|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
nanobeast
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | nanobeast napsal: | | Bernhard napsal: | | Budou to cpát těm bábám,kterým doteď cpali Diet Coke nebo Zero. Že podle nejnovějších výzkumů je vhodné toto. |
Budme radi ja na takovych planuju jednou vydelavat.. |
Co, že hodláš dělat? |
jednou bych rad trenerskou licenci...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
Trenerskou licenci neni tak těžké mít, hlavní je mít jméno ... takže pořádně bušit a dostat to někam ... pak máš vyhráno, máme stejný sen, být obrovský a být trénér či poradce
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | Trenerskou licenci neni tak těžké mít, hlavní je mít jméno ... takže pořádně bušit a dostat to někam ... pak máš vyhráno, máme stejný sen, být obrovský a být trénér či poradce |
Sme na tom stejně...dělám pro to myslim zatim dost (určitě mám mezery) ale progres je sem zvedavej na porovnání lonskejch letních fotek s tema letosnima..snad tam bude o neco vic hmoty
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 9:25 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Promil Laktofit 65ka Banan užasná chut i ve vode..rozpustnost je sice dost mizerna ale po minute kvrdlani vidlickou a pak mirnem prosejkovani to je vse bez hrudek...400ml vody a 30g a super chut.. |
Měl jsme tu 80ku Promil a nepřipadá mi nějak extra chutná, resp. vůbec a nemluvím o rozpustnosti :- ( trochu mě to zklamalo
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: pá únor 04, 2011 9:46 am Předmět: |
|
|
mě chutná od promilu ta 80ka ale jen vanilka:-) ale jako da se na vsechny chute navyknout ... pokud nemate mlsnej jazyk az nad mraky ... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 9:52 am Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | | nanobeast napsal: | | Promil Laktofit 65ka Banan užasná chut i ve vode..rozpustnost je sice dost mizerna ale po minute kvrdlani vidlickou a pak mirnem prosejkovani to je vse bez hrudek...400ml vody a 30g a super chut.. |
Měl jsme tu 80ku Promil a nepřipadá mi nějak extra chutná, resp. vůbec a nemluvím o rozpustnosti :- ( trochu mě to zklamalo |
rozpustnost je velice prumerna to mas pravdu...ono cim vyssi pomer bilkovin tim horsi chut...jinak me chutna 80ka jahoda priste zkusim vanilku..ta 65ka banan je velice dobra chutove i ve vode..ale do vlocek je to peklo^^
|
|
| nahoru |
|
 |
mathes87
|
Zaslal: so únor 05, 2011 4:42 pm Předmět: Champion příchuť |
|
|
Zdravím, jakou byste mi doporučili příchuť proteinu od champion nutrition? Teď mám promil 80 a neuvěřitelně pění...díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 05, 2011 4:44 pm Předmět: Re: Champion příchuť |
|
|
| mathes87 napsal: | | Zdravím, jakou byste mi doporučili příchuť proteinu od champion nutrition? Teď mám promil 80 a neuvěřitelně pění...díky |
cokoladou nezkasis nic, ja mel kdysi cookies and cream a i kdyz si uz vubec nepomatuji, jak chutnal, tak vim, ze to byla dlouho ma nejoblibenejsi prichut _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan_Marcell

|
Zaslal: so únor 05, 2011 5:17 pm Předmět: Re: Champion příchuť |
|
|
| mathes87 napsal: | | Zdravím, jakou byste mi doporučili příchuť proteinu od champion nutrition? Teď mám promil 80 a neuvěřitelně pění...díky |
Já beru protein jen Champ a můžu říct, že má celkově dobrý chutě. Ale čokoláda je best.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 05, 2011 5:22 pm Předmět: Re: Champion příchuť |
|
|
| Jan_Marcell napsal: | | mathes87 napsal: | | Zdravím, jakou byste mi doporučili příchuť proteinu od champion nutrition? Teď mám promil 80 a neuvěřitelně pění...díky |
Já beru protein jen Champ a můžu říct, že má celkově dobrý chutě . Ale čokoláda je best. |
taky proto se hlavne dela _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
a kdyz uz jsme u tech prichuti, ten promil 80 taky brat cokoladu? nebo mate jineho favorita?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | | a kdyz uz jsme u tech prichuti, ten promil 80 taky brat cokoladu? nebo mate jineho favorita? |
:D vanilku sem nedojedl, jahodu sem přežil jen v mlíku, čokoláda chutnala díkybohu i s vodou ;) moje zkušenost
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:26 pm Předmět: |
|
|
me chutna jahoda a vanilka i ve vode..coko sem nemel to je tak provarena prichut ze uz me az nudi ...nicmene moje chutove odhady jsou zalozeny prakticky jen na proteinu s vodou..s mlekem sem ho mel vsehovsudy tak 5x za dobu co cvicim..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | me chutna jahoda a vanilka i ve vode..coko sem nemel to je tak provarena prichut ze uz me az nudi ...nicmene moje chutove odhady jsou zalozeny prakticky jen na proteinu s vodou..s mlekem sem ho mel vsehovsudy tak 5x za dobu co cvicim.. |
jo ty ses vlastne ten antimlikar
ja mam nejradeji prichute coko-cookies, mlecna cokolada nebo tak neco, nemusi to byt uplne horka cokolada, ale trochu "jeta" necim mlecnym
co se tyka promilu cokolady, tak mne chutnal hodne, nejvic asi jejich night protein ale vsechny jsou ok _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|