Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bombay

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo, to už psali včera. Peníze vysychají, spousta rodin do toho zainvestovala...a nic.
mysH

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bude nekdo tuhle picovinu taky bojkovat? ja osobne hodlam cast otazek nevyplnit nebo nevyplnit spravne .. do toho co mam je kazdymu prd a statu tuplem.

http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/173344/Jsem-buric-rika-CSU-Nevyplnujte-tu-buzeraci-rikam-verejne-ja.html

PS (jak vyhodit dalsi penize):
V České republice vyčlenila vláda na sčítání 2,65 miliardy korun.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
riker

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
bude nekdo tuhle picovinu taky bojkovat? ja osobne hodlam cast otazek nevyplnit nebo nevyplnit spravne .. do toho co mam je kazdymu prd a statu tuplem.

http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/173344/Jsem-buric-rika-CSU-Nevyplnujte-tu-buzeraci-rikam-verejne-ja.html

jj, taky tam vyplnim pravdive maximalne jmeno a prijmeni...
Gohan

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je to sčítání lidu, jak se to dělalo v 2006 nebo nebo kdy, tak moc se s tím sralo a pak se nacházely v kontejnerech tuny těch formulářů ?
mysH

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To scitani bylo v roce 2000 a treba naaahodou se cast dat ztratila a ceska televize diky nim zacla vymahat poplatky za TV .. blbci, ktery to pravdive vyplnili ..
Ostatne diky podobnym dotaznikum docela nedavno vedeli koho soupnout na vlak do koncentraku a koho ne ..
Takovyhle centralni evidence a databaze je potreba bojkotovat, uz ted toho vi na kazdyho az az ...
Diana

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze stránek ČSÚ :

Otázka : Jaké údaje se oproti minulému sčítání nebudou zjišťovat? Jaké otázky přibudou?

Odpověď :Nebudou se zjišťovat údaje o vybavenosti bytových domácností automobilem, telefonem ani rekreační možnosti. Předpokládá se pouze zjišťování osobního počítače a připojení na internet.

Snad ani Švejk by nenapsal, kolik a zda vůbec vlastní PC
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
frode

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To snad ani nemuzou myslet vazne!
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velkej Bratr potrebuje vedet vsecko

Jediny co me na tom tesi je MORAVSKA narodnost. Doufam, ze nas bude na Morave co nejvic
mysH

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za sebe řikám nasrat a rozmazat ČSÚ
frode

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne a za chvili jim tam budem psat i osobni miry, kolik hodin spime, kolikrat rocne a kam jezdime na dovolenou (jake mista tam navstevujeme a s jakyma lidma jsme tam prisli do styku), jake jsme prodelali nemoci, jake sledujeme porady a jaky cteme knizky, jaky mame doma zvirata, obrazy, koberce a buh vi, co jeste
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
Jasne a za chvili jim tam budem psat i osobni miry, kolik hodin spime, kolikrat rocne a kam jezdime na dovolenou (jake mista tam navstevujeme a s jakyma lidma jsme tam prisli do styku), jake jsme prodelali nemoci, jake sledujeme porady a jaky cteme knizky, jaky mame doma zvirata, obrazy, koberce a buh vi, co jeste

tohle chtějí vědět při kontrole v Tel Avivu - beze srandy ( kromě té televize )
Spazik

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

A co vám na tomjako vadí? Zjišťujou to pro demografickou analýzu, která se dělá v každé vyspělé zemi. Nemám problém pro tyhle účely uvést jestli jsme ženatej nebo svobodnej, jestli jsme ateista nebo katolík a jestli mám počítač s internetem, nebuďte paranoidní...
ta data jsou potom užitečná v mnohých vědách a pro různě populační, ekonomické a jiné predikce a analýzy...
U.B0B

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem ochoten vyplnit formulare tykajici se "scitani lidu". krome jedineho - meho jmena a rodneho cisla.
pokud delaji jak pises " demografickou analýzu " a " která se dělá v každé vyspělé zemi. Nemám problém pro tyhle účely uvést jestli jsme ženatej nebo svobodnej, jestli jsme ateista nebo katolík a ......", tak to samozrejme chapu. ale beru to jako statisticky udaje. anonymni udaje. sem ochoten tomuto statu poskytnout veskere udaje podle sveho vedomi a svedomi - ale jedine a pouze anonyme.

btw. sem zvedavej kolik cikanu rekne ze sou cikani. a kolik cikanu bude pokutovano za to, ze uvedli ze nejsou cikani..... a kolik asistentu bude potreba zaplatit, aby byly schopni nekteri dotaznik vyplnit.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
frode napsal:

tohle chtějí vědět při kontrole v Tel Avivu - beze srandy ( kromě té televize )

Orwel by z nich měl vééélkou radost

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: