|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kterou aminokyselinu na povzbuzení? |
| DL-Phenylalanine |
|
12% |
[ 1 ] |
| Taurin |
|
50% |
[ 4 ] |
| Tyrosin |
|
37% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 8 |
|
| Autor |
Zpráva |
Zetor Z1
|
Zaslal: ne leden 23, 2011 8:56 pm Předmět: Kterou aminokyselinu pro povzbuzení? |
|
|
Ahoj, jelikož se mi toho teď nahromadilo strašně moc ve škole + k tomu cvičení tak se chci zeptat kterou aminokyselinu byste mi doporučili na povzbuzení, po pročtení pár témat sem zúžil výběr na tyhle 3. Jinak budu rád i za další typy co na povzbuzení, v zásadě jsem ale odpůrce energetických nápojů Big Shock a podobných sraček, tohle fakt ne !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
dostatek spánku. Z nabízených "aminokyselin" žádnou. A mimochodem asi si pleteš slova. Těmto přípravkům se říká stimulanty, aminokyseliny jsou stavebními prvky bílkovin...
|
|
| nahoru |
|
 |
secan

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
k tym veciam na ucenie pamatam si este pred maturami som daval guaranu celkom nabudilo ... ale hlavne dostatok spanku to je zaklad, teraz pocas skuskoveho kofein viac-menej podobne ale zazraky od toho cakat to nie ... _________________ "Kto chce hlada sposob kto nechce hlada dovod"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentron

|
Zaslal: po leden 24, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po leden 24, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
1) říct všem okolo, že toho máš moc, at ti dají nějakou dobu klid
2) dobře jíst a hodně spánku
3) vysrat se na zábavu a poctivě se učit
Do toho bych dal kafe nebo guaranu. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po leden 24, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
| SimsonCZ napsal: | | dostatek spánku. Z nabízených "aminokyselin" žádnou. A mimochodem asi si pleteš slova. Těmto přípravkům se říká stimulanty, aminokyseliny jsou stavebními prvky bílkovin... |
Třeba neplete Taurin je aminokyselina.
Jinak z bylinných drog se dají použít i žen-šen, leuzea - možností je relativně dost.
Nejlépe ovšem fungují režimová opatření. Spánek, strava, rozumný trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po leden 24, 2011 12:58 pm Předmět: |
|
|
Dyk to píšu. Z vlastní zkušenosti vím, že pokud jsem nestíhal, měl hodně učení, tak jsem byl nervozní, nasraný, skoro nežral, jel na 150%, srali mě všichni, co po mně něco chtěli, bo nebyl čas.
Takže se uklidnit a viz mé tipy výše.
Žádná magická látka ti nepomůže, kofein zcela stačí. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 24, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
chlapi, doporučili byste mi něco takovýho i na lepší soustředěnost? Nějak se posledních pár týdnů nemůžu moc soustředit na učení ani na sport (kromě posilování).. Přitom dřív to pro mě problém nebyl a denně spim i víc než 8 hodin -kolikrát nemůžu usnout jak jsem přespaný :D
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: po leden 24, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | SimsonCZ napsal: | | dostatek spánku. Z nabízených "aminokyselin" žádnou. A mimochodem asi si pleteš slova. Těmto přípravkům se říká stimulanty, aminokyseliny jsou stavebními prvky bílkovin... |
Třeba neplete Taurin je aminokyselina.
Jinak z bylinných drog se dají použít i žen-šen, leuzea - možností je relativně dost.
Nejlépe ovšem fungují režimová opatření. Spánek, strava, rozumný trénink. |
Když už jsme tu hndiopichové, tak viz.Wiki:
| citace: | | Taurin je derivátem aminokyseliny cysteinu a proto je někdy řazen k aminokyselinám, přestože postrádá karboxylovou skupinu. |
:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po leden 24, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
Tím bylo myšleno, že docela věděl, co píše. Některé aminy mohou působit stimulačně, to se nevylučuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: út leden 25, 2011 10:29 am Předmět: |
|
|
Navíc Tyrosin a DL-Phenylalanin jsou taky aminokyseliny.. Takže neřek vůbec nesmysl (to jestli má smysl něco takovýho suplementovat na povzbuzení je jiná věc). _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út leden 25, 2011 10:33 am Předmět: |
|
|
btw cetl sem na jednom foru, kde se resily napumpovany spodni zada, ze treba pri drepu se tak napumpujou, az sou bolestiva a neda se uz skoro cvicit a prej na to pomaha ten taurin, nechapu jakou to s tim ma spojitost ... Tem napumpovanym spodnim zadum se rika back pump, slyseli ste otom nekdy, nebo se to resi jen na zahranicnich forech ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 25, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | chlapi, doporučili byste mi něco takovýho i na lepší soustředěnost? Nějak se posledních pár týdnů nemůžu moc soustředit na učení ani na sport (kromě posilování).. Přitom dřív to pro mě problém nebyl a denně spim i víc než 8 hodin -kolikrát nemůžu usnout jak jsem přespaný :D |
Zkus Lecitin, hodně se používá při intenzivním učení, a přečti si o tom něco. Pár témat tu o tom je stačí hledat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út leden 25, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
myslím si, že se sval plní krví (pumpuje) pouze, když vykonává flexi nebo extenzi, ne, když funguje pouze jako stabilizační sval spodní záda při dřepu, podle mě, je to hovnivále nesmysl, pouze mají blbci špatnou techniku a proto je to bolí... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|