|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Janze
|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:46 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Janze napsal: | | Frozz. napsal: |
Správné držení těla a zamezení "vypouklých břich". |
upřímně řečeno jsem ještě nečetl nic, co by mě o tom přesvědčilo. |
..takže tomuhle cvičení nevěříš? No, tak tvoje věc já tě přesvědčovat nebudu |
to by se ti ani samotnému nepodařilo ale kdybys měl nějakej článek na úrovni, který by logicky zdůvodnil, proč je tento cvik užitečný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:49 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Johncreasy napsal: | Tak já myslím, že to možná funguje. Podívejte, co dovedou africké či asijské domorodé ženy.....vkládáním prstenců kolem krků, ho protahují často i o jeden dva decimetry. Nebo ušní lalůčky...propíchnou ho Sloním klem a časem s nimi mohou zametat světnici. Tohle je asi to poslední co by začátečníka mělo nutně zajímat. |
Kdo mluvil o začátečnících? Autor tématu nemusí být začátečník.
janze - můžu sem vložit odkaz ze zahraničního webu o BB? |
pošli kdyžtak PM
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:50 pm Předmět: |
|
|
Mě se zdálo, že si tu hlavní vlnu zájmu o téma převzal po autorovi ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:54 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Mě se zdálo, že si tu hlavní vlnu zájmu o téma převzal po autorovi ty. |
Nepřevzal, mě tohle téma dost zajímá tak jsem se přidal do diskuze.
Já ale nejsem začátečník, takže mi trochu uniká smysl předchozího postu . Přečti si něco o HSS (resp.příčný břišní sval) a uvidíš. Tímto cvičením by se měl posilovat.
edit: zajímal by mě názor např. Kida, ale určitě se už o tom na foru zmiňoval.
edit2: Arkan napsal "Za vypoukou břišní stěnu můžou někdy uvolněný střeva , chce to jíst víc zeleniny ,ředkev ,kedluby ,..."
-> možná na tom je něco pravdy, já zeleninu nejím vůbec, a s tím břichem mám někdy problémy, musím neustále přemýšlet nad tím abych ho měl pořád zatažené. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 12:06 am Předmět: |
|
|
Od pondělí po dobu 3 týdnů budu provádět každodenní trening Arnoldova vakua, pak napíšu, jestli jsem pocítil změnu, samotného mě to zajímá, uvidím  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 12:23 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | elnino napsal: | k cemu je to dobre,smim-li se zeptat? |
Správné držení těla a zamezení "vypouklých břich".
Vidíš snad tohle u novodobých profi-kulturistů? Ne
|
To je spíš otázka dávkování hgh a růstu orgánů.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 12:27 am Předmět: |
|
|
No, nevím. Správně provedené vákuum je hlavně o schopnosti břicho dobře relaxovat. To ostatní je už hlavně práce bránice. Nějaký extra vliv na transversalis tam nevidím. To by muselo jednat o komletní jogínský cvik (z hlavy si nevzpomenu název) kdy břichem probíhají vertikální vlny.
Tím netvrdím, že cvik nemá žádný přínos, naopak jedná se o intenzivní masáž útrob a jak jsem zmínil, procvičení bránice. Při vší úctě k Arnoldovi, to až tak velkou souvislost s pupky nemá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 12:30 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Tím netvrdím, že cvik nemá žádný přínos, naopak jedná se o intenzivní masáž útrob a jak jsem zmínil, procvičení bránice. Při vší úctě k Arnoldovi, to až tak velkou souvislost s pupky nemá. |
a jaký má význam masírovat břišní dutiny?
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Abys neměl líná střeva. Dál by to mělo zabraňovat městnání žluči v játrech atd atd. Viz jogínská literatura. | Jinými slovy to podle jogi-literatury zlepšuje trávení a to už by kulturisty mohlo zajímat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Frozz. napsal: | Od pondělí po dobu 3 týdnů budu provádět každodenní trening Arnoldova vakua, pak napíšu, jestli jsem pocítil změnu, samotného mě to zajímá, uvidím . |
tak jak pokracuje pokus?
mel by jsi mit tyden za sebou, takze snad nejake vysledky budou |
Ahoj, jo mám za sebou asi 13 dní, každý den před spaním jsem prováděl 15 opakování. Vypadalo to nějak takhle: Předklon do zhruba pravého úhlu + pořádné vydechnutí a zatažení břicha, narovnání se (v tomhle momentu bylo krásně cítit ty svaly "uvnitř"), a vydržet 5-10s, výdech, a to samé dokola.
Poslední dobou jsem míval problémy s nafouknutým břichem, nadýmáním, někdy mě i bolelo, nevím proč. Já neříkám že tohle vaccum mi nějak zázračně pomohlo, ale od té doby (těch 13dní) se mi to nestalo ani 1x.
Další věc, ta hlavní, že dokážu břicho zatáhnout dovnitř o mnoho více než když jsem začínal, až je to trochu nechutný jak mám vidět žebra a plochý zatažený břicho .
To je asi tak všechno, co jsem já poznal. Samozřejmě to nebyla nějaká dlouhá doba, ani nevím jak dlouho by se to mělo provádět, ale splnil jsem co jsem řekl, i když to teda nebyly 3 týdny, ale to už by tuším takové změny nebyly. Měj se _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
SupermanXXX

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|