|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nanobeast
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
Muzu potvrdit..ale ja si s timto treninkem nehorazne chrochtam blahem [az na shyby ale to je vec slabych zad] po dlouhe stagnaci konecne pribiram
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 21, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Muzu potvrdit..ale ja si s timto treninkem nehorazne chrochtam blahem [az na shyby ale to je vec slabych zad] po dlouhe stagnaci konecne pribiram |
ja ho jel celkem trikrat, poprve se shyby, podruhe s pritahama a potreti s premistenim
po druhe a potreti jsme jenom kazdy trening pridaval dve tri serie s par opakovanima shybu a nemuzu si ztezovat
zadne pumopvani bicaku ani nic podobehoa stejen jsem rostl, kazdy cyklus mi dal tak pet kilo
zral jsem an co jsem dosel a vetsina toho sla od svalu
ale je zabijacke si dat treba patnact serii drepu s minutovou pauzou, byt jenom po peti opackach _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: pá leden 21, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
peter: kde jsi na to tak prisel detektive a zes vyhrabal tak stare tema:D
ale jo mas pravdu koncim uz ted.Nevidim moc zlepseni a jednoduse me moc nebavi.Mam rad fullbody a kdyz proste necitim ze jsem projel cele telo tak to pro me neni trenink:) Ale timto beara neodsuzuju.Vse se ma zkusit. Od pristiho tydne jedu znovu korte _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 11:27 pm Předmět: |
|
|
presne sem mel na mysli ze priste to pojedu s pritahama cinky k hrudniku..jinak ja se asi dostanu tak max na 2,5-3kg vahy ale i tak dobry...s jidlem sem se trochu drzel zkratka prvni tyden takze pristi cyklus pridam trochu vic..jinak k puvodnimu jidelnicku ve svym logu sem k tomu abych pribral musel udelat mensi upravy..
+1 Vejce rano, po treninku 150g masa ne 100, pak sem vyhodil chleba a cottage a dal cca 350g brambor a veprovy tak 110g a ty mandle sem presunul na dopoledni svacinu ... a sem tam sem to podporil horkou cokoladou nebo domacim vyvarem..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 22, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | presne sem mel na mysli ze priste to pojedu s pritahama cinky k hrudniku..jinak ja se asi dostanu tak max na 2,5-3kg vahy ale i tak dobry...s jidlem sem se trochu drzel zkratka prvni tyden takze pristi cyklus pridam trochu vic..jinak k puvodnimu jidelnicku ve svym logu sem k tomu abych pribral musel udelat mensi upravy..
+1 Vejce rano, po treninku 150g masa ne 100, pak sem vyhodil chleba a cottage a dal cca 350g brambor a veprovy tak 110g a ty mandle sem presunul na dopoledni svacinu ... a sem tam sem to podporil horkou cokoladou nebo domacim vyvarem.. |
pokud nezavodis, tak si myslim, ze neni nutne se drzet tak moc zkratka, klidne si dej vsechno na co mas chut
neni treba nic vyhazovat, jidelnicek je to dobrej _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so leden 22, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
vcera sem objevil v lednici margotku..tak sem ji zhltnul^^
Jinak si jeste obcas ujedu na rybim salatu..to ne nomka
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 10:11 am Předmět: |
|
|
kde najdu rozpis ? nějak se nadaří - HLEDAT mi nic neukáže
edit - nalezeno
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 10:15 am Předmět: |
|
|
chyba při zadávání , už jsem to našel , rozhoduje se mezi HST a Bear
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | chyba při zadávání , už jsem to našel , rozhoduje se mezi HST a Bear |
bear
jednoznacne
trikrat tydne, pondeli streda patek
urcis si maxka, vypocitas procenta a prihazujes
intenzitu si urcujes poctem serii
kdyz das vsechno jak mas napumpujes cele telo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
taky doporucim beara..super trenink..telo reaguje jak sileny ...tuhle sem se bavil s kamaradem co dela basket..chodi cvicit asi 4-5x tydne..koukal na muj rozpis a rika kde mam biceps^^
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 10:39 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | taky doporucim beara..super trenink..telo reaguje jak sileny ...tuhle sem se bavil s kamaradem co dela basket..chodi cvicit asi 4-5x tydne..koukal na muj rozpis a rika kde mam biceps^^ |
no pokud chces, tak ho muzes vrznout k mrtvole, ale neni nutnej
celej vyrostes i bez toho, dostava dost zabrat u pritahu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|