|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
I.N.G.
|
Zaslal: so leden 15, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
| jadek napsal: | Jak rikal draper, to je nad moje chápání, nevypít ani rano caj ?
Nezlob se na me ale to neni normalni, s tim si zajdi ... |
To je fakt divný. Takový si to měl vždycky, nebo až třeba posledních pár let? Návštěva doktora by asi stála za zvážení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 9:44 am Předmět: |
|
|
dřív jsem se léčil s žaludkem, ale od body ,co jím " zdravě " nemám tolik problémů . Já nemůžu ani kafe ,čaj , pivo ,tvrdej alkohol .
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 9:46 am Předmět: |
|
|
sobota 3.týden KORTE den 1
váha pořád 89kg
dřep 6x6 95 kg
mrtvý tah 5x5 115 kg
bench-press 5x5 90 kg
rozpažování v sedě 4x8 15 kg
výpony na lýtkách 4x8
břicho 4x8
začíná to být sakra hrozný
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
ta váha je hodnědivná, když jsem jel korte poprvé a jedl normálně tak jsem první týden nestíhal regenerovat, přidal jsem dopoledne jednu svačinu,odpoledne jednu a nakonec jsem měl 5kg nahoru. Ale je fakt že se jen podívám na jídlo a mám o kilo víc:D _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
váhu nyní řešit nebudu , síla jde nahoru ,ale na objem to nebude to pravé , cm mám pořád stejné . Dojedu a začnu zase 4x týdně . Zajímavé je , že se zase hlásí brnění rukou . Jo a dát na jeden zátah 8 pater bez zadýchání je nemožné ,tak budu muset trochu začít makat i na tom .
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
úterý 3. týden KORTE den 2
mrtvý tah 6x6 115kg
bench-press 5x5 90kg
dřep 5x5 95kg
bicepsový zdvih jednoručky 4x8 22kg ( jedna )
francouzský tlak za hlavou 4x8 37kg
břicho 4x20
na to ,že jsem toho moc nesnědl ,jsem měl obrovskou sílu a dneska to teda byla brnkačka
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
čtvrtek 3.týden KORTE den 3
bench-press 6x6 90 kg
dřep 5x5 95 kg
mrtvý tah 5x5 115 kg
rozpažování v sedě 4x8 15 kg
výpony na lýtkách 4x8
břicho 2x25
první série u BP hrozná , říkal jsem si ,že to ani není možný ,udělal jsem 5op. a znova přepočítal váhu a ono tam místo 90 kg bylo 100kg  . no jo no 75+25 není 90kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 9:48 am Předmět: |
|
|
tak dneska začínám poslední týden KORTE . Váha pořád stejná 89 kg ,ta devadesátka je zakletá ,né a né se hnout . Už plánuji jestli má cenu dát druhou fázi ,nebo raději něco jiného . Dám asi HST ,ale nemohu dávat leg press tak vložím dřepy , tím snad nic nepokazím .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 10:32 am Předmět: |
|
|
II. fazi korteho? K cemu by ti byla?
HST je taky takovy trenink k nicemu, snad jen jako jakysi deload. A nikde neni psalo, ze tam musi byt legpress, HST si muzes sestavit uplne podle sebe jen se drzet tech 3 zakladnich principu na kterych tenhle trenink stoji. Pokud vim, tak ti co jeli HST tak si ho akorat pochvalovali co se sily tyka, do objemu to trenink moc neni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
dej normální split, klidně ten těžko lehkej
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | takže bear ? |
chjo...bear, korte, HST,GVT, TBT, MPT, KKT a ja nevim co jeste furt ty vase rutiny. Nic proti nim, ale to jako neexistuje nic jineho, nejaky normalni trenink, ktery si slozis a bude ti vyhovovat? Vzdyt je tu plno takovych logu - napr. CIZO, Turakam, Kubaz, muj log, Daymoon, Tommy, Morico, Spekoun atd atd...
ja ti nebudu plect hlavu, dej si co chces, at to mas jednoduche, treba beara..... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | chjo...bear, korte, HST,GVT, TBT, MPT, KKT a ja nevim co jeste furt ty vase rutiny. Nic proti nim, ale to jako neexistuje nic jineho, nejaky normalni trenink, ktery si slozis a bude ti vyhovovat? Vzdyt je tu plno takovych logu - napr. CIZO, Turakam, Kubaz, muj log, Daymoon, Tommy, Morico, Spekoun atd atd... |
pěkná řeč
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|