Taky bych si dovolil požádat o shlédnutí a komentáře k MT. Točím to webkamerkou, která nemá možnost náhledu, tak tam v horní pozici bohužel chybí hlava, ale snad to tak moc nevadí.
ING - proč činku při pohybu dole taháš po stehnech?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zajimave, jak kazdy mame uplne jine techniky. Ja mam zazitou svoji a nejsem odbornik na hodnoceni a hledani chyb u jinych, ale neco se mne tam nezda, jen nevim presne co :). Mozna jak pise Tom, nejdriv jdes nohoru nohama a pak az zadama a diky tomu mne trochu pripada, ze mas v urcite fazi pohybu prilis vodorovna zada se zemi. Neco podobneho jsi mne psal nedavnu u tech mych serii se 195kg....ale jinak myslim v pohode
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
mě se zdá, že ve snaze držet rovný záda už je prohýbáš v dolní části naopak...dole by mohli být klidně mírně kulatý...ale jen můj názor...
jj, snazim se drzet si nastaveni jak mi radili zkusenejsi
trosku laboruju s postojem (prvni a treti mrtvola byla se sirsim) a postavenim ramen vuci cince (prvni a druha byly za a treti a ctvrta pred)
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
mne sa nepaci ani jedna... mat uplne rovne zada pri mrtvole je blbost. Najdi si na youtube ako taha napriklad Keba a skus prist na neake rozdiely v jeho a tvojej technike.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Mne se to libi Jen at se snazi drzet rovny zada. Pri maximalkach to tak jako tak nejde poradne udzet, ale aspon u toho nebude hrbit jak kdyz kocour sere do plev.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru