Warm-Up :
◇ 8 min eliptical
◇ krátký statický strečink, výdrž v protažení 5 sec
Trh :
Snatch Pull: cca 10x15kg, a asi 8x35kg
☞ 1x25kg
☞ 1x25kg
☞ 2x35kg
☞ 2x35kg -
☞ 2x35kg -
☞ 1x35kg
☞ 1x35kg
☞ 1x35kg
☞ 1x35kg
Shrnutí : snažil jsem se držet činku co nejvíc u těla, taky jsem se snažil mít celou dobu propnutý ruce, ale v jednej chvíli co koukam je tam vždycky trochu ohnu, to je asi špatně : ( ... taky bych měl chodit asi víc do dřepu, takhle je to spíš power snatch, ne ? ... jo a ta záda mam pořád trochu kulatý, takže na to si musim dávat pozor
Shrnutí : ještě rezerva, nevim jestli je nejedu zbytečně hluboký, tak sem je radši natočil
Předkopávání + Zakopávání : Supersérie, rehab
☞ 15x5kg + 15x7.5kg
☞ 30x5kg + 30x7.5kg - předkop i zákop jednonož, na střídačku, 15 opak na každou nohu
☞ 30x5kg + 30x7.5kg - předkop i zákop jednonož, na střídačku, 15 opak na každou nohu
Mohamedány ve stoje + Úklony s JČ : Supersérie
☞ 30x40kg + 8x20kg na každou stranu
Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne st leden 19, 2011 2:54 pm, celkově upraveno 2 krát
Nad trubkou jsem taky uvažoval, ale kulatina by byla lepší ... nevíš na kolik cca vyjde ?
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
50mm kulatinu,délka 2m jsem koupil za 800kč.Váží 30.8kg.
Kde si jí koupil ?
Proč myslíš že jsem ti doporučoval radči silnostěnnou trubku :-D cena podstatně jinde cca 116 Kč/m a až budeš mít na tyči naložíno tak stejně při zvedání nepoznáš jestli to je kulatina nebo trubka :-)
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
Aha, já si řikal, že to neni možný, aby to stálo tolik ... dík, najdu si to někde poblíž a omrknu to ... ještě by mi zajímalo, nemáte někdo zkušenost kolik by cca stálo nechat si vyrobit železnej log , případně z jakýho materiálu je to dobrý ?
EDIT: tak oni mají pobočku i u nás, takže dobrý :)
Naposledy upravil Morico dne st leden 19, 2011 4:45 pm, celkově upraveno 1 krát
log si radči udělej ze dřeva, kdyby si chtěl mít ocelovej tak jen materiál by tě stál kolem 4 000 (tj. 1,5m trubky bezešví průměr 273mm tl 10mm) Když si vezmu práci na tom atd. tak si myslim, že by vyšel celkově 5500 -6000, teda aspoň u mě ve fabrice
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
log si radči udělej ze dřeva, kdyby si chtěl mít ocelovej tak jen materiál by tě stál kolem 4 000 (tj. 1,5m trubky bezešví průměr 273mm tl 10mm) Když si vezmu práci na tom atd. tak si myslim, že by vyšel celkově 5500 -6000, teda aspoň u mě ve fabrice
Myslíš že je nutný aby měla ta stěna tl. 10mm ? třeba 6-8 by mohlo stačit, ne ? ... a délka (nepočítam ty tyče na nakládání po stranách) takže délku trubky bych viděl 1,2m plus třeba 30 cm tyčena na každej straně ... jestli bys měl možnost takovej vyrobit, za nějakou rozumnou cenu, tak bych ti možná udělal časem kšeft :) ... mě by se právě líbilo mít nějakej menší nakládací, v základu lehkej, aby byl případně převozitelnej, co kdybych si ho chtěl nosil s sebou na trénink :DDD
Myslíš že je nutný aby měla ta stěna tl. 10mm ? třeba 6-8 by mohlo stačit, ne ? ... a délka (nepočítam ty tyče na nakládání po stranách) takže délku trubky bych viděl 1,2m plus třeba 30 cm tyčena na každej straně ... jestli bys měl možnost takovej vyrobit, za nějakou rozumnou cenu, tak bych ti možná udělal časem kšeft :) ... mě by se právě líbilo mít nějakej menší nakládací, v základu lehkej, aby byl případně převozitelnej, co kdybych si ho chtěl nosil s sebou na trénink :DDD
nutný asi není aby stěna měla 10mm, ale 6mm mi připadá docela slaboučký, když už tak nejmíň 8mm V práci nebyl by problém ho vyrobit, mohl by mít i těch 1,2m v tom by problém nebyl, ale nejsem si tak uplně jistej jestli ferona prodává dělený metry. Co bereme hutní materiál tak většinou musíš brát po metrech nebo případně 6m tyče.
Tak on by stačil teoreticky ten log jenom metrovej, plus třeba ty 30 až 40 cm trubky po stranach ... no ok, kolik myslis ze by to cca vyslo se vsim vsudy v pripade metrovyho logu ? abych vedel kolik mam nasetrit :DD btw odkud si abych si k tomu pripadne pripocital cestu nebo PPLka :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru