|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: st leden 19, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
jojo, to už psali včera. Peníze vysychají, spousta rodin do toho zainvestovala...a nic. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: st leden 19, 2011 11:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st leden 19, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
jj, taky tam vyplnim pravdive maximalne jmeno a prijmeni...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st leden 19, 2011 12:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st leden 19, 2011 12:16 pm Předmět: |
|
|
To scitani bylo v roce 2000 a treba naaahodou se cast dat ztratila a ceska televize diky nim zacla vymahat poplatky za TV .. blbci, ktery to pravdive vyplnili ..
Ostatne diky podobnym dotaznikum docela nedavno vedeli koho soupnout na vlak do koncentraku a koho ne ..
Takovyhle centralni evidence a databaze je potreba bojkotovat, uz ted toho vi na kazdyho az az ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st leden 19, 2011 12:45 pm Předmět: |
|
|
Ze stránek ČSÚ :
Otázka : Jaké údaje se oproti minulému sčítání nebudou zjišťovat? Jaké otázky přibudou?
Odpověď :Nebudou se zjišťovat údaje o vybavenosti bytových domácností automobilem, telefonem ani rekreační možnosti. Předpokládá se pouze zjišťování osobního počítače a připojení na internet.
Snad ani Švejk by nenapsal, kolik a zda vůbec vlastní PC _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st leden 19, 2011 3:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: st leden 19, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
Za sebe řikám nasrat a rozmazat ČSÚ _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st leden 19, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: | Jasne a za chvili jim tam budem psat i osobni miry, kolik hodin spime, kolikrat rocne a kam jezdime na dovolenou (jake mista tam navstevujeme a s jakyma lidma jsme tam prisli do styku), jake jsme prodelali nemoci, jake sledujeme porady a jaky cteme knizky, jaky mame doma zvirata, obrazy, koberce a buh vi, co jeste |
tohle chtějí vědět při kontrole v Tel Avivu - beze srandy ( kromě té televize )
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st leden 19, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
A co vám na tomjako vadí? Zjišťujou to pro demografickou analýzu, která se dělá v každé vyspělé zemi. Nemám problém pro tyhle účely uvést jestli jsme ženatej nebo svobodnej, jestli jsme ateista nebo katolík a jestli mám počítač s internetem, nebuďte paranoidní...
ta data jsou potom užitečná v mnohých vědách a pro různě populační, ekonomické a jiné predikce a analýzy...
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st leden 19, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
jsem ochoten vyplnit formulare tykajici se "scitani lidu". krome jedineho - meho jmena a rodneho cisla.
pokud delaji jak pises " demografickou analýzu " a " která se dělá v každé vyspělé zemi. Nemám problém pro tyhle účely uvést jestli jsme ženatej nebo svobodnej, jestli jsme ateista nebo katolík a ......", tak to samozrejme chapu. ale beru to jako statisticky udaje. anonymni udaje. sem ochoten tomuto statu poskytnout veskere udaje podle sveho vedomi a svedomi - ale jedine a pouze anonyme.
btw. sem zvedavej kolik cikanu rekne ze sou cikani. a kolik cikanu bude pokutovano za to, ze uvedli ze nejsou cikani..... a kolik asistentu bude potreba zaplatit, aby byly schopni nekteri dotaznik vyplnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st leden 19, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | frode napsal: | Jasne a za chvili jim tam budem psat i osobni miry, kolik hodin spime, kolikrat rocne a kam jezdime na dovolenou (jake mista tam navstevujeme a s jakyma lidma jsme tam prisli do styku), jake jsme prodelali nemoci, jake sledujeme porady a jaky cteme knizky, jaky mame doma zvirata, obrazy, koberce a buh vi, co jeste |
tohle chtějí vědět při kontrole v Tel Avivu - beze srandy ( kromě té televize ) |
Orwel by z nich měl vééélkou radost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|