|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Emtik

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:05 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | já mám radost, že jsem konečně začal aspoň trochu makat a brát cvičení víc vážně a přizpůsobit tomu životní styl, je mi celkově líp :).. proto jsem změnil (mimo jiné) svůj tréninkový plán po roce :D , a dneska se mi povedlo 4*80 na benč :D zrovna korba nejsem, necvičím dlouho, ale už cítím 1x100kg, a to je pro mě taky hodně potěšující :)
no co, každej nějak začínal |
pamatuju kdyz sem dal poprve 100ku, sem byl v 7mym nebi.. :D
jinak zacinal sem 6x30kg bench.. a myslel sem,ze bude muj konec po ty jedny serii :D
da to hodne prace..a hlavne musis vydrzet a ty vysledky prijdou..nikdy bych neveril,ze budu mit max 130 bench..a po tech letech tj krasnej pocit :) _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:14 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil ygg dne čt leden 13, 2011 10:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:14 pm Předmět: |
|
|
:D nojo, ta stovka je taková přelomová že :D
ještě pamatuju, jak jsme si s kámošama jako začátečníci na bench přidávali na osu postupně 5kg, k tomu pak 2,5kg a 1,25kg :D zlatý časy..
teď věřím, že mi to vydrží, protože konečně vím co mám dělat a jak to mám správně dělat, konečně jsem vyřešil otázku jídelníčku a tak budu naplno makat.. jsem perfekcionista (nebo jak se to řekne :D) - chci od sebe maximální výsledky v rámci dané situace.. neznám selhání, a už vůbec ne nedostatek vůle.. a pomalu to začínám přesouvat i do posilovny a poznávám, že je to vážně fajn :D
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | tysonek napsal: | supportere není každej pojízdná chemička tentokrát jsi se netrefil, je to o odhodlaní a vůli, a ti co mě znají vědí , že to dělám každej rok uplně stejně |
Jako že se vždy tak nějak mimovolně vyžereš a pak to těžce shazuješ ... sorry, se nedalo odolat |
to ani ne , ale prostě mám období off , kdy to tolik neřeším , tedko jsem nemohla a dotedka moc necvičím, takže spíš se vracím po pauze yggu ty seš hrozná tlama
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
Já mám tohle o prázdninách, kdy coby vzorný otec musím zajišťovat prázdninový program teroristovi  , a navíc mé fitko má totálně debilní otevíračku.... letos jsem to řešil tak, že prostě automaticky málo žeru (tj. jím až když mám opravdu hlad) .... silově jsem samozřejmě díky skutečně občasnému cvičení byl háji, ale sundal jsem skoro 6 kilo.
A já vím že mě máš ráda..já tebe taky _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mňam

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 10:14 pm Předmět: |
|
|
si vem že oni mají historii sotva pár stovek let.. my jsme tu o tisíc let a něco dřív, máme hodně světově známých osobností a na to, jak jsme malá země, to podle mě o něčem svědčí... ale zároveň si to sereme sami.. nojo
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 17, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 18, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
Kometáááá _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 8:59 am Předmět: |
|
|
Zatim radost z Berdycha, ovsem velky a rozhodujici otaznik bude jak si obstoji proti top spicce, zatim hral proti outsiderum, navic mel se vsema pozitivni bilanci. I kdyz Gasqueta uz radim mezi sirsi spicku. Osimifinale by mohlo klapnout, myslim ze Nisikori i Verdasco by mohli byt hratelni. Ovsem nevim jak vypada pavouk dal a na koho v pripade vyhry narazi v semifinale, coz bude rozhodujici, myslim ze to uz bude nekdo ze spicky jako NAdal, Federer, Soderling,... Pral bych mu toho simulanta Djokovice, aby mu oplatil to jeho extempore z DAvis cupu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 22, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
nastavil jsem sam setopbox
chytam i stanice o kterych jsem doted neslysel _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 22, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|