Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Deadlift napsal:

...co Tě žere znalče historie ...teda...googlu

Máš pravdu - sám jsi to řekl - Tvé názory jsou vtip !

Seš si jistej, že velectěný doktor, inžený, profesor přes bakterie Deadlift nepoužívá google? Nenech se vysmát. Moje názory jsou naneštěstí pro tebe snadno ověřitelný - na googlu představ si to
Nebo tě sere, že mě nemůžeš nabonzovat a mazat příspěvky? Škoda, doufal sem že se tady zase půl roku neobjevíš, byl by od tebe pokoj

není od věci mít nějaké znalosti - pokud je čerpáš jen z googlu - tak nemáš jinou možnost než věrit tomu co kde náhodou objevíš - a na Tvých příspěvcích je to vidět.

Mazat příspěvky může každý moderátor ( šok ? )

To víš - pracuju - takže tu nejsem pravidelně.

ad Tvé názory - googlu se nedá říkat názor.

Jinak profesor přes bakterie ...je vidět, že v tom máš chaos -ostatně nejen v tomto.

Tím, že nedokážeš ovládnout své chování a projevuješ se jako buran co umí jen urážet a pokud s ním někdo nesouhlasí, tak si neodpustí nějakou ( ovšem jen pro sebe ) vtipnou narážku - tím snižuješ svoji jakoukoliv možnost a schopnost sdělit to čím tu přispíváš - resp. lidé Ti kašlou na obsah - vidí - li takovou formu.

Pokud se potřebuješ někde vybít - a je to na internetu - Tvoje volba - mě tím nenaštveš a jen se ztrapníš.

Jen poslední co bych k Tvému postu chtěl napsat - ty si opravdu myslíš, že je to tak, že cikáni a muslimové = ti zlí...křesťan= = ti hodní ? Ty tomu opravdu věříš ? Vnímáš svět takto černobíle ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Oni se tady vazne dohaduji o politicke situaci na filipinach ?
Tak tak. Zhulený Arnold z Anglie ve spolupráci se Serjem Tankienem a vysloužilým řeckořímským zápasníkem, řeší křižáky a politickou situaci ve Filipínském regionu. Oponuje jim několikanásobný šampión BANu (BTW titul si přivlastnil neprávem, vede určitě Reno). Prvně dvě zmínené osobnosti showbussinesu jsou podporovány občasným výkřiky náctelitých Sylvestra Stalloneho, který nikdy nepije ale ke všemu má co říct a modrou postavou z Karviné, která sice nemá řidičák, ale zato vlastní AUDI a má rozjetých milion významných inetrnetových projektů.

Je tady prostě sranda...

P.S. A za všechno může GOOGLE!!!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

( btw - nevšimnul jsem si jediného svého postu o Filipínách ).
CIZO

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirio to totálně zabil, po tomhle už není žádné seriózní debata reálná

Derek Poundstone
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Deadlift napsal:

Seš si jistej, že velectěný doktor, inžený, profesor přes bakterie Deadlift nepoužívá google? Nenech se vysmát. Moje názory jsou naneštěstí pro tebe snadno ověřitelný - na googlu představ si to
Nebo tě sere, že mě nemůžeš nabonzovat a mazat příspěvky? Škoda, doufal sem že se tady zase půl roku neobjevíš, byl by od tebe pokoj

není od věci mít nějaké znalosti - pokud je čerpáš jen z googlu - tak nemáš jinou možnost než věrit tomu co kde náhodou objevíš - a na Tvých příspěvcích je to vidět.

Jinak profesor přes bakterie ...je vidět, že v tom máš chaos -ostatně nejen v tomto.

Tím, že nedokážeš ovládnout své chování a projevuješ se jako buran co umí jen urážet a pokud s ním někdo nesouhlasí, tak si neodpustí nějakou ( ovšem jen pro sebe ) vtipnou narážku - tím snižuješ svoji jakoukoliv možnost a schopnost sdělit to čím tu přispíváš - resp. lidé Ti kašlou na obsah - vidí - li takovou formu.

Pokud se potřebuješ někde vybít - a je to na internetu - Tvoje volba - mě tím nenaštveš a jen se ztrapníš.

Jen poslední co bych k Tvému postu chtěl napsat - ty si opravdu myslíš, že je to tak, že cikáni a muslimové = ti zlí...křesťan= = ti hodní ? Ty tomu opravdu věříš ? Vnímáš svět takto černobíle ?

Tak za prvé profesore, každej má názor a jeho obhajoba se jaksi nezakládá jen na tom, co vypotíš z hlavy. Takže odkaz z googlu je asi ta nejlepší věc a navíc podivuju se nad tim, že jen já teda google používat nesmim u ostatních je to samozřejmě OK

Jak na to reagujou ostatní je mi víš kde, naprostá většina tak reaguje z důvodu že jim je to budto jedno úplně a nebo mají zažitý schema, do kterýho jim tohle prostě nepasuje - tudíž ikdybych sem postnul cokoliv, stejně to bude pro ně málo a bude to lež. Už chápeš?

Tvůj poslední ( pevně v to doufám) příspěvek ukázal, že jsi nepochopil vůbec nic. Protože to, že, cituju ,, cikáni a muslimové = ti zlí...křesťan= = ti hodní ,, ses ode mě tady nikdy nedočetl
Mluvím tady o tom, že nesmyslná tolerance něčeho, co ti škodí je špatná a naprosto nesmyslná, je z absolutní většiny zneužívána, ne využívána, což je rozdíl. [b] Nevidím nic tak ohromujícího na snaze o absolutní toleranci a multikulturalismus, protože ten jak se zdá prostě nefunguje. Takže když ty uvidíš bombovej útok ( Madrid, Londýn, Švédsko, Dánsko ) + důkazy o procentuálně naprosto neúměrné zločinnosti a kriminalitě ,,multikultikulturně tolerovaných,, přejdeš to jako patrně výmysl štvavých stránek, důsledek netolerance, a co hlavně pod heslem ,,všichni nejsou špatní,, to bude brzo zapomenutý. Já si jen myslím naprostej opak. [/b]
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

( btw - nevšimnul jsem si jediného svého postu o Filipínách ).
https://forum.ronnie.cz/post815284.html#815284

Jsem rád, že i zmínění jedinci pochopili, že jde o vtip.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
několikanásobný šampión BANu (BTW titul si přivlastnil neprávem, vede určitě Reno)

Reno už dlouho není HW divize, měl bys v tom mít přehled Bude nejspíš L-HW
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale byl!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Deadlift napsal:

Tak za prvé profesore, každej má názor a jeho obhajoba se jaksi nezakládá jen na tom, co vypotíš z hlavy. Takže odkaz z googlu je asi ta nejlepší věc a navíc podivuju se nad tim, že jen já teda google používat nesmim u ostatních je to samozřejmě OK

Jak na to reagujou ostatní je mi víš kde, naprostá většina tak reaguje z důvodu že jim je to budto jedno úplně a nebo mají zažitý schema, do kterýho jim tohle prostě nepasuje - tudíž ikdybych sem postnul cokoliv, stejně to bude pro ně málo a bude to lež. Už chápeš?

Tvůj poslední ( pevně v to doufám) příspěvek ukázal, že jsi nepochopil vůbec nic. Protože to, že, cituju ,, cikáni a muslimové = ti zlí...křesťan= = ti hodní ,, ses ode mě tady nikdy nedočetl
Mluvím tady o tom, že nesmyslná tolerance něčeho, co ti škodí je špatná a naprosto nesmyslná, je z absolutní většiny zneužívána, ne využívána, což je rozdíl. [b] Nevidím nic tak ohromujícího na snaze o absolutní toleranci a multikulturalismus, protože ten jak se zdá prostě nefunguje. Takže když ty uvidíš bombovej útok ( Madrid, Londýn, Švédsko, Dánsko ) + důkazy o procentuálně naprosto neúměrné zločinnosti a kriminalitě ,,multikultikulturně tolerovaných,, přejdeš to jako patrně výmysl štvavých stránek, důsledek netolerance, a co hlavně pod heslem ,,všichni nejsou špatní,, to bude brzo zapomenutý. Já si jen myslím naprostej opak. [/b]

1. nikde netvrdím, že google nemůžeš používat

2. i kdybys postnul cokolliv - bude to pro ně málo a lež ?...chápu - a nemyslím si to.

3. Tu paralelu s cikánama - to nebylo o pochopení - to byla prostá otázka, tj. kdo co nepochopil je tím, žes to nepoznal a neodpověděl nasnadě.

4. Mluvím tady o tom, že nesmyslná tolerance něčeho, co ti škodí je špatná a naprosto nesmyslná, je z absolutní většiny zneužívána, ne využívána, což je rozdíl....[b]snad první rozumná...ovšem naprosto samozřejmá věc.

5. Když vidím bombový útok v Madridu, tak cítím úplně něco jiného než mi ty naprosto samozřejmě vnucuješ.

Takže resume - podsouváš mi své své domněnky ( 1. a 5. )
Tvrdíš, že jsem něco nepochopil ( 3 ) a v následující větě tvrdíš, že jsem se o tom mém přirovnání nic nedočetl - to je pravda !...nikde to taky netvrdím - byla to pouhá otázka - a v tom případě nabývá to Tvé "nepochopil" úplně jiných rozměrů.

Takže jediné co má hlavu a patu ( a nemyslím to ironicky ) má To Tvé

Mluvím tady o tom, že nesmyslná tolerance něčeho, co ti škodí je [b]špatná a naprosto nesmyslná, je z absolutní většiny zneužívána, ne využívána, což je rozdíl ...což je prostě fakt a nemá význam kolem toho vyšívat.

Tj. 4/5 je toho co si myslíš, že si myslím nebo říkám ( žádný fakt ) a jedna samozřejmost.

Nezlob se na mě, ale tohle přeci nejsou argumenty ( kromě toho kurzívou ).
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Ale byl!

Cro-Cop byl taky kdysi dobrej
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/ekonomika/222432-skandal-s-dioxiny-se-v-nemecku-siri-nasli-dalsiho-vyrobce-a-zavreli-1000-farem.html

to jen, že jsem tu na foru nedávno četl, že se ten problém netýká kuřecího
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
co si myslíš, že si myslím.

4/5 není zase tak zlý, protože tady 99% lidí si myslí, že ví, co si myslím Bez toho, aniž by se kdy obtěžovali se o to víc zajímat, nebo nedejbože přečíst. Takže většina postů sou jen obecný pohledy na věc, odposlouchaný, dobou zažitý a papouškovaný.

Takže doplněk k tomu čím argumentoval Mablung. Jestli islám ve své historii jakkoli toleroval ostatní, neznamenalo to v žádným případě toleranci absolutní. Tolerovaní požívali statut spíš hostů a podle toho se museli chovat. Dnešní tolerance ( neplatí to jen o toleransci náboženství, ale obecně ) je nad rámec. Začíná být, nebo spíš už je, na obtíž.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Majesty napsal:
Oni se tady vazne dohaduji o politicke situaci na filipinach ?
Tak tak. Zhulený Arnold z Anglie ve spolupráci se Serjem Tankienem a vysloužilým řeckořímským zápasníkem, řeší křižáky a politickou situaci ve Filipínském regionu. Oponuje jim několikanásobný šampión BANu (BTW titul si přivlastnil neprávem, vede určitě Reno). Prvně dvě zmínené osobnosti showbussinesu jsou podporovány občasným výkřiky náctelitých Sylvestra Stalloneho, který nikdy nepije ale ke všemu má co říct a modrou postavou z Karviné, která sice nemá řidičák, ale zato vlastní AUDI a má rozjetých milion významných inetrnetových projektů.

Je tady prostě sranda...

P.S. A za všechno může GOOGLE!!!

No hlavní přeci je, že i zápasník má vždy co napsat viď

/ten vtip se ti ale povedl
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2011 1:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Supporter:
No nic, na tie tvoje hluposti co si za pol dna vygooglil sa mi nechce reagovat, nema to konca. Len si to zrekapitulujme aby sme vedeli na com sme.

1. Filipiny maju povodne Moslimske obyvatelstvo.

2. Za 400 rokov boli Moslimovia zredukovany z majority na minoritu. Z 80% na terajsich 5-9%.

3. Zredukovali ich Krestania (nasilne).

Bez toho aby si toto vedel, si sem prisiel a namudroval toto:

Ano, krásná ukázka tolerance Islámu k ostatním náboženstvím jsou například Filipíny ( a islámský terorismus a boj proti křesťanům )

Z vyssie uvedeneho je jasne ze je to minimalne z historickeho hladiska poriadna kravina.

Co sa tyka sucasnosti, uznal som ze tam maju separatistov. Ty si myslis ze su to islamski teroristi a ide im iba o rozosievanie teroru medzi krestanmi. A to je bod v ktorom s tebou nesuhlasim.

Podla mna su to obycajni separatisti, taki isti ako su v spanielsku, turecku, severnom irsku atd. Ze im ich pomahaju likvidovat americania este nic neznamena. Americania ich tam likvidovali uz v roku 1900 (vygoogli si ). Filipiny a USA maju nadstandartne vztahy...

No a s tymto sa z tejto uzasnej debaty stahujem, lebo ty vidis napisane ISLAM a mas v tom momente jasno.
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2011 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Podla mna su to obycajni separatisti.... "

... souhlas. Ono historicky těch, kterým šlo fakt o víru jako takovou, a nepoužívali ji jen jako záminku a klacek současně, bylo asi hodně málo, a snad vždy se jednalo jen o jednotlivce.

To Mirio ... Boha jeho, řeckořímský, no fuj .... ....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: