|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 2:27 am Předmět: |
|
|
v súčasnosti nevidím dovod kupovať niečo iné ako snygex či myofusion, ako cenovo, tak kvalitou, samozrejme kto chce ísť do hydrolyzátu sa musí ohliadnuť inde:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
presne tak pokud klasickej proteinak, tak Syngex za 699 kc je bezkonkurencni, ten Myofusion sem jeste nemel, musim okostovat
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
musim suhlasit, momentalne mam cokoladovy syngex, no a proste je to jedna lahoda  , pouzivam ho asi 2 tyzdne a uz je polka pixle prec _________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | já jsem dostal před nějakým časem myofusion double čokoláda jako vzorek, rozpustnost byla dokonalá a z chuti jsem naprosto ustříkl (vynikající), teď jsem si koupil v akci 2 x Hydro a ještě tady mám neotevřený kýbl 2,5 kg Promil 65, až to sjedu koupím určitě myofusion |
k dokonale rozpustnosti ma myofusion daleko..lzickou se opravdu dokonale nerozpusti... btw uz si zacinam pripadat jako draper...vsem okolo chutna ta umela cokoladova chut a chvali si rozpustnost..
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 11:59 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | cipinek napsal: | já jsem dostal před nějakým časem myofusion double čokoláda jako vzorek, rozpustnost byla dokonalá a z chuti jsem naprosto ustříkl (vynikající), teď jsem si koupil v akci 2 x Hydro a ještě tady mám neotevřený kýbl 2,5 kg Promil 65, až to sjedu koupím určitě myofusion |
k dokonale rozpustnosti ma myofusion daleko..lzickou se opravdu dokonale nerozpusti... btw uz si zacinam pripadat jako draper...vsem okolo chutna ta umela cokoladova chut a chvali si rozpustnost.. |
umělá??? to je jak když si uděláš kakao s mlékem... lepší čokoládu jsem ještě neměl...
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 12:06 pm Předmět: |
|
|
ja bohuzel horsi cokoladu nemel..delam pouze s vodou..a nechutna me to..jednou sem dal mleko..nakysla a umela chut byla porad stejna..nejede my to proste..
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | ja bohuzel horsi cokoladu nemel..delam pouze s vodou..a nechutna me to..jednou sem dal mleko..nakysla a umela chut byla porad stejna..nejede my to proste.. |
dělám s vodou je neskutečně výborná... krémová... prostě super... a myslím že se se spostou lidí shodnu a ty jsi první kdo si stěžuje : (
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | nanobeast napsal: | | ja bohuzel horsi cokoladu nemel..delam pouze s vodou..a nechutna me to..jednou sem dal mleko..nakysla a umela chut byla porad stejna..nejede my to proste.. |
dělám s vodou je neskutečně výborná... krémová... prostě super... a myslím že se se spostou lidí shodnu a ty jsi první kdo si stěžuje : ( |
nojo..asi mam vysoke naroky...mozna me jeste napada muscle tech triple chocolate...ta byla taky hrozna..ale coz...sto lidi sto chuti...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 10:26 pm Předmět: |
|
|
nekdo ti rekne hnus, nekdo ze je vybornej, tak si to preber :)
za sebe rikam to druhe, ale osobne mam jeste radeji Pharma Whey od teto firmy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: po leden 10, 2011 5:35 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
nekdo ti rekne hnus, nekdo ze je vybornej, tak si to preber :)
za sebe rikam to druhe, ale osobne mam jeste radeji Pharma Whey od teto firmy |
A co se týče kvality?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 10, 2011 5:53 am Předmět: |
|
|
je to kvalitni protein _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: po leden 10, 2011 8:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po leden 10, 2011 10:14 am Předmět: |
|
|
Bude kvalitni...je vyroben v EU takze bych si ho kdykoliv vzal..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po leden 10, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
1386,- za 3000g, to je jeden z nejdražších proteinů, co tu Ronnie má
Pokud chceš nějakej levnej, tak se koukni co je v akci, nebo nějaký Promil třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|