Strongman video

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 69, 70, 71  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strongman video  Úvodní stránka -> Strongman -> Strongman video
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dan Harrison deadlift 903/410 RAW.
Nejvic impressive je to ze tenhle chlapec tri mesice pred porizenim videa potahl ''jen'' 800/360
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mira_kl

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krásný okamžik v cca 1:02
Habartovi

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kód:
http://www.youtube.com/watch?v=3o7o3ivM79I&feature=feedrec_grec_index   Zkousel to nekdo?
Habartovi

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RaP1D

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hej, skusal som s kamaratkou, no je to celkom narocne. Som myslel ze to musim zvladnut, ked kamaratka vazila 46kg, a na striktny militarrypress bez dopomoci noh som daval 70 kg na opakovania, a pushpress necvicievam ale ked som skusil tak som dal tusim 85 neviem kolko krat, no nepodarilo sa mi to. Problem bol nerovnomerne rozlozenie vahy, proste som mal pocit ze celu jej vahu drzim na tej ruke ktorou som ju drzal za stehno, a ziadnu na tej druhej. Ak chces odkukat nejaku lepsi techniku ako tu na videu, daj si hladat "gorila press".
Habartovi

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poundstone to taky nekde predvadi,je to narocne,kdyz tomu cloveku nechcete ublizit. Mam na profilu podobnou fotku a kamarad ma 89kg a byla to makacka.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já benchoval s klukem co má asi 75kg ... dal sem asi 8 reps a pak ho to bolelo :D na military nechce nikdo, protože se bojej
RaP1D

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Habartovi S akou vahou pracujes na military presse, alebo s jednoruckami na ramena? Nech si to viem dat do perspektivy ze kedy budem schopny nieco take spravit :D
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 2:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Habart ty vole ten double biceps zezadu to vypada jako by jsi mel ty predni delty upnute az nekde mezi kozama brutal !
A máš brutálně udělané kozy z toho bencovani, tez mam takovy tvar z benchovani a docela me to sralo, ale snad kdyz naberu trosku vic masa tak to bude vypadat o dost lip
Habartovi

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RaP1D napsal:
Habartovi S akou vahou pracujes na military presse, alebo s jednoruckami na ramena? Nech si to viem dat do perspektivy ze kedy budem schopny nieco take spravit :D
Military cvicim se 150-160kg,jednorucky 50kg,tezsi nemam.Proto jsem koukal jak je zvedani cloveka tezke.Kdyby bylo jedno jestli by mel modriny,tak by to bylo lehci,ale kdyz nechces nic udelat je to makacka.
Habartovi

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Habart ty vole ten double biceps zezadu to vypada jako by jsi mel ty predni delty upnute az nekde mezi kozama brutal !
A máš brutálně udělané kozy z toho bencovani, tez mam takovy tvar z benchovani a docela me to sralo, ale snad kdyz naberu trosku vic masa tak to bude vypadat o dost lip
Jj,ty predni ramena mam z bence hlavou nahoru a s tvarem prsou take nejsem uplne spokojeny,ale ja se az ted zacinam zajimat o objem a tvar,do ted mi slo jen o silu.
No_pain

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
já benchoval s klukem co má asi 75kg ... dal sem asi 8 reps a pak ho to bolelo :D na military nechce nikdo, protože se bojej

zkus to v bazéně... tam jsem dával kamaráda co má 90kg+ :)
Patokras

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatím mám na kontě 50kg bráchu, dělám to s ním už od 20kg, takže musím čekat až bude přibírat, ostatní lidi se mi neuměj tak zpevnit :-)
Habartovi

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Patokras napsal:
Zatím mám na kontě 50kg bráchu, dělám to s ním už od 20kg, takže musím čekat až bude přibírat, ostatní lidi se mi neuměj tak zpevnit :-)
To je zajimave reseni a dobre naradi. Drive jsem cetl o tipovy v americe,co na drepy pouzival tele.Od narozeni az do doby co melo 300kg,furt ho to nutilo se zlepsovat.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

military v sedě, nebo ve stoje?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Strongman video Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 69, 70, 71  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: