PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 163, 164, 165 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
nanobeast

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
nanobeast napsal:
Bernhard napsal:
Budou to cpát těm bábám,kterým doteď cpali Diet Coke nebo Zero. Že podle nejnovějších výzkumů je vhodné toto.

Budme radi ja na takovych planuju jednou vydelavat..

Co, že hodláš dělat?

jednou bych rad trenerskou licenci...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
eSko napsal:
nanobeast napsal:
Bernhard napsal:
Budou to cpát těm bábám,kterým doteď cpali Diet Coke nebo Zero. Že podle nejnovějších výzkumů je vhodné toto.

Budme radi ja na takovych planuju jednou vydelavat..

Co, že hodláš dělat?

jednou bych rad trenerskou licenci...

Jo takhle. Jsem to špatně pochopil. Myslel jsem, že hodláš vydělávat stejným způsobem jako Bernhardovo hypotetický příklad a né až na těch, co si způsobí nadváhu. Už mi startovala klávesnice.
lookzoR

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenerskou licenci neni tak těžké mít, hlavní je mít jméno ... takže pořádně bušit a dostat to někam ... pak máš vyhráno, máme stejný sen, být obrovský a být trénér či poradce
nanobeast

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
Trenerskou licenci neni tak těžké mít, hlavní je mít jméno ... takže pořádně bušit a dostat to někam ... pak máš vyhráno, máme stejný sen, být obrovský a být trénér či poradce

Sme na tom stejně...dělám pro to myslim zatim dost (určitě mám mezery) ale progres je sem zvedavej na porovnání lonskejch letních fotek s tema letosnima..snad tam bude o neco vic hmoty
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Promil Laktofit 65ka Banan užasná chut i ve vode..rozpustnost je sice dost mizerna ale po minute kvrdlani vidlickou a pak mirnem prosejkovani to je vse bez hrudek...400ml vody a 30g a super chut..

Měl jsme tu 80ku Promil a nepřipadá mi nějak extra chutná, resp. vůbec a nemluvím o rozpustnosti :- ( trochu mě to zklamalo
lookzoR

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mě chutná od promilu ta 80ka ale jen vanilka:-) ale jako da se na vsechny chute navyknout ... pokud nemate mlsnej jazyk az nad mraky ... :-)
nanobeast

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri.moravicek napsal:
nanobeast napsal:
Promil Laktofit 65ka Banan užasná chut i ve vode..rozpustnost je sice dost mizerna ale po minute kvrdlani vidlickou a pak mirnem prosejkovani to je vse bez hrudek...400ml vody a 30g a super chut..

Měl jsme tu 80ku Promil a nepřipadá mi nějak extra chutná, resp. vůbec a nemluvím o rozpustnosti :- ( trochu mě to zklamalo

rozpustnost je velice prumerna to mas pravdu...ono cim vyssi pomer bilkovin tim horsi chut...jinak me chutna 80ka jahoda priste zkusim vanilku..ta 65ka banan je velice dobra chutove i ve vode..ale do vlocek je to peklo^^
mathes87

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 4:42 pm    Předmět: Champion příchuť Odpovědět s citátem

Zdravím, jakou byste mi doporučili příchuť proteinu od champion nutrition? Teď mám promil 80 a neuvěřitelně pění...díky
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 4:44 pm    Předmět: Re: Champion příchuť Odpovědět s citátem

mathes87 napsal:
Zdravím, jakou byste mi doporučili příchuť proteinu od champion nutrition? Teď mám promil 80 a neuvěřitelně pění...díky

cokoladou nezkasis nic, ja mel kdysi cookies and cream a i kdyz si uz vubec nepomatuji, jak chutnal, tak vim, ze to byla dlouho ma nejoblibenejsi prichut
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 5:17 pm    Předmět: Re: Champion příchuť Odpovědět s citátem

mathes87 napsal:

Já beru protein jen Champ a můžu říct, že má celkově dobrý chutě. Ale čokoláda je best.
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 5:22 pm    Předmět: Re: Champion příchuť Odpovědět s citátem

Jan_Marcell napsal:
mathes87 napsal:

Já beru protein jen Champ a můžu říct, že má celkově dobrý chutě . Ale čokoláda je best.

taky proto se hlavne dela
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a kdyz uz jsme u tech prichuti, ten promil 80 taky brat cokoladu? nebo mate jineho favorita?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:
a kdyz uz jsme u tech prichuti, ten promil 80 taky brat cokoladu? nebo mate jineho favorita?

:D vanilku sem nedojedl, jahodu sem přežil jen v mlíku, čokoláda chutnala díkybohu i s vodou ;) moje zkušenost
nanobeast

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me chutna jahoda a vanilka i ve vode..coko sem nemel to je tak provarena prichut ze uz me az nudi ...nicmene moje chutove odhady jsou zalozeny prakticky jen na proteinu s vodou..s mlekem sem ho mel vsehovsudy tak 5x za dobu co cvicim..
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
me chutna jahoda a vanilka i ve vode..coko sem nemel to je tak provarena prichut ze uz me az nudi ...nicmene moje chutove odhady jsou zalozeny prakticky jen na proteinu s vodou..s mlekem sem ho mel vsehovsudy tak 5x za dobu co cvicim..

jo ty ses vlastne ten antimlikar

ja mam nejradeji prichute coko-cookies, mlecna cokolada nebo tak neco, nemusi to byt uplne horka cokolada, ale trochu "jeta" necim mlecnym

co se tyka promilu cokolady, tak mne chutnal hodne, nejvic asi jejich night protein ale vsechny jsou ok

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 163, 164, 165 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: