trénink 2x týdně + box

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trénink 2x týdně + box  Úvodní stránka -> Trénink -> trénink 2x týdně + box
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krpy

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 9:47 pm    Předmět: trénink 2x týdně + box Odpovědět s citátem

Zdravím, je mi 18 , vážím asi 68 kg a chtěl bych nabrat objem a vyrýsovat břicho.....do posilovny chodím 2x týdně (z toho 1 cvičím doma, kde mám lavici na bench , jednoručky obouručku, hrazdu) Doma cvičím hrudník, triceps, břicho a nohy a v posilovně záda ramena biceps , břicho a nohy, boxuji 2x týdně , kde také cvičím břicho, můj tréninkový plán vypadá takhle:
Pondělí - volno
úterý - hrudník - bench press 3x8
- tlaky na šikmé lavici 3x8
- rozpažky na šikmé lavici 3x8

triceps - kick back 3x8
- tricepsové kliky 3x8

nohy - zakopávání 3x8
- předkopávání 3x8

břicho - zkracovačky na lavici hlavou dolů 4x20
- sed lehy na lavici hlavou dolů 4x20

pátek - záda, ramena -široké shyby 3x8
-stahování horní kladky za hlavu 3x8
-krčení rameny s jednoručkami 3x8
- přítahy jednoruč 3x8
-předpažování 3x8

biceps - -zdvih s EZ tyčí na Scottově lavici 3x8
- kladivový zdvih 3x8

břicho - vše stejné jako před tím jen na zemi

nohy - stejně jako před tím

čvrtek a sobota box+břicho

Napadlo mě, zda bych si to břicho neměl rozdělit jinak, třeba úterý pátek neděle

Zajímalo by mě, zda je tento trénink správně sestaven popřípadě co změnit.

Chystám se koupit gainer Mutant Mass, ještě bych potřeboval poradit s tímto, zda nekoupit raději protein nebo něco v cenové relaci do 1000 Kč (pokud možno aby mi ten protein vydržel aspoň 2 měsíce, jelikož nemám tolik peněz a ten Mutant Mass mi doporučil známý a jeví se mi to jako dobrá koupě)

Díky moc za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli nemas tolik peněz tak si nekupuj doplnky a kupuj rovnou maso,dělám to taky tak, vazis cca 70 kilo tak potrebujes cca 140g bilkovin denne, najdi si energeticke tabulky a budes preklapenej kolik budes muset dat za jidlo... samotnej protejnak bez jidla je k nicemu jinak si vyber zakladni cviky treba na nohy drepy, na prsa jen bench a zbytek vyhod pro zacatecnika je to zbytecny, popros nekoho at ti koukne na provedeni cviků, mluvím z vlastní zkusenosti.... driv sem si místo masa koupil protein, na prsa sem jel 5 cviku kazdy o 12 seriich a v posilce byl 2 hodiny.... ver mi byl jsem blbej nech si poradit
Krpy

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SupermanXXX napsal:
jestli nemas tolik peněz tak si nekupuj doplnky a kupuj rovnou maso,dělám to taky tak, vazis cca 70 kilo tak potrebujes cca 140g bilkovin denne, najdi si energeticke tabulky a budes preklapenej kolik budes muset dat za jidlo... samotnej protejnak bez jidla je k nicemu jinak si vyber zakladni cviky treba na nohy drepy, na prsa jen bench a zbytek vyhod pro zacatecnika je to zbytecny, popros nekoho at ti koukne na provedeni cviků, mluvím z vlastní zkusenosti.... driv sem si místo masa koupil protein, na prsa sem jel 5 cviku kazdy o 12 seriich a v posilce byl 2 hodiny.... ver mi byl jsem blbej nech si poradit

Já právě cvičím už nějakou dobu a nevím , jak bych dodržoval jídelníček, protože mám dlouho školu a tak a fakt si myslíš, že mi vyjde cenově líp maso než když dám cca 1000 Kč za tenhle gainer kterej mi vydrží cca 3-4 měsíce ? Já si myslím, že mi ten gainer vyjde levněji :) , ale budu rád když mě vyvedeš z omylu :) chci přibrat svalovou homut a zároveň nějak vymakat břicho do léta :-) Jinak si myslím, že nejím zase až tak špatně, ovoce maso, vajíčka, těstoviny, snažím se nejíst zbytečně tučná a sladká jídla a každej večer jím tvaroh
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasně že tě gainer vyjde levnějc aje je to DOPLNĚK stravy takže dle mého to má cenu kupovat až když je strava 100% v pořádku, jinak jestli ti jde o penize kup si na místo gaineru glukopur ane radsi protejnak. Muj nazor ale je maso maso a maso nejlepe hovězí
Mike Priest

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SupermanXXX napsal:
jasně že tě gainer vyjde levnějc aje je to DOPLNĚK stravy takže dle mého to má cenu kupovat až když je strava 100% v pořádku, jinak jestli ti jde o penize kup si na místo gaineru glukopur ane radsi protejnak. Muj nazor ale je maso maso a maso nejlepe hovězí
pise,ze nema moc financi a ty tady mluvis o hovezim...samozrejme je nejlepsi dostat potrebne veci z tuheho jidla a v tvem pripade by to nemel byt problem,kdyz vazis tak malo,nedavno tu bylo tema o nejlevnejsich jidelniccich,najdi si to a procti...nahrazovat jidlo gainerem nema smysl...
Krpy

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SupermanXXX napsal:

Dalo by se říct, že jím pravidelně, ale né každej den stejný jídlo....jediná jistota je ten tvaroh večer :D . Jinak teda už fakt nevím , co mám koupit, při tom boxu spálím hodně....tak mě právě napadl ten gainer se kterým bych ještě přibral ...nebo mi můžeš poslat odkaz na něco , co bys mi doporučil
Krpy

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Priest napsal:
SupermanXXX napsal:
pise,ze nema moc financi a ty tady mluvis o hovezim...samozrejme je nejlepsi dostat potrebne veci z tuheho jidla a v tvem pripade by to nemel byt problem,kdyz vazis tak malo,nedavno tu bylo tema o nejlevnejsich jidelniccich,najdi si to a procti...nahrazovat jidlo gainerem nema smysl...

Já bych to nenahrazoval, ale měl to jako doplněk stravy po a před tréninkem a i v netréninkové dny. Moje strava si myslím, že zase tak špatná není, jím pravidelně a myslím si, že celkem zdravě. A k těm jídelníčkům, už jsem to tu kdysi četl :D ale teď to nemůžu ani za boha najít :- (
Mike Priest

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemas ani 70 kg...zadny doplnky nepotrebujes... https://forum.ronnie.cz/co-nejlevnejsi-jidelnicek-t26749.html
Krpy

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Priest napsal:
Nemas ani 70 kg...zadny doplnky nepotrebujes... https://forum.ronnie.cz/co-nejlevnejsi-jidelnicek-t26749.html

Bohužel nevydělávám a chodím do školy : ( i 100 Kč mi přijde za den hodně , kdybych vydělával, tak to rád investuju. Postupně přibírám po tom, co jsem začal jíst více (jím to, co je doma a pokud možno vybírám zdravá jídla) a každý večer tvaroh, já jsem chtěl ten gainer kvůli přibírání svalové hmoty
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po tréningu a boxu si dej toto:

http://www.docsimon.cz/zbozi/glukopur-hroznovy-cukr-1000g

a jestli ti zbydou finance tak kupuj maso
Krpy

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SupermanXXX napsal:
po tréningu a boxu si dej toto:

http://www.docsimon.cz/zbozi/glukopur-hroznovy-cukr-1000g

a jestli ti zbydou finance tak kupuj maso

a jinak ten trénink co jsem psal je dobrej? nebo tam mám něco předělat?
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co zmenit v treningu sem ti psal hned v prvnim prispevku
Krpy

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SupermanXXX napsal:
co zmenit v treningu sem ti psal hned v prvnim prispevku

Já už právě nějakou chvíli cvičím.....i tak myslíš že bych měl jet fullbody trénink?
Lukáš B.

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak dlouho boxuješ? bud naber sv. hmotu a nebo boxuj, protože obě dohromady neskloubíš, na boxu bys musel mít v těle dostatek bílkovin a sachrů + bcaa atp. abys zabránil rozkladu svalů, a jestli to zvládneš, tak hodně štěstí a směle do toho.
Jasně, vrchovolí boxeři měli svaly.. ale ti měli taky jinačí zázemí, a do toho když nemáš moc peněz, tak se na to vybodni.
Vím co stojí box, sám sem boxoval.
Ale vím co stojí i posilovna. dejme tomu gainer 400 kč/2kg; protein 1000 kč/2kg, bcaa, glutamin nebou tebou volený dolpňky dalších 600 kč, a todle máš jen za DOPLNKY na měsíc.
Maso: kuř. prsa 100-150kč/500g-1000g nemluvě o tunácích, a ostatní stravě, která je základ. vyjde ti to na 500 na den.. spočítej si to a uvidíš.

to co nabereš ve fitku, spálíš na trenále.

Ale box 2x týdně není box, ale kondiční box...... tak bys to třeba zvlád..

Rychle na stránku:

Přejdi na: