti dlužim nápravu 3x190, jenom to odkládam na příště, dneska už by to nebylo rozumný :-)
Zkracovačky s nohama na míči + Ball V-Sit Ups + Ball Plank Crunch : Supersérie
☞ 4 x max
Shrnutí: ještě jsem slaboučkej, ale někam jsem se posunul, takže vše je OK!
Teď to vidim na tejden deloadu a pak něco novýho.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru