Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 512, 513, 514 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 3:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:

Na fotce v profilu mám 150kg a přesto mám v obvodu hrudníku a pasu přes 40cm rozdílu ve prospěch hrudníku...ty zoufalče. Ty máš na fotkách nic ...ani náznak svaloviny....hlavně že máš sto kilo šoumene. A mimochodem třeba ve dvaceti letech jsem vážil 77kg...a měl víc svalové hmoty i bez cvičení, než ty teď, ty talente......

mne se ta forma libi, sice tam neni videt to nejdulezitejsi- pas, ale vypadas tam jak poradny hulk (pripominas me Armstronga ze hry No one lives forever 2, nebo nejakeho Vikingskeho valecnika). Urcite to neni jen tuk....
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sice nevím jak se mi to povedlo , ale radost z toho mám, povýšili mě v práci na manažerskou pozici pro dva regiony, vůbec ne víc práce, spíš více té co mě baví a ta co byla nutností už je mimo, a ještě potěšující je 100% platově nahoru, zázrak
Diana

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
sice nevím jak se mi to povedlo , ale radost z toho mám, povýšili mě v práci na manažerskou pozici pro dva regiony, vůbec ne víc práce, spíš více té co mě baví a ta co byla nutností už je mimo, a ještě potěšující je 100% platově nahoru, zázrak

To je super! Moc Ti gratuluji a přeji Ti, aby těch pozitivních zpráv bylo co nejvíc!
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
tysonek napsal:

To je super! Moc Ti gratuluji a přeji Ti, aby těch pozitivních zpráv bylo co nejvíc!

děkuju Di jsi zlato co ňufík? uka fota
Diana

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen tak dál a už jen samé pozitivní zprávy!
Lojzík ( Beník ) teď hajá, utahán dlouhým bojem s prázdným 10l zlým panem kanystrem
Má se k světu, od 1.1. nabral 2,5kg. Fotky musím stáhnout a to víš, že nějakou zašlu. Pejšan nezapře svou paničku...chodí a olizuje prázdné lahve od vína, co je schováváme v garáži ( jen aby si někdo nepředstavoval, že ležím doma úplně namol mezi prázdnými lahvemi,které olizuje 3měsíční štěňátko ).
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Jen tak dál a už jen samé pozitivní zprávy!
Lojzík ( Beník ) teď hajá, utahán dlouhým bojem s prázdným 10l zlým panem kanystrem
Má se k světu, od 1.1. nabral 2,5kg. Fotky musím stáhnout a to víš, že nějakou zašlu. Pejšan nezapře svou paničku...chodí a olizuje prázdné lahve od vína, co je schováváme v garáži ( jen aby si někdo nepředstavoval, že ležím doma úplně namol mezi prázdnými lahvemi,které olizuje 3měsíční štěňátko ).

beztak to tak pochopjí , no podívejme kuliferdu jak se mu daří, určo stáhni a pošli fota , jsem zvědavá. Na druhou stranu , eňa nemusí umývat flašky :)
Diana

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To víš že nemusí...když je olizuje čisté štěňátko:-)
Jinak to měl být kříženec jezevčíka, ale nějak se mu vytáhly nožičky
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zkouškový mám za sebou...
sem byl dost v prdeli pac sem to flakal a neučil sem se + sem si dal zkoušky do jednoho týdně :D a další tři sem vypustil uplně... navíc ten tejden byl ronnie sraz takže den bez učení
no.... dal sem dvě a potřeboval sem ještě jednu... a to sem musel udělat dost těžký zkoušky
fííha a já dal o půl bodu jednu, takže i na jaře budu v Brně :D pač hrozba ze neudelam potřebnejch kreditů tady byla...
sem ted high a musím kecat, sorry =) musím se vymluvit... no =) takže...

spam spam =)

hold namyšlenost z maturity, na kterou sem se učil 20h (z toho čeština asi 11H + u toho icq, fb apod), je pryč... samý jedničky sem navíc měl =)
ted učení 2x 3 dny na dva předměty bylo málo...

no prostě mám radost!!!! mám radost, že si dám s draperem tréning na jaře
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
no prostě mám radost!!!! mám radost, že si dám s draperem tréning na jaře

proc az na jare? to budu beztak uz pretrenovanej
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D no spolubydlící si budou muset zvyknout, že budu vstávat o několik hodin dřív, než oni, nechci aby měli šok
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kometa je k nezastavení

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz jsem to zminil v jinem topicu ale dela mi radist to ze uz asi 12 dni nekourim, doufam ze znovu nezacnu,
Gohan

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Doufám že znova nezačnu"
To zní jako by tě k tom uněkdo nutil, jako by tě dve cigarety chytly, treti se ti vecpala do huby,zapalovac by ji zapalil a pak by ti hybali hrudnikem aby jsi nasaval
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

predstava je to zajimava, ale nastesti me k tomu nikdo nenuti....... jen uz musim mit pevnou vuli.....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 512, 513, 514 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: