zajimave zjednodusovaky, ale ja bych to nechtel, takhle si to ulehcovat, to uz neni vubec ono...
tak to by me fakt netrapilo, treba to u tech JR je jen takovy detail, ktery cvik nejak vyrazne nevlivni a neulehci
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
no co se týká těch jednoruček... tak to se mi osobně líbí někdy je to těžší nahodit 1 obě dvě ruce než s tím provést 10-12 opakování... takže asi takhle... o držadlo na čelní dřep... nemá cenu mluvit.. z osobního hlediska pro většinu lidí zbytečnost většina lidí nemá problém čínku na ramenou udržet....
_________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
pro me je to nahazovani jednorucek dulezity, ne jak kazdej si necha podavat aj 30tky na kozy, nebo u toho celniho drepu, to uz by tak drepoval kazdej, jenze tak kdyz si to musi kazdej davat na ramena, tak se vetsine lidi do toho moc nechce... Proste s cim cvicim, to si taky umet podat a odlozit a ne ze potrebujes nejakej podavac a nebo 2 sparingy hehe
no co se týká těch jednoruček... tak to se mi osobně líbí někdy je to těžší nahodit 1 obě dvě ruce než s tím provést 10-12 opakování... takže asi takhle... o držadlo na čelní dřep... nemá cenu mluvit.. z osobního hlediska pro většinu lidí zbytečnost většina lidí nemá problém čínku na ramenou udržet. ...
to bych prave rekl, ze je to u tohoto cviku u vetsiny lidi kamen urazu, coz ovsem neznamena, ze by meli pouzivat tenhle ulehcovak, protoze se to da krasne naucit
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
jj tak jsem to myslel.. je to jen o zvyku... mě to první týden taky dělal problém když jsem je zkoušel poprvé.. a to jsem měl jenom rozcvičovací série.. pak už jsem si prostě zvykl..
jj tak jsem to myslel.. je to jen o zvyku... mě to první týden taky dělal problém když jsem je zkoušel poprvé.. a to jsem měl jenom rozcvičovací série.. pak už jsem si prostě zvykl..
presne tak...
spousta lidi tenhle vynikaji cvik hned vzda prave kvuli tomu, pritom podle me je to naprosto jednoducha vec, jen se ji naucit a pak ti ta cinka prakticky nemuze vypadnout (mluvim o krizovem uchopu, s tim vzperacskym nemam zkusennost)
no já se vzpěračským mám zkušenost asi tak 1 dřep.. kdy jsem ho udělal flákl se loktama do stehen.. a řekl jsem seru na to budu dělat křížový.. :)
jj čelní dřepy jsou super.. i co se týká břicha.. :)
no co se týká těch jednoruček... tak to se mi osobně líbí někdy je to těžší nahodit 1 obě dvě ruce než s tím provést 10-12 opakování... takže asi takhle... o držadlo na čelní dřep... nemá cenu mluvit.. z osobního hlediska pro většinu lidí zbytečnost většina lidí nemá problém čínku na ramenou udržet. ...
to bych prave rekl, ze je to u tohoto cviku u vetsiny lidi kamen urazu, coz ovsem neznamena, ze by meli pouzivat tenhle ulehcovak, protoze se to da krasne naucit
to je právě to co bych asi potřeboval... u mě zatím neplatí nic z pouček... je teda pravda, že jsem čelnas šel zatím jen asi 4 x a ted ani zase nohy nemůžu ale 80 kg pro me byl strop na udržení
pro me je to nahazovani jednorucek dulezity, ne jak kazdej si necha podavat aj 30tky na kozy, nebo u toho celniho drepu, to uz by tak drepoval kazdej, jenze tak kdyz si to musi kazdej davat na ramena, tak se vetsine lidi do toho moc nechce... Proste s cim cvicim, to si taky umet podat a odlozit a ne ze potrebujes nejakej podavac a nebo 2 sparingy hehe
no to je zas vec nazoru... ked si velku cinku na bench nemusis nadhadzovat, preco by si si mal JC, ked sa to da obijst?
a k tomu vylepsovaku na front squaty... ono je to fajn pre ludi, ktori nevedia techniku a sa ju chcu naucit (myslim techniku drepovania a nie drzania cinky) a potom ked uz to je zazite, tak by som to odhodil jak stare ponozky a naucil sa tu cinku pekne polozit na ramena
_________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
no já se vzpěračským mám zkušenost asi tak 1 dřep.. kdy jsem ho udělal flákl se loktama do stehen.. a řekl jsem seru na to budu dělat křížový.. :)
jojo vyborny cvik pro core, podobne jako zecher drepy
btw podle me jsou celni drepy pro rozvoj svalove hmoty na nohou lepsi nez klasicky drep. Je to vec nazor, ale z osobni zkusennosti muzu rict, ze mne rostly nohy nejlepe, kdyz jsem uprednostnoval celni drepy pred klasickymi zadnimi
jojo vyborny cvik pro core, podobne jako zecher drepy
btw podle me jsou celni drepy pro rozvoj svalove hmoty na nohou lepsi nez klasicky drep. Je to vec nazor, ale z osobni zkusennosti muzu rict, ze mne rostly nohy nejlepe, kdyz jsem uprednostnoval celni drepy pred klasickymi zadnimi
Nj a nerastie z nich tak rit ako z klasickych
_________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
jojo vyborny cvik pro stred tela, podobne jako zecher drepy
no zatím nevím jak je to s růstem.. když si myslím že jsem zatím žádného nedosáhl... ale co se týká po tréninku tak z normální dřepů.. nemám svalovku vůbec jen mírnou ztuhlost.. ale to převážně hamstringu a prdele... a kvadricepsy téměř vůbec necítím.. naopak z čelních dřepů je cítím mnohem lépe.. takže tuším že pro rozvoj stehen bude asi pravděpodobně nejlepší
To digitalm: no nevím pokud se zlepšovákem udržíš dejme tomu 150kg pro 6 opakování.. a pak si řekneš. dobře technika provedení dřepu fajn.. vypustím držák.. a přejdeš k normální uchopu.. tak nebudeš mít jistotu zase v držení čínky pokud si to netrénoval předtím.. a spadneš tak o 20kg.. podle mě se bez toho dá obejít..
to je právě to co bych asi potřeboval... u mě zatím neplatí nic z pouček... je teda pravda, že jsem čelnas šel zatím jen asi 4 x a ted ani zase nohy nemůžu ale 80 kg pro me byl strop na udržení
ja jsem si vzdy cinku zasadil pevne do takovych jakoby zlabku mezi prednimi delty a trapezy, nadlokti mirne nahoru a jeste jsem si to pojistil tim, ze jsem cinku sevrel pevne prstama a pak jsem mel opravdu pocit, ze mne to nemuze vypadnout (samozrejme se clovek nesmi pri samotnem drepu prilis predklanet). Moje maxko bylo kdysi 5x5x130.... kde jsou ty casy
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru