|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 2:06 am Předmět: |
|
|
Tak ho to sere a co, muze to resit ne? Celkove vykony ma Petr slusne a mnohe veci mu zavidim, jen ta mrtvola dost vyrazne zaostava, tech 160kg, jak psal jako maximum, se obavam, ze nebude moc realne, protoze cokoliv nad 100kg uz slo hodne tezce a slo pres dost kulata zada. Me by to treba u tohoto cviku jako u nejkomplexnejsiho cviku vubec take stvalo a pokud se s tim nechce smirit, tak se musi snazit zapracovat na tom, aby se to zlepsilo a i kdyz asi nema geneticke dispozice k tomu tahat velke vahy, tak zlepsit se postupne o par 10tek kilo snad muze Treba co se mne libilo bylo jeho premisteni, ani jsem ho nijak necvicili a jen ukazkove a bez rozcviceni tam dal par opakovani s 80kg uplne lehce, ale bylo to premisteni od pasu a proc ne ze zeme? Protoze paradoxne nejvetsi problem mu dela prave ta 1. cast pohybu ze zeme, coz je vlastne jakoby mrtvy tah.
Rozhodne bych to byt Petrem nevzdaval a makal na tom :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 10:56 am Předmět: |
|
|
Sakryš... mě děsně mrzí, že jsem nemohla přijet... zatracepená škola...
Co předklony (good mornings) chodil si někdy? Výtahy?
Mě se nejvíc nelíbí ty vaše malé kotoučky v té posilovně, co cvičíš...
Stejně je to na prd něco vymýšlet, když jsem Tě neviděla v akci...: ( Nevím, kde je ten zlomový bod... Ale ono to půjde... ne že ne... chce to čas a trpělivost...
(jen tak btw... mě se nejvíc zlepšila mrtvola, když jsem jí úplně přestala cvičit - to bylo v době, kdy jsem začínala vzpírat a následné dva roky... jen výtahy, předklony, nadhoz a vyskočila mi samovolně o 20 kilo.. zatímco dřep mi v podstatě stál a benč se odebral do věčných lovišť...:-D) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
tak potom treba zacat tvrdo hitovat brucho a spodny chrbat..vid goodmornings a ine core cviky a nachvilu mrtvolu obmedzit. Kedze zhyby ti idu tak slaby bod bude nizsie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | co stale riesis tu mrtvolu. Kazdy skratka neda 200. Na tvoju vahu mas paradne vykony, nejdes ani na olympiu ani na OH tak co? Kopec ludi neda ani jeden zasraty zhyb a ani na bradlach sa tiez nebudu presusat s 20 alebo 30kg...Mna to tiez obcas rozculuje ze niekto v mojej vahovke zatlaci 180 ale cim dalej tym menej. Vlastne uz zacinam byt v mojom veku aj rad ze este namam ziadne problemy s prostatou hahaha. |
resim to a budu to resit, myslim si, ze mrtvola kolem dvou metraku u skoro osmdesatikiloveho kluka je realna
shyby neresim, kliky na bradlech delam klidne s tema triceti i vice kilama, ale ja proste chci zvedat mrtvolu
bez ni si ani nepremistim cinku na ramena, takze nevytlacim vic nez ted
ale dekuju ze se me snazis utesit _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Tak ho to sere a co, muze to resit ne? Celkove vykony ma Petr slusne a mnohe veci mu zavidim, jen ta mrtvola dost vyrazne zaostava, tech 160kg, jak psal jako maximum, se obavam, ze nebude moc realne, protoze cokoliv nad 100kg uz slo hodne tezce a slo pres dost kulata zada. Me by to treba u tohoto cviku jako u nejkomplexnejsiho cviku vubec take stvalo a pokud se s tim nechce smirit, tak se musi snazit zapracovat na tom, aby se to zlepsilo a i kdyz asi nema geneticke dispozice k tomu tahat velke vahy, tak zlepsit se postupne o par 10tek kilo snad muze Treba co se mne libilo bylo jeho premisteni, ani jsem ho nijak necvicili a jen ukazkove a bez rozcviceni tam dal par opakovani s 80kg uplne lehce, ale bylo to premisteni od pasu a proc ne ze zeme? Protoze paradoxne nejvetsi problem mu dela prave ta 1. cast pohybu ze zeme, coz je vlastne jakoby mrtvy tah.
Rozhodne bych to byt Petrem nevzdaval a makal na tom :) |
lehce nesouhlasim, tech 160 bych vytahl, otazka je jak, ale na to zname oba odpoved
je pravda ze od metraku to bylo tezke, ale jenom tou vasi metodou
to premisteni nebylo buhvico, bylo to jenom 70 a jenom dvakrat s pauzou
ale ta mrtvola me dere
to seeya: myslim, ze bricho mam silne dost, spis ta spodni zada
ale uvidim, nevzdam se tak lehce _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 1:18 pm Předmět: |
|
|
ok, verim ze bys to vytahl, ale videt bych to nechtel, protoze by me bolely zada za tebe :-)
jinak nevzdavej to a bojuj  , trenerka jiste pomuze :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | Je to reálný uplně v klídku, já cvičím mrtvolu přes půl roku a 180 jsem zatáhl, tím se nechci vytahovat, jen říct, že je to snadný a musíš jen trénovat jinak |
smarja panno, ja vedet jak, tak trenuju od soumraku do usvitu
To draper:myslim ze ne, muze dat rozpis, ale nebude za mnou stat a kontrolovat, jak jsi to della ty
thanx _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Tomt3 napsal: | Je to reálný uplně v klídku, já cvičím mrtvolu přes půl roku a 180 jsem zatáhl, tím se nechci vytahovat, jen říct, že je to snadný a musíš jen trénovat jinak |
smarja panno, ja vedet jak, tak trenuju od soumraku do usvitu
To draper:myslim ze ne, muze dat rozpis, ale nebude za mnou stat a kontrolovat, jak jsi to della ty
thanx |
tak jak jsem rikal, obcas se natoc a postni to sem....jo vlastne to bys musel mit mobil s fotakem :)
jinak co si pomatuju, tak asi prvni 3 roky cviceni jsem mel mrtvolu porad pod 100kg (v seriich max do 80kg a vubec nevim, jakou technikou), cvicil jsem ji pravidelne, ale bez nejakeho zlepseni (ovsem i tak jsem tenkrat v nasem malomeste tahal asi nejvic ), pak jsem se na ni asi zacal vic soustredit, vice ji cvicit, zlepsoval jsem techniku, pochopil jsem, cim to tahat a kde jsem delal chyby a najednou to slo nahoru krasne samo....
ono to pujde i u tebe neboj _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 17, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
14.1.
IVANOV 1A
DREP
6x2x110
BENCH
5x3x95
Tlaky JČ 5x6x32
Kliky 5x6xBW+20
shyby 2x12
pulover 2x12
mohamedani 3x10
37 serii 45 minut
vracim se na pet tydnu zasek osvedcene klasice
vsechno bylo relativne tezke, ale myslim, ze jenom kvuli nedostatku casu mezi seriema _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po leden 17, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
Chlape, měj sis dát týden deload.... odpočinout si... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 17, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Chlape, měj sis dát týden deload.... odpočinout si... |
mel bych pak jeno 4 tydny
a tohle deloaded je
koncil jsem se drepama 125 a benchem 110 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 19, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
19.1.
IVANOV 1B
BENCH
5x5x80
DL
8x5x90
Bicepsy 5x10x12
shyby 2x12
Lytka 3x20
bricho 3x15
dneska jsme vymenil mrtvoly
jel jsme to bez bot na olympijske cince
snazim se to rozjizdet nohama a tlacit do pat, jak mi radili
chtel jsem 10x5 ale nemohl jsem pres holene (dik drapere  ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 21, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
21.1.
IVANOV 1C
DREP
6x4x100
BENCH
5x5x80
ROZPAZKY
4x10x14
TLAKY NA UZKO
5X5X70
bricho 3x10
shyby 2x12
dneska flakaci den
skoro jsem se ani nezapotil
jen tak dal
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|