Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 316, 317, 318 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
c87

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Legendary - americky film z prostredia wrestlingu, ocakval som viac, dejovo nijak nekomplikovane, nicim neprekvapi ale stoji za pozretie ... 5/10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
Legendary - americky film z prostredia wrestlingu, ocakval som viac, dejovo nijak nekomplikovane, nicim neprekvapi ale stoji za pozretie ... 5/10

wrestling ako zapasenie,nie wrestling ako to co robi john cena naozaj
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
A ta herečka byl skvělá. Plačící scéna, které se dalo věřit.
Myslíš ty scény, kdy kouká z 10-ti centimetrů do kamery a teče jí nudle z nosu? :-)
ignasov

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Cizo a Johnny:

Jojo na blair witch jsem se koukal a ta atmosféra byla dost drsná a ten konec hodně otevřený to mi docela vadilo protože sem chtěl vědět co nebo kdo je zabil pak jsem na netu strávail pár hodin hledáním komentaru a ruzniych fansite na symboly ktere se objevily ve filmu a jak se to pokouseli vysvetlit.

No a paranormal activity jeu me jako u ciza výš. Koukal jsem na to hned kdyz jsem to stáhl, kolem půlnoci, se sluchátkama a prostě jak se ozvala rána zespoda tak sem malem sletel ze zidle

Jinak paranormal activity 2 je taky slusne, odehrava se to před dejem z paranormal activity jedna, a jestli vite nebo ne tak paranormal activity melo 3 ruzne konce, no a dvojka pracuje s tim jednim z tech tri (nebudu nic spoilovat) , sice uz to na me nepusobilo jako paranormal activity 1, ale i tak to byl slusny horor no a konc docela zajimavy, hlane by me zajimalo co se potom delo dale.

No a ted se jdu koukat na RELIGULOUS nejaka zesmesnovacka nabozenstvi

porovnavat blair witch a paranormal activity si zasluzi facku .... paranormaln activity nejde povazovat ani za dobry film, nie to za dobry horor... o dvojke ani nehovorim... blair witch project je nenormalny masaker, film, pri ktorom som sa vkuse bal, tak ze som ho pauzoval a prechadzal sa po byte.. paranormaln activity z 90 minut mohli skratit na 6, lebo dokopy 6 minut je tam z kvazi hororu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ignasov: Tyhle soudy nejsou na místě. Každému se líbí něco jiného. Já se např. u Blair Witch nebavil ani sekundu, neměl jsem strach a nudilo mně to. Dokoukal jsem to jen proto, že jsem všem těm extrémně nesympatickým hercům přál smrt a chtěl jsem vědět, kdy a jak příjde. :-)

Paranormal Activity stejně tak - nebavilo mně to.
Gohan

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ignasov: Jsou to horrory? Jsou. Takze je porovnavat muzu jak chci a kde chci. No a jestli je neco na facku tak mozna ty To ze se paranormal activity tobe nelibilo a z blair witch sis spotil prosteradlo neznamena ze to je takhle u kazdeho.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
hovnival napsal:
slusny lidsky zrudy, tohle by mohl byt nehoraznej psycho film podle skutecne udalosti ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Dnepropetrovsk_maniacs

btw neni to s te wikipedie nekde v cestine ?

potom se podivej na ten Eden lake, sice je tam nemuci za ziva ale princip je podobny, stejna banda idiotu jako ti z Ukrajiny.

to se neda vubec srovnavat, v tom filmu nechteli zabijet, zlomilo se to az v bode, kdy jim zabil toho psa, kdezto ti ukrajinci si proste jen tak hrali, jak nekdo chodi ven kourit travu, nekdo jezdit na skejtu, nekdo cmarat na zdi, tak tihle jen tak kladivem zabijeli lidi a pripadalo jim to proste zabavne a uplne normalni ...
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
70mMyW!53 napsal:
hovnival napsal:
slusny lidsky zrudy, tohle by mohl byt nehoraznej psycho film podle skutecne udalosti ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Dnepropetrovsk_maniacs

btw neni to s te wikipedie nekde v cestine ?

potom se podivej na ten Eden lake, sice je tam nemuci za ziva ale princip je podobny, stejna banda idiotu jako ti z Ukrajiny.

to se neda vubec srovnavat, v tom filmu nechteli zabijet, zlomilo se to az v bode, kdy jim zabil toho psa, kdezto ti ukrajinci si proste jen tak hrali, jak nekdo chodi ven kourit travu, nekdo jezdit na skejtu, nekdo cmarat na zdi, tak tihle jen tak kladivem zabijeli lidi a pripadalo jim to proste zabavne a uplne normalni ...

Kdo normlani kvuli psovi zacne zabijet? Od teto chvile byli stejni zmrdi jak ti ukrajinci. Jo mas pravdu v tom ze ti ukrajinci zabijeli bez duvodu, to je ten rozdil.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

oni honili jen 2 konkretni lidi, kteri jim ''vlezli do rajonu'', kteri jim jeste k tomu zabili psa s nikym jinym problem nemeli. Ti ukrajinci byli uplne jinde, uplne jinej level zrudnosti, bylo jim jedno kde a koho zabijou, hlavne, ze se budou moct zasmat vyfotit si to ...
ignasov

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no mam za sebou x filmov... netvrdim ze som nejaky znalec, som predsa len bezny filmovy fanusik, no to ze paranormal activity bola sracka ... uberiem ale na tvrdeni ci bol blair witch lepsi alebo horsi.. ( uvedomil som si totiz, ze som ten film videl ked som mal asi 14 rokov ). no nehnevajte sa na mna, paranormal activity...
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych TO řelkl asi tak. Paranormal activity 70% (což je na u mě horor hodně).....a Blair witch 100% (PLUS SOUKROMÝ TITUL NEJLEPŠÍHO HORORU CO JSEM KDY VIDĚL.)
jari

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Závada Blair Witch

http://www.imdb.com/title/tt0250990/

trailer mě rozhodně pobavil
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s Rockym a Rambem nejlepsi film od Silvestra s perfektni hudbou :)

c87

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
c87 napsal:

wrestling ako zapasenie,nie wrestling ako to co robi john cena naozaj

bolo to myslene ako zapasenie
Luster

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"R"
http://www.csfd.cz/film/277742-r/
- vezensky drama, 9/10

Pusher
http://www.csfd.cz/film/88170-dealer/

Pusher 2
http://www.csfd.cz/film/227552-pusher-ii/

Pusher 3
http://www.csfd.cz/film/227553-pusher-3/
- vyborna trilogie, nebudu se tady vypisovat s popisem, staci kliknout 8,5/10

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 316, 317, 318 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: