Kuřecí v akci

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kuřecí v akci  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kuřecí v akci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maso z kauflandu - odvaha. Dodavatelé jsou většinou zahraniční - doufej , že nemáš německé dioxinové
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsou ty dioxiny v tom množství nebezpečné? Já se v tom neorientuju, ale přijde mi to jako bublina.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Korny

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a já mám doma 10kg přímo z drůbežárny, za 91kč 1 kg:)
Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Jsou ty dioxiny v tom množství nebezpečné? Já se v tom neorientuju, ale přijde mi to jako bublina.

Je a není. Krátkodobá konzumace vůbec nic neudělá, tudíž se na současnou aféru klidně můžeš vykašlat.
Jejich nebezpečí spočívá v tom že se v těle ukládají a moc nevylučují. Jako rtut, DDT, ... , takže kontrola potravin z hlediska jejich množství je určitě důležitá
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:

no - potravuny nesmí obsahovat dioxiny. Tj. tímto nesplňují jeden z parametrů uvedení na trh. Jak moc jsou nebo nejsou nebezpečně ? asi jak to psal Mablung - nezabije Tě to, ale dobrovolně jíst takové maso ?...asi bych si to odpustil.

Jinak - maso kupuji jen v Globusu a u řezníka. V Tescu je otřesný a kaufland a Lidl - to je podle mě to nejhorší maso co můžeš koupit. Ono je to vidět mj. i na ceně. Pokud někdo prodává o 30 % levněji - tak to něco značí.

Jinak u vajec a masa se držím produktů z ČR ( v případě nouze ze Slovenska - bratři Slováci prominou ) - u řezníka polské maso - ale čerstvé...nemražené.

Nic německého apod.

Samozřejmě nic křehčeného nekupovat
eschaia

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
maso z kauflandu - odvaha. Dodavatelé jsou většinou zahraniční - doufej , že nemáš německé dioxinové

Vyrábí Raciola Jehlička - Uherský Brod :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si včera nakoupil u řezníka na Žižkově krůtí prsa 1.2kg za 180Kč. Chutnají výborně, u řezníka jsem byl poprvé, do této doby jsem kupoval maso v albertu apod., a už jinam nepůjdu. Je to opravdu rozdíl, a cena je velmi přijatelná.
Diana

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Já si včera nakoupil u řezníka na Žižkově krůtí prsa 1.2kg za 180Kč. Chutnají výborně, u řezníka jsem byl poprvé, do této doby jsem kupoval maso v albertu apod., a už jinam nepůjdu. Je to opravdu rozdíl, a cena je velmi přijatelná.

Kam chodíš na Žižkov k řezníkovi?
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
zzdenika

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když je v akci na chlazený, tak koupíme balík a ochutnáme...
Je hnusný - už tam nejdeme
Je dobrý nakoupíme, co se do mrazáku vejde a normálně zamrazíme, i naporcovaný - kolik nám vyjde na den dva a to pak děláme před samotnou tepelnou úpravou...

Jinak poslední dobou kvůli stravitelnosti kupujeme krůtí
I.N.G.

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U nás jsem teď koupil kuřecí čtvrtky za 39 KČ - podniková prodejna, české masíčko. Z jedné čtvrtky maso na 2 jídla, paráda - v mražáku je 10 kg. Pochybuju, že je tady někdo další z Bučovic, takže to asi nikomu na nic není, ale pochlubit jsem se musel.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Frozz. napsal:

Já nevím kde to přesně je, ale je to na Husitské, když se jde směrem dolu tak po levé straně. Mělo by to být u "Merenda s.r.o", "Restaurace Victor".
Z tohodle popisu ale asi nebudeš vědět....
blazen

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nebyly ty dioxiny (aféra o masíčku z Německa) jenom ve vepřovým mase?...
Diana

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Diana napsal:
Frozz. napsal:

Já nevím kde to přesně je, ale je to na Husitské, když se jde směrem dolu tak po levé straně. Mělo by to být u "Merenda s.r.o", "Restaurace Victor".
Z tohodle popisu ale asi nebudeš vědět....

Já jen jestli to není obchod " Krůtí nebe" To tam někde také je.
Já chodím na Olšanské náměstí, tam mají dobré maso a velký výběr. Občas i telecí či skopové. A pak je ještě jeden malinký krámek na rohu u nám.Jiřího z Poděbrad ( roh Milešovské a Přemyslovské co je pošta ) a tam mají v létě na grilování paličky z vepřových panenek za 140Kč/kg.
A už mám zas hlad.....
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Diana

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maso z krůtí farmy seženete na farmářském trhu na Kubánském náměstí v Praze 10. Trhy zas budou od 26.2.2011
Na Náplavce a na Jiřáku od cca poloviny března

http://www.farmarsketrziste.cz/praha/kde-a-kdy-nas-najdete

http://www.krutifarma.cz/
nanobeast

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prave v kauflandu treba pur land je deklarovany puvod CR u veproveho..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kuřecí v akci Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: