Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 507, 508, 509 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Emtik

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
já mám radost, že jsem konečně začal aspoň trochu makat a brát cvičení víc vážně a přizpůsobit tomu životní styl, je mi celkově líp :).. proto jsem změnil (mimo jiné) svůj tréninkový plán po roce :D , a dneska se mi povedlo 4*80 na benč :D zrovna korba nejsem, necvičím dlouho, ale už cítím 1x100kg, a to je pro mě taky hodně potěšující :)

no co, každej nějak začínal

pamatuju kdyz sem dal poprve 100ku, sem byl v 7mym nebi.. :D

jinak zacinal sem 6x30kg bench.. a myslel sem,ze bude muj konec po ty jedny serii :D

da to hodne prace..a hlavne musis vydrzet a ty vysledky prijdou..nikdy bych neveril,ze budu mit max 130 bench..a po tech letech tj krasnej pocit :)
ygg

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
supportere není každej pojízdná chemička tentokrát jsi se netrefil, je to o odhodlaní a vůli, a ti co mě znají vědí , že to dělám každej rok uplně stejně

Jako že se vždy tak nějak mimovolně vyžereš a pak to těžce shazuješ ... sorry, se nedalo odolat

Naposledy upravil ygg dne čt leden 13, 2011 10:15 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D nojo, ta stovka je taková přelomová že :D

ještě pamatuju, jak jsme si s kámošama jako začátečníci na bench přidávali na osu postupně 5kg, k tomu pak 2,5kg a 1,25kg :D zlatý časy..

teď věřím, že mi to vydrží, protože konečně vím co mám dělat a jak to mám správně dělat, konečně jsem vyřešil otázku jídelníčku a tak budu naplno makat.. jsem perfekcionista (nebo jak se to řekne :D) - chci od sebe maximální výsledky v rámci dané situace.. neznám selhání, a už vůbec ne nedostatek vůle.. a pomalu to začínám přesouvat i do posilovny a poznávám, že je to vážně fajn :D
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
tysonek napsal:
supportere není každej pojízdná chemička tentokrát jsi se netrefil, je to o odhodlaní a vůli, a ti co mě znají vědí , že to dělám každej rok uplně stejně

Jako že se vždy tak nějak mimovolně vyžereš a pak to těžce shazuješ ... sorry, se nedalo odolat

to ani ne , ale prostě mám období off , kdy to tolik neřeším , tedko jsem nemohla a dotedka moc necvičím, takže spíš se vracím po pauze yggu ty seš hrozná tlama
ygg

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám tohle o prázdninách, kdy coby vzorný otec musím zajišťovat prázdninový program teroristovi , a navíc mé fitko má totálně debilní otevíračku.... letos jsem to řešil tak, že prostě automaticky málo žeru (tj. jím až když mám opravdu hlad) .... silově jsem samozřejmě díky skutečně občasnému cvičení byl háji, ale sundal jsem skoro 6 kilo.

A já vím že mě máš ráda..já tebe taky
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle se mi na Amících líbí. V Česku by to dopadlo maximálně tak, že by se jí nějací pitomci smáli...
http://www.novinky.cz/koktejl/222369-divence-selhal-pri-zpevu-hymny-mikrofon-publikum-ji-za-ni-dozpivalo.html
Mňam

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Tohle se mi na Amících líbí. V Česku by to dopadlo maximálně tak, že by se jí nějací pitomci smáli...
http://www.novinky.cz/koktejl/222369-divence-selhal-pri-zpevu-hymny-mikrofon-publikum-ji-za-ni-dozpivalo.html

Akorát jsem to sem chtěl hodit U Amíků jde vidět,že jsou na svou vlast hrdí,tady by se jí fakt vysmáli.
blazen

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

si vem že oni mají historii sotva pár stovek let.. my jsme tu o tisíc let a něco dřív, máme hodně světově známých osobností a na to, jak jsme malá země, to podle mě o něčem svědčí... ale zároveň si to sereme sami.. nojo
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2011 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
si vem že oni mají historii sotva pár stovek let.. my jsme tu o tisíc let a něco dřív, máme hodně světově známých osobností a na to, jak jsme malá země, to podle mě o něčem svědčí... ale zároveň si to sereme sami.. nojo

... a většina odsud zdrhla jen to šlo
blazen

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a udělali dobře :)
MOOG

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tim Thomas a Zdeno Chara mi delaji radost
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kometáááá

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatim radost z Berdycha, ovsem velky a rozhodujici otaznik bude jak si obstoji proti top spicce, zatim hral proti outsiderum, navic mel se vsema pozitivni bilanci. I kdyz Gasqueta uz radim mezi sirsi spicku. Osimifinale by mohlo klapnout, myslim ze Nisikori i Verdasco by mohli byt hratelni. Ovsem nevim jak vypada pavouk dal a na koho v pripade vyhry narazi v semifinale, coz bude rozhodujici, myslim ze to uz bude nekdo ze spicky jako NAdal, Federer, Soderling,... Pral bych mu toho simulanta Djokovice, aby mu oplatil to jeho extempore z DAvis cupu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nastavil jsem sam setopbox
chytam i stanice o kterych jsem doted neslysel
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://uk.eurosport.yahoo.com/tennis/australian-open/mens-draw/p1.html
Djokovič ho čeká...

já mám radost z něj i z holek, jsem moc rád, že už to není tak, že jen jeden přešel přes první kolo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 507, 508, 509 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: