|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:26 pm Předmět: |
|
|
Souhlas Hovnivále. Film za čtyřicet tisíc dolarů a jak se ve světě uvedl.
Ten konec jak dospělej chlap stojí bezmocně čelem k rohu místnosti a čeká bez hnutí na smrt jak ty děti z legendy. Hutná atmosféra. Ta jejich bezmoc jak se motali den za dnem lesem a báli se noci....prostě pro mě number One. Základ byl, že neukázali ani náznakem podobu toho zla.
Naposledy upravil Johncreasy dne út únor 08, 2011 10:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Souhlas Hovnivále. Film za čtyřicet tisíc dolarů a jak se ve světě uvedl.
Ten konec jak dospělej chlap stojí bezmocně čelem k rohu místnosti a čeká bez hnutí na smrt jak ty děti z legendy. Hutná atmosféra. Ta jejich bezmoc jak se motali den za dnem lesem a báli se noci....prostě pro mě number One. Základ byl, že neukázali ani náznakem podobu toho zla. |
naj horor pre mnohých, vrátane mňa, videl som po polnoci na malinkej telke a bolo to uff:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
Cizo u mě je Blair witch nesrazitelná z trůnu, ale souhlasím z tebou že horory stylu p.activity.....jsou pro mě hodně lákavé, na rozdíl od různých slasherů. A musím říci, že tentokrát nezklamalo ani pokračování.
...jak si jí v jedničdce vytáhl z postele, nebo stačily už jenom ty záběry kdy hodiny stála bezvědomky na místě....jo, bylo to dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:36 pm Předmět: |
|
|
ty nej krim. případy Slovenska, jsou naprosto nemilosrdné. Strašné záběry ještě horších činů....už jen ta znělka a stylové hrané pasáže. Na to se nezapomíná. Děsivé. Smutné. Jsou všechny na uloz.to.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:45 pm Předmět: |
|
|
to je z nějakýho filmu?
Jinak nejlepší horror je Feast 1,2,3 ... děsivější než Záhada Blair Witch, možna nejděsivější film v historii filmů po Draculovi
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:48 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Souhlas Hovnivále. Film za čtyřicet tisíc dolarů a jak se ve světě uvedl.
Ten konec jak dospělej chlap stojí bezmocně čelem k rohu místnosti a čeká bez hnutí na smrt jak ty děti z legendy. Hutná atmosféra. Ta jejich bezmoc jak se motali den za dnem lesem a báli se noci....prostě pro mě number One. Základ byl, že neukázali ani náznakem podobu toho zla. | Jo ten konec, jak tam stoji a hledi do zdi byl fakt super, ale ja si dycky rikal, proc nejdou doprdele podel te reky, pak by prece nechodili v kruhu :)) Jeste texaskej masakr, sice uz je to ten zanr co uz nemusim, sma krev, ale vzhledem k tomu, ze to se opravdu v tom Texasu tak nejak stalo, tak to melo taky naboj... Jinak ty pripady na slovakach sem se taky obcas dival, fakt psycho nektery dily, sem se dycky bal, aby me fotr, nebo matka ve spanku nepodrezala, nebo nevzala pres hlavu palickou na maso lol :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út únor 08, 2011 11:03 pm Předmět: |
|
|
ten eden lake vypada fakt dobre, nechapu jak me to mohlo uniknout...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út únor 08, 2011 11:27 pm Předmět: |
|
|
Cizo a Johnny:
Jojo na blair witch jsem se koukal a ta atmosféra byla dost drsná a ten konec hodně otevřený to mi docela vadilo protože sem chtěl vědět co nebo kdo je zabil  pak jsem na netu strávail pár hodin hledáním komentaru a ruzniych fansite na symboly ktere se objevily ve filmu a jak se to pokouseli vysvetlit.
No a paranormal activity jeu me jako u ciza výš. Koukal jsem na to hned kdyz jsem to stáhl, kolem půlnoci, se sluchátkama a prostě jak se ozvala rána zespoda tak sem malem sletel ze zidle
Jinak paranormal activity 2 je taky slusne, odehrava se to před dejem z paranormal activity jedna, a jestli vite nebo ne tak paranormal activity melo 3 ruzne konce, no a dvojka pracuje s tim jednim z tech tri (nebudu nic spoilovat) , sice uz to na me nepusobilo jako paranormal activity 1, ale i tak to byl slusny horor no a konc docela zajimavy, hlane by me zajimalo co se potom delo dale.
No a ted se jdu koukat na RELIGULOUS nejaka zesmesnovacka nabozenstvi
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út únor 08, 2011 11:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st únor 09, 2011 8:40 am Předmět: |
|
|
potom se podivej na ten Eden lake, sice je tam nemuci za ziva ale princip je podobny, stejna banda idiotu jako ti z Ukrajiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|