Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frode

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
btw. sem zvedavej kolik cikanu rekne ze sou cikani. a kolik cikanu bude pokutovano za to, ze uvedli ze nejsou cikani..... a kolik asistentu bude potreba zaplatit, aby byly schopni nekteri dotaznik vyplnit.

Zadara? Ani jeden! Tos ani nemusel psat malym pismem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
frode

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nadarmo se neříká, kdo umí, ten umí, a kdo neumí, ten čumí... , vždyť je to všechno tak křišťálově čisté, že to ani čistější být nemůže, prostě polistopadoví politici pokládají majetek státu za svůj, protože o něm rozhodují, stejně tak jako úředníci na různých ministerstvech a radnicí měst a obcí..., ale valné většině lidí v tomto státě je to pořád šumák, nebo s tím dokonce souhlasí, jedná se o voliče ČSSD, ODS, KDU-ČSL, TOP09, KSČM...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://fotbal.sport.cz/clanek/181328-sparta-si-v-dubaji-uziva-luxusu-i-driny-turnaj-zacala-porazkou-s-iranci.html

za takový výkon bych je tam nechal a vzal zpátky ty Iránce - moc fotbal nemusím - jestli český mistr nestačí na iránce...jak by dopadl se Saudama ?..to byl byl výklep - OSTUDA !
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zřejmě fotbal moc nesleduješ co

Sparta: Zítka - Adiaba ( 77. Hejda ), Švejdík , Brabec, Pamič - Kadeřábek (85. Hoheneder), Abena, Pavelka (63. Folprecht), Zeman (73. Podaný) - Třešňák (63. Kweuke), Lačný (63. Kadlec).

Tohle se ideální sestavě Sparty moc nepřibližuje, to sou kluci +- ročníky 1990
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nesleduju - ale v titulcích u nás a u iránců asi nebude napsáno, že hrála záloha Sparty - ale že porazili českého mistra - každopádně je to ostuda.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nesnáším fotbalisty, ale fakt.
Jak vidím nějakého simulovat tak bych mu šlápl na xicht at ma důvod se tam válet. Co ot jez a sport když o něj trošku zavadí a en se tam rozplácne jak žabák, čuchne si léčivé trávy, vstane a odejde v pohodě.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Co ot jez a sport když o něj trošku zavadí a en se tam rozplácne jak žabák, čuchne si léčivé trávy, vstane a odejde v pohodě.
Fotbal...
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Jak vidím nějakého simulovat tak bych mu šlápl na xicht at ma důvod se tam válet. Co ot jez a sport když o něj trošku zavadí a en se tam rozplácne jak žabák, čuchne si léčivé trávy, vstane a odejde v pohodě.

Já ti kolíkama přejedu přes kotník a pak ti dám fotku tvého xichtu. Věř mi, úsměv tam nebude.
Ono ne všechno tam je simulování (tím neříkám že tím fotbal netrpí)
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale to je všude...ve fajtech ti taky někdo muze plivat chranic, delat ze dostal do kouli ... Navic takova pekne nasimulovana pecka muze mit v dusledku cenu desitek milionu korun.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Gohan napsal:

Já ti kolíkama přejedu přes kotník a pak ti dám fotku tvého xichtu. Věř mi, úsměv tam nebude.

tak ku*va trošku man up ne. Dementi si jenom hledají záminky pro to se natáhnout a hodit rybičku na trávu. Neříkám že všichni.

A než začneš mrmlat, tak já jsem si při hokeji zlomil ruku v zápěstí, dopadl na ni na led a stejně jsme se zvedl a vystřídal. To že se mi protočily panenky když jsem si vyhrnul dres a podival se na ni je už jiná věc.

Prostě ti simulanti ví že to simulujou, a ti by zasloužili nakopat aby měli důvod. Je to i v jiných sportech, bohužel ve fotbalu jsou ti dementi tak okatí že to není možné.

a doplnim, to smae udelat vsem ostatnim v jinyh sportech, protože to neni fair play.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Mablung napsal:
Gohan napsal:

tak ku*va trošku man up ne. Dementi si jenom hledají záminky pro to se natáhnout a hodit rybičku na trávu. Neříkám že všichni.

A než začneš mrmlat, tak já jsem si při hokeji zlomil ruku v zápěstí, dopadl na ni na led a stejně jsme se zvedl a vystřídal. To že se mi protočily panenky když jsem si vyhrnul dres a podival se na ni je už jiná věc.

Prostě ti simulanti ví že to simulujou, a ti by zasloužili nakopat aby měli důvod. Je to i v jiných sportech, bohužel ve fotbalu jsou ti dementi tak okatí že to není možné.

a doplnim, to smae udelat vsem ostatnim v jinyh sportech, protože to neni fair play.

Simulování je velký problém fotbalu a asi se shodneme že by za simulování měla být stopka na pár zápasů aby se to odnaučili. Ale kolikrát se fotbalistům nadává do padavek a lidé nechápou že ten kontakt prostě bolí. Co se hokeje týče, je známo že hokejisté mají posunutý práh bolesti. Bolest je věc subjektivní. Co jednoho vyřadí z činnosti, druhého maximálně tak nabudí k většímu výkonu.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Simulování je velký problém fotbalu a asi se shodneme že by za simulování měla být stopka na pár zápasů aby se to odnaučili. Ale kolikrát se fotbalistům nadává do padavek a lidé nechápou že ten kontakt prostě bolí. Co se hokeje týče, je známo že hokejisté mají posunutý práh bolesti. Bolest je věc subjektivní. Co jednoho vyřadí z činnosti, druhého maximálně tak nabudí k většímu výkonu.

Ale prd, jsou to precitlively slecinky.Kontakt muze bolet, ale normalnimu chlapovi by bylo trapny se kvuli tomu valet, mavat na doktory a predstirat, ze je v poslednim tazeni.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Mablung napsal:

Ale prd, jsou to precitlively slecinky.Kontakt muze bolet, ale normalnimu chlapovi by bylo trapny se kvuli tomu valet, mavat na doktory a predstirat, ze je v poslednim tazeni.

Tak tak, posunutý práh bolesti má pár hráčů, ale ti ostatní se tam nebudou válet, protože jednak to týmu spíš uškodí a jednak to nejsou žádné baby.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
to je fakt, ja tet docela casto sleduju ragby a to je jina podivana, paradni řeznici nekteri :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: