|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | důvod je ten , že je nesnáším , dal jsem to jen jednou ,vlastně jednu lžíci a šel jsem je hned vyhodit , mam to tak ,že jím každé 2,5 -3 hodiny , když tak tam třeba ještě vložím sáček piškotů , nebo nějakou tyčinku,banán ,prostě abych pořád něco jedl |
A jak? vsadim se, ze jsi to do sebe hodil rovnou z pytliku a nebo sis to smichal s jogurtem a hned sezral ze? to by asi ani mne nechutnalo. Chce to trochu kreativity, vlocky jdou upravit a ochutit na milion zpusobu a jdou z nich udelat neskutecne pochoutky, pritom to neni vubec casove narocne, je to jedna z nejprospesnejsich potravin, tak nevim, proc se ji vzdavat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
jezisi je tu o tom topik a resilo se to tu mockrat....
napr zakladni vec vecer si je zalij mlekem, pridej rozinky a nech pres noc v lednicce rano si to oslad treba sladidlem, medem, jogurtem (jednu dobu jsem snidal vlocky zalite mlekem do toho jogurt holladnia, sladidlo a orisky, med (dulezite ja, aby ty vlocky zmekly tzn nechat nejlepe pres noc)
nebo
vecer si je zalij horkou vodou, pridej rozinky, sladidlo a dej do lednicky, rano trochu nared mlekem,at je z toho jakoby kase a ochut trebe jogurtem nebo proteinem
nebo
klasickou ovesnou kasi znas ne? pokud se ti to nechce varit v hrnci, staci v mikrovlnce, ale zase bych si to udelal vecer a pres noc dal do lednicky na to pak treba granko, protein nebo cokoliv na ochuceni
atd atd.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
ráno dám jen pevnou stravu , ještě udržím ,protein ,ale jak tam jsou hrudky tak to letí . Díky za radu ,ale ani jedno ráno nepolknu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
a nemyslis, ze je to jen tva sugesce? protoze sorry, ale tohle je nad me chapani _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
ráno se mi hrozně zvedá žaludek , mam problém si i vyčistit zuby
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
A je to normalni? To neni narazka, to se vazne ptam, protoze jsem to nikdy nezazil, ja mam bohuzel chut k jidlu uplne za kazde situace, muzu byt nemocnej, mit 40ky horecky, zvracet.... a stejne budu myslet na zradlo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
Já to naopak chápu. Mám podobný problém ráno s vejci, ty do sebe nedostanu ani náhodou. A na vločky jsem si taky dlouho zvykal, ze začátku jsem se musel hodně nutit... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 12:46 pm Předmět: |
|
|
Taky mám problém ráno něco sníst (kromě musli ty snim vždy), pomůže mi to, že se buď nasnídám dýl, nebo vypiju hrníček čaje a pak to jde. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | Nesmíš večer tolik chlastat. |
:D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Taky mám problém ráno něco sníst (kromě musli ty snim vždy), pomůže mi to, že se buď nasnídám dýl, nebo vypiju hrníček čaje a pak to jde. |
Tohle taky praktikuju. Jako úplně první ráno vypiju 1/2 hrnku teplýho čaje, teprve pak se převlíkám, chystám jídlo... K jídlu se dostanu nejdřív za 15 minut, žaludek se nastartuje a fakt se mi pak líp snídá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|