|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
trénink techniky, 90 minut
Dneska opět tanečky, díky úvodnímu šoku začíná tělo být unavený. V plánu je ještě bazén.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:47 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m sprint kraul
Den ode dne se mi plave líp, což je klasika. Co je další klasika, že nehubnu žádným zázračným tempem, počítám že se to trochu začne hejbat příští tejden už, nerad bych utahoval ještě víc jídlo...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut trénink techniky
Pokračování nekonečnýho seriálu. Bohužel budu muset chodit každej den, protože potřebuju zafixovat základní pohyb těla a zrychlit. Včera tančil vedle mě frajer tak 45 a měl tak zhruba 70kg a v pase tak 70cm, psycho. Do toho můj sportovní 90cm pas moc esteticky nevypadá  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m kraul sprint
Na dnešním bazénu byla zajímavá jenom večeře - panenka s hráškovým pyré a cibulovým koláček, dietní, moderní, chutné a levné jídlo, uá  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so leden 15, 2011 10:51 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Dneska výjimečně bez plavání, sem za celej týden dolámanej jako hajzl a tak sem si raději zašel na green horneta a flák charolais  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Pokračuju podle plánu. Trénuju většinu týdne s Kosťou, to je nerychlejší českej latinář, což má tu výhodu, že jeho 60kg a svižný tempo mě motivuje k rychlejšímu hubnutí  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po leden 17, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Co bych k tomu tak dodal, ono to je pořád dokola asi na dva roky, než se to trochu srovná, makání na technice je mravenčí práce a něco jako syndrom začátečníka v posilování u tancování neplatí, člověk je začátečník pořád. Já spolíhám na syndrom melouna co zhubne a zrychlí, až se to trochu povede, nahraju nějaký video  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po leden 17, 2011 10:48 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Dneska dvoufázově, ona ta technika de klidně trénovat 5 hodin denně a nic se nestane, narozdíl od tančení na hudbu kde do toho člověk pere a po dvou minutách je mrtvej, tak tady si jen tak hraje s tvarováním těla a pomalinku to fixuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út leden 18, 2011 10:41 pm Předmět: |
|
|
Plavání
500m mix
Tanečky
Pokračování v tréninku na otevřené mistrovství británie  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st leden 19, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Odtančeno, dneska poprvý od začátku tancování mě přestaly bolet natažený lýtka, heh. Večer ještě plánuju plavání.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 1:12 am Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m kraul sprint
Standardní rozplavba, začaly mě opět bolet lejtka jako hajzl  , už mi to začínalo chybět.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá leden 21, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Včera day off, už jsem byl přetaženej, dneska klasika, půjdu ještě plavat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so leden 22, 2011 12:11 am Předmět: |
|
|
Plavání
500m prsa
Dneska příjemné, celou dobu sem si přemýšlel, tak to uteklo raz dva  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so leden 22, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Dneska jsem nestihl bazén, zítra si to vynahradím.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Začíná to být na dobrý cestě, jsem už rychlejší a trochu líp držím tělo. Taky sem dneska na tréninku dostal telefon na nějakou buchtu, bohužel ne od ní ale od jejího trenéra  . Tímhle tempem bych za měsíc a půl podle původního plánu už mohl mít formu na soutěže, jediný co zatím nešlo dolů tolik je váha, resp. si to myslím, protože se musí někde zvážit  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|