Takže dneska konec. Dal jsem si docela hardcore tréning (pro mě). Změřil jsem, vyfotil jsem, a natočil jsem. Fotky jsem hodím později teď zatím videa a míry
Po tréníngu
Ramena: 125
Hrudník: 103
Pas: 86
nic jinýho jsem neměřil
svačina: 100g piškotů
svačina: gainer + protejn
POSILOVNA
oběd: brambory + kuře - nevím kolik toho bylo nebyl jsem doma nevařil jsem takže jsem ani nevážil
večeře: večeře:
MT: 6x6 - 100kg v poslední sérii už jsem cítil, že se trochu ohejbám nahoře v zádech, ale jediný co jsem cítil hned po docvičení bylo předloktí... video -> Dřep: 5x5 - 100kg - tak u třetí série jsem začal cítit kyčle, pak to přestalo... video - >
bench: 5x5 - 70kg - docela pohoda :D :)... video -> Pullover 3x15 - 15kg
Rozpažování v předklonu 4x10 - 5kg
Hele já jsem teda hovno znalec, ale myslim že bys tu mrtvolu měl nahoře víc dotahovat. Takovej ten pohyb ramenou->lopatky k sobě. Taháš to docela v pohodě, mně ta stovka nakládá :)
Teda přijde mi, že v tom dřepu nejedeš ani na paralel. Viděl bych to radši ubrat váhu a jet tu techniku pořádně, todle je podle mýho názoru velmi polovičatý... (Před kortem jsem je osobně jezdil stejně blbě, než mi Morico opravil techniku)
Jinak mi zaujaly činky co máte v posilovně, takový hranoly jsem ještě neviděl u benche a mt :)
EDIT: Jestli ty kyčle necítíš právě z důvodu špatný techniky...
Naposledy upravil 8Shade dne pá leden 21, 2011 7:30 pm, celkově upraveno 1 krát
tak jsem shlédnul mrtvolu a dřepy...oboje je podle mě špatně
Mrtvolu zojížděj nohama a ne spodníma zádama. Máš je strašně nahrbené. Dřep nezačínáš dostatečně výrazně sedáním a dost dávaš kolena dopředu, navíc ta hloubka je prostě málo, já se divil jaktože dáváš takové váhy....
U mrtvoly s tema zadama je problem asi hlavne v tom, ze jsou to prilis male kotouce a rozsah pohybu je na tvou vysku moc velky
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nevím odkad je to závaží, ale jiné 10ti kg nemáme. Jsou tam jen 2x 15kg a to je vlastně největší kotouč a stejně je takový malý. Stěma dřepama až dolů, to bych si troufnul jen na MT, když si dřepnu s volnou činkou tak nechybí moc k tomu abych si lehnul
ten dřep se mi taky moc nelíbí, předtím jsi dřepoval 85 a teď najednou 100? Já bohužel dřepuju kvůli achilovce s podložkou pod patama, ale i tak se snažím jít co nejníž, klouby tě můžou bolet z toho, že nedřepuješ dolů, ale brzdíš to v polovině. Jinak u MT bych možná doporučil z obou stran ty kotouče podložit, ať to máš výš;-)
ty váhy byly jen na zkoušku.. ale ty podložky pod paty není špatnej nápad :) a ty podložky na MT by měli být jak vysoký ? cca
podložky pod paty u dřepu bych nedoporučoval, je lepší jet čistej dřep, já je mám kvůli dřívějším problémům s achilovkou a když dřepuju bez nich, tak pak 2 dny kulhám. U MT bys to musel nějak odhadnout, ale myslím, že vzhledem k tvé výšce tak 10cm...prostě tak, aby ses u toho nemusel tak hrbit...
ty váhy byly jen na zkoušku.. ale ty podložky pod paty není špatnej nápad :) a ty podložky na MT by měli být jak vysoký ? cca
Žádný podložky, sniž váhu o 20-30kg a nauč se to bez nich, já s tím měl taky problém, ale začal jsem protahovat achilovky a lýtka, a pořád to zkoušel, a už mi to jde, bez podložek.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru