Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zzdenika

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 12:44 pm    Předmět: Re: Valc Odpovědět s citátem

-=Flex=- napsal:
Nechodíte někdo do Valcu za Lužánkama, případně nemáte nějaké zkušenosti s tímto fitkem?

Pro mě je to z ruky, ale líbilo se mi tam... Velká plocha, hodně strojů, hodně činek, hodně všeho... CO by jsi chtěl vědět konkrétně?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tam byl nedavno asi 3x a naprosto super fitko az na male musky, jako pokrivene osy a jednu velkou nervni muchu, co se tam do me srala :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

valc je slušné fitko...chodil jsem tam tak rok a vše OK.
Bobbysoxer

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To petr616: A víš, že ani nevím? Proto abych dokázala vyjádřit svůj názor na nějaké fitko, nemusím být "něčí kůň". Ale dobrej pokus.

To Flex: Ve Valcu jsem nebyla, ale pár lidí v mém okolí tam chodilo a jen ho chválili.
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bobbysoxer: kam jsi jeste chodilat krome Incore Fitness? Napis nejake nazory na fikta, ve kterych jsi cvicila.
Bobbysoxer

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: Moc jich nebylo. Pořádně jsem do toho šlápla teprve před pár měsíci.

Takže Blue gym na Kotlářské: Tam jsem byla jen jednou. Hodně strojů, spíš staršího data. Šatny a sprchy by mohly být lepší. Personál se mi jako začátečníkovi vůbec nevěnoval, takže mě to odradilo a víckrát jsem tam pak nešla. Ale to už je pár let.

Posilka na Táborské (A-fit): Tam jsem vydržela skoro 3 roky. Menší posilovna, strojů (zachovalých) i činek dost. Ale bývalo tam v exponovaném čase narváno, takže jsem se musela na strojích střídat. Vstupné i permanentky za přijatelné ceny, nápoje naproti tomu dražší. Parkování na dvoře. Co mi ale vadilo, tak na recepci (v přízemí) personál kouřil a kouř často byl cítit i v prostorách posilky (1. patro).

No a pak bývalý wellness klub Frištenského v Líšni (dnes Aktivo): Hodně, ale opravdu hodně malá posilovna s novými kvalitními stroji, spíš pro ženy, horolezecká stěna. Malé množství činek s malými váhami. Jinak šatny a sprchy super až na pokulhávající úklid. Wellness zóna, též super, ale opět v exponovaném čase hodně plná, až přestala plnit funkci relaxace. U jejich nástupců (Aktivo) jsem ještě nebyla.

No a od loňského roku InCore Fitness: A k tomu jsem myslím řekla už dost.
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz jsem bydlel nejaky cas v Julianove, tak jsem na Taborskou take chodil, ale vydrzel jsem tam opravdu jen kratce, protoze me odradilo arogantni chovani majitele, a tak jsem zacal chodit do Blue Gymu, kde s mensima prestavkama (Fitness 2000 na Kounicove a BigOne) protoze jsem potreboval zmenu, cvicim dodnes a taknejak to povazuji za domovske fitko, navic mne vyhovuje, ze to mam 5 minut pesky od baraku. Mas pravdu v tom, ze personalu je naprosto jedno, co se tam deje a i kdybych tam treba odpalil ohnostroj, tak mne nikdo nic nerekne :-) , ale muzes si objednat pocatecni instruktaz, kdy ti trener ukaze, co a jak posilovat.
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste jsem se chtel zeptat, chodi nekdo sem? http://www.posilka-brno.cz/nase-posilovna/ Zatim nejhorsi fitko, ve kterem jsem v zivote byl
Bobbysoxer

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: Ten Blue Gym byl na počátku, kdy jsem nevěděla ani která bije. Na Táborské je opravdu velice "svůj majitel", s tím souhlasím. Mě sedlo InCore, takže teď jsem zakotvila tam a nějakou dobu i zůstanu . Navíc to mám 10 minut pěcha od domu, a to je dost rozhodující.
-=Flex=-

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za názory na Valc, zatím jsem tam byl jen dvakrát, ale absolutní spokojenost. Chtěl jsem zjistit, jestli to není jen můj subjektivní pocit..;o) Takže není. Začínám s tréninkem po hodně dlouhé pauze, cejtím se, jako kdybych začínal zas úplně od začátku.. Moje dřívější působiště byla TJ Tesla na Lesné, ale to už je pár jařin..Teď už mi tam nevyhovuje ta otevírací doba..
Vždy budu jednat čestně,mé srdce zůstane navždy čisté,svým mečem budu bránit bezbranné a budu stát na straně slabších,vždy budu říkat pravdu a když mě má vlast svými pohunky kolena podlomí,svou zemi budu i nadále stále brániti.Tak přísahám.
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bych chtel videt, jak vypada narvanej Valc, to musi byt lidi jak na spartakiade vzhledem k tem prostoram :-)
-=Flex=-

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to rozhodně, mně to tam přijde fakt obrovský a i když je tam hodně lidí, tak se to tam prostě ztratí..
Vždy budu jednat čestně,mé srdce zůstane navždy čisté,svým mečem budu bránit bezbranné a budu stát na straně slabších,vždy budu říkat pravdu a když mě má vlast svými pohunky kolena podlomí,svou zemi budu i nadále stále brániti.Tak přísahám.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
To bych chtel videt, jak vypada narvanej Valc, to musi byt lidi jak na spartakiade vzhledem k tem prostoram :-)

Loni jsem to tam párkrát zažil. Teda, pokud se dá asi 40-50 lidem na place říkat narvaný? Letos to určitě taky přijde, tak ti pak napíšu, kolik přesně spartakiádníků jsem napočítal.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jeste jsem se chtel zeptat, chodi nekdo sem? http://www.posilka-brno.cz/nase-posilovna/ Zatim nejhorsi fitko, ve kterem jsem v zivote byl

Co je na nich tak špatnýho? Podle fotek málo místa atd, ale asi za tím bude i něco jinýho?
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotky vzdy vypadaji na strankach dane posilovny pekne, to sis nevsiml? :-)
silene malo mista, prostor je dlouha chodba, malo jednorucek, stroje v hroznem stavu, kotouce ani nejdou poradne nalozit na osy, protoze to neni promasteny a silene to drhne, identifikace hmotnosti kotoucu take neni obcas jednoducha atd edit: no ale lidi tam celkem chodi z 90% studenti asi i kvuli cene a jim ty podminky na takove to cviceni asi staci

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: