|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kimikaca

|
Zaslal: st leden 05, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | tak sem kouknul na fotky, ono se ti zdá že vypadáš hůř, protože jsi zalitý, ale to neřeš :D Vidím že tě fkorte baví :) Asi na něj zase taky najedu, závidím ti ten bench! :) |
Zalitý ? Teď nevím jak to myslíš :D... ale z benche mám taky radost, síla roste pěkně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wondra

|
Zaslal: st leden 05, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
No že v tom říjnu jsi byl víc rýslý, proto jsi vypadal "líp".
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 2:17 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | No že v tom říjnu jsi byl víc rýslý, proto jsi vypadal "líp". |
Jo takhle, ale já to myslel tak, že vypadám ještě menší :D
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 2:45 pm Předmět: |
|
|
na těch fotkách předtím nebo na těch nových?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | na těch fotkách předtím nebo na těch nových? |
na těch nových fotkách si připadám menší
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 8:24 pm Předmět: |
|
|
7. ledna 2011 6. tréningový den (Pátek)
Dneska dost dobrej pocit z tréningu, ale to jídlo stálo dneska za ho*no...
svačina: gainer
POSILOVNA
svačina: gainer + protejn + corny, bebe dobré ráno
obed: smažený okořeněný hermelín alá kimi (spálil jsem ho) s rohlíkem a 10dkg šunky, corny sušenka
večeře: tuňák bez přílohy... corny sušenka
večeře: tvaroh
bench: 5x5 - 62,5kg
Rozpažování s jednoručkama 4x10 - 5kg
BŘICHO JSEM CVIČIL VČERA
Naposledy upravil Kimikaca dne so leden 08, 2011 11:15 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
Zdravím. Nějak nerozumím tvé strategii Korteho.1-3. trénink jsi jel dřepy a MT 65kg, 4-5. jsi přihodil 10 kg (!) na 75kg a 6. trenál vidím zase jen 65? Proč to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | Zdravím. Nějak nerozumím tvé strategii Korteho.1-3. trénink jsi jel dřepy a MT 65kg, 4-5. jsi přihodil 10 kg (!) na 75kg a 6. trenál vidím zase jen 65? Proč to? |
ááá víš proč ? protože jsem zkopíroval páteční tréning kdy jsem jel ještě staré váhy a zapomněl je přepsat opravím to. Díky za upozornění
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: po leden 10, 2011 9:43 am Předmět: |
|
|
Dneska to bude zajmavý. Od včerejšího rána mě při hlubším nadehnutí zapíchá na levém boku, spíš ze zadu pod lopatkou. Snad mě to nijak neomezí..
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: po leden 10, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
hele ,co to jídlo ? není to nějak ošizené ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: po leden 10, 2011 10:16 am Předmět: |
|
|
Jestli myslíš páteční tak je. Pátek a víkend stál s jídlem za prd. Vstával jsem ve 12 takže snídaně svačina nic. V neděli jsem dokonce neměl ani vločky, snažil jsem se udržet na mase a rýži k obědu a večeři a tvarohu na noc.. Ke svačinám, to co mi přišlo pod ruku
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po leden 10, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
S těma zádama, někomu se může stávat že se mu zablokujou žebra a neá nic snažšího než si je sám odblokovat. RUkama se opři těsně vedle páteře v tom místě, nadechni se zhluboka a oři výdechu tam zatlač, dá se říct vší silou. Pěkně to pokřupe a máš klid :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: po leden 10, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | S těma zádama, někomu se může stávat že se mu zablokujou žebra a neá nic snažšího než si je sám odblokovat. RUkama se opři těsně vedle páteře v tom místě, nadechni se zhluboka a oři výdechu tam zatlač, dá se říct vší silou. Pěkně to pokřupe a máš klid :D |
Vypadá to zajímavě, ale radši počkám jestli se to nedá do kupy samo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: po leden 10, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
Dneska docela zajímavej den  . Začalo to ráno kdy jsem si naivně myslel že bolest pod lopatkou přes noc zmizí... omyl. V potravinách mě nasere prodavačka, která mi vždycky když si řeknu 10deka eidamu a 10deka šunky dá 16deka sýra a 14deka šunky a zeptá se jestli dobrý... Dneska jsem ji naposledy řekl, že jo. Příště ji řeknu, že chci 10 a zbytek ať si nechá... Pak přišel basket a nějako mě dostal, cestou domů sem si koupil big shock abych měl trochu energie a po půl hodině jsem si doma dal gainer. Hned potom jsem si řek, že si dám 10 minut leháro a natách sem se do postele. Samozřejvně jsem na skoro hodinu usnul... Když jsem se probudil tak sem si šel rychle udělat oběd a když sem vyklápěl maso na talíř, tak jsem se spálil o kraj pánve  nakonec jsem ještě zjistil, že sem maso přesolil jak bejk. No co snědl jsem to a musel jsem po 20ti minutách do posky s plným žaludkem :D. Cestou jsem se stavil v krámě, kde jsem si zapomněl na pultě u košíků pití, takže jsem si dal rozcvičku z posilovny do krámu a zpátky abych měl co pit. V posilovně jsem se protách, rozcvičil pár klikama atd. Pak jsem si dal 30kg na dřepy a po 20ti opakování mě chytly spodní záda, no super... :D. Takže jsem si odjel dřepy a MT s 80ti kg a domů šel jak namr*anej  (oběd jsem ven naštěstí neposlal) . Kupodivu na bench mi to zase šlo, bolest pod lopatkou zmizela a 65kg mi přišlo jak 55kg nechápu.. na břicho jsem se vyprd, jestli přestanou bolet záda tak si ho dám později
Pondělí 10. ledna 2011 7. tréningový den (Pondělí)
svačina: 7dkg sýra, 8dkg kuřecí šunky + rohlík
svačina: protejn
BASKET
oběd 150g kuřecí prsa +sáček rýže
POSILOVNA
svačina: protejn, gainer
večeře: 150g kuřecí prsa +sáček rýže
Bench 5x5 - 65kg - žádnej problém, jak sem si první týden myslel, že bude
Jednoručky ve stoje (biceps): 4x10 - 10kg
stahování kladky (triceps): 4x10 - 25 kg
Břicho: nic (nakonec jsem si dal pár sklapovaček před spaním)
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: st leden 12, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
Středa 12. ledna 2011 8. tréningový den (Středa)
Tak dneska mám fakt dobrej pocit z toho pulloveru, dal jsem si to dřepy-pullover-dřepy-pullover-dřepy-pullover-dřepy-dřepy, zapotil jsem se u toho jak bejk, ale stálo to za to
svačina: 7dkg sýra 5dkg kuřecí šunky + bulka (zapečený)
svačina: protejn
oběd 150g kuřecí prsa +sáček rýže
POSILOVNA
svačina: protejn, gainer
večeře: 150g kuřecí prsa +sáček rýže
MT 5x5 - 80kg
Rozpažování s jednoručkama (ramena): 4x10 - 10kg
Břicho:
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|