Sám ještě nevim přesně ... rozhodně zpět zařadim čelní dřepy, normál dřepy, mt a úzkej bench tam budou určitě ... dál se musim hodně zlepšit ve výrazech a přemístění, takže powerclean, pushpress, možná nějakej muscle snatch, přemístění a výrazy s jč nebo tak něco + možná nějaký cviky v "zercher variantě" ... ještě nevim, ale pak to sem určitě postnu až to bude nějak sestavený a naplánovaný.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Zkus si tam dát i pendley rows, je to docela dobrá příprava na atlasy. Klasický přítahy co vidíš u většiny je krčení ramen v mírném předklonu a to je lepší dát si tam o sto kilo víc a cvičit to rovnou ve stoje
takhle nějak to jedu, jen mam maličko užší postoj i úchop
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
Naposledy upravil Wygh dne so leden 08, 2011 5:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Zkus si tam dát i pendley rows, je to docela dobrá příprava na atlasy. přítahy jezdim jen takhle, nějaký mrcasení se 140 kilama v polopředklonu co vypadá jako krčení ramen je celkem k ničemu, to si radši nalož o sto kilo víc a krč s tim
Výbornej nápad ... neznáš nějaký video z youtube nebo kdekoliv s dobrou technikou, ještě jsem je nejel, tak ať mam z čeho vycházet. Dík :)
EDIT: to krčení taky určitě zařadim, uvidim jestli s velkou činkou nebo se dvěma naloženýma EZ tkama, protože tak se mi to krčí daleko líp, když jede každá ruka zvlášť, ale tam je zas problém že je nemůču mít ve stojanu, takže s nima musim nejdřív udělat MT ... což bude při váze každý EZ kolem 120kg docela problém asi :D
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne so leden 08, 2011 5:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Už jen kvůli střídavému úchopu máš lepší velkou činku
Okej! Je fakt, že bych s tim moc opakování jinak asi neudržel. Ještě k tomu videu pedlay rows, takže postoj máš vesměs jako při mrtvole ..a ještě jedna věc, stačí to dotahovat tak jako to dělá na tom videu nebo by bylo lepší to dotáhnout až na dotek s hrudníkem ?
No ja to tahám k břichu ne k hrudníku, ale to ten maník taky. A lepší samozřejmě na dotek. Jo postoj jak na mt.
Jo já to tak myslel jako k břichu, šlo mi o to jestli je lepší to dotáhnout :) Tak dík za rady! Mam další cvik, kterej bude v následujícím tréninku :)
Tak si ve výsledku pěkně zesílil.
Vítej mězi dvoustovkáři
Do kdy daš deload?
Deload dam jenom tejden, dam 1-2 lehoučký tréninky a 1-2 aerobky a od příštího tejdne najedu na nějakej novej trénink, kterej se během tejdne pokusim sestavit.
Tak, novej trénink se zrodil ... dostal jsem chuť pořádně makat, takže uvidíme ...
... ano, aplikoval jsem M/O rutinu i na drep a bench
EDIT: úprava v rozpisu
Naposledy upravil Morico dne st leden 12, 2011 11:45 am, celkově upraveno 1 krát
No vypadá to moc pělně, jen nevim jak funguje Ort rutine na dřep a bench ale tak to zjistíš ... ja bych jen přehodil cg bench s pendley rows, přeci jen po dřepu je lepší si lehnout na lavičku než zase zatěžovat střed těla no a výraz za hlavou ti moc na axle nebo kládu nepřidá, to tam radši dej výraz před hlavou nebo push press
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
No vypadá to moc pělně, jen nevim jak funguje Ort rutine na dřep a bench ale tak to zjistíš ... ja bych jen přehodil cg bench s pendley rows, přeci jen po dřepu je lepší si lehnout na lavičku než zase zatěžovat střed těla no a výraz za hlavou ti moc na axle nebo kládu nepřidá, to tam radši dej výraz před hlavou nebo push press
Já to mam rád pěkně naplánovaný, tak když už jsem měl hotovou tabulku na tu mrtvolu, tak sem si řek, že to prdnu i na dřep a bench, přišlo mi, že by to mohlo docela fungovat jako takova silovka+trochu objem, uvidíme jak to pude (akorád když jsem tam dosadil nejdřív maxka + 10kg tak to bylo naprosto šílený, takže jsem radši naopak podseknul tak, že bych na konci měl dát moje současný 1RM max dvakrát ... možná že ještě za běhu trochu přidam někde, ale i takhle to bude nejspíš dost ...
Jinak ty pedlay a bench přehodim, to je dobrej nápad, přece jenom si chvilku poležim ;) .... k tem výrazům za hlavou ... ja uz tam pushpress mam v to pondeli, to "premisteni a vyraz" jak tam mam napsany bude powerclean + military od těžších vah + pushpress, takže to zpoza hlavy bylo jako změna, ale jestli to neni vhodný, tak by tam možná šel třeba military v sedě nebo znova pushpress ale rovnou ze stojanu?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru