Hej, skusal som s kamaratkou, no je to celkom narocne. Som myslel ze to musim zvladnut, ked kamaratka vazila 46kg, a na striktny militarrypress bez dopomoci noh som daval 70 kg na opakovania, a pushpress necvicievam ale ked som skusil tak som dal tusim 85 neviem kolko krat, no nepodarilo sa mi to. Problem bol nerovnomerne rozlozenie vahy, proste som mal pocit ze celu jej vahu drzim na tej ruke ktorou som ju drzal za stehno, a ziadnu na tej druhej. Ak chces odkukat nejaku lepsi techniku ako tu na videu, daj si hladat "gorila press".
Habartovi S akou vahou pracujes na military presse, alebo s jednoruckami na ramena? Nech si to viem dat do perspektivy ze kedy budem schopny nieco take spravit :D
Habart ty vole ten double biceps zezadu to vypada jako by jsi mel ty predni delty upnute az nekde mezi kozama brutal !
A máš brutálně udělané kozy z toho bencovani, tez mam takovy tvar z benchovani a docela me to sralo, ale snad kdyz naberu trosku vic masa tak to bude vypadat o dost lip
Habartovi S akou vahou pracujes na military presse, alebo s jednoruckami na ramena? Nech si to viem dat do perspektivy ze kedy budem schopny nieco take spravit :D
Military cvicim se 150-160kg,jednorucky 50kg,tezsi nemam.Proto jsem koukal jak je zvedani cloveka tezke.Kdyby bylo jedno jestli by mel modriny,tak by to bylo lehci,ale kdyz nechces nic udelat je to makacka.
Habart ty vole ten double biceps zezadu to vypada jako by jsi mel ty predni delty upnute az nekde mezi kozama brutal !
A máš brutálně udělané kozy z toho bencovani, tez mam takovy tvar z benchovani a docela me to sralo, ale snad kdyz naberu trosku vic masa tak to bude vypadat o dost lip
Jj,ty predni ramena mam z bence hlavou nahoru a s tvarem prsou take nejsem uplne spokojeny,ale ja se az ted zacinam zajimat o objem a tvar,do ted mi slo jen o silu.
Zatím mám na kontě 50kg bráchu, dělám to s ním už od 20kg, takže musím čekat až bude přibírat, ostatní lidi se mi neuměj tak zpevnit :-)
To je zajimave reseni a dobre naradi. Drive jsem cetl o tipovy v americe,co na drepy pouzival tele.Od narozeni az do doby co melo 300kg,furt ho to nutilo se zlepsovat.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru