PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 166, 167, 168 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
hovnival napsal:
ktera prichut MyoFusionu je D BEST ?

Ja som na chute dost vyberavy. Cokolada je z mojho pohladu brutalne vynikajuca. Konzistencia a chut ako zriedeny cokoladovy puding. Proste super. Mam skusenu synthu, ktora je chutou vyhlasena, momentalne mam aj muscle milk vanilku...ale myofusion cokolada vitazi.
no objednal sem cokolada/arasidy , doufam, ze se to bude dat chlastat :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dožral Extrifit čoko...mňo, už mi lezl krkem. Když jsem tam omylem dal víc než 200ml vody na dávku, tak to chutnalo jako hnědá voda s rozmíchanýma kvasnicema . Asi je fakt nutno dodržovat dávkování. Do půlky pixle nicméně chuť ok. Nemít Champs na prokládání, tak se zgrcám.
Jaká je ta akční Pharma ve vanilce? Měl jste to někdo? Nechci čoko ani banán, možná zkusím jahodu, ale rád bych reference.
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Tak jsem dožral Extrifit čoko...mňo, už mi lezl krkem. Když jsem tam omylem dal víc než 200ml vody na dávku, tak to chutnalo jako hnědá voda s rozmíchanýma kvasnicema . Asi je fakt nutno dodržovat dávkování. Do půlky pixle nicméně chuť ok. Nemít Champs na prokládání, tak se zgrcám.
Jaká je ta akční Pharma ve vanilce? Měl jste to někdo? Nechci čoko ani banán, možná zkusím jahodu, ale rád bych reference.

i kdyz preferuji Pharmu a vsechny jeji prichute, tak vanilku povazuji za jednu z nejhorsich vanilek vubec nevyrazna chut obcas jsem mel pocit ze i nahorkla. Coko cokies se naopak vyborna (samozrejme s mlekem predevsim), je to zase neco trochu jineho nez klasicke cokolady....ale to je vse jen muj nazor, ktery nikomu nevnucuji,jak je znamo, 100 lidi, 100 chuti
taylorx

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim,co rikate na protein Rox 68 + sacharidak Actions Whey Gainer?Chtel bych ho vyzkouset,ale zatim jsem zadny proteiny nebral,cvicim teprve 2 mesice.
gresht

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taylorx napsal:
Zdravim,co rikate na protein Rox 68 + sacharidak Actions Whey Gainer?Chtel bych ho vyzkouset,ale zatim jsem zadny proteiny nebral,cvicim teprve 2 mesice.
ten gainer byl vybornej, muj prvni gainer vubec a rekl bych ze byl nejchutnejsi..daval jsem ho jen s vodou a byla to mnamka..
spider1029

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 12:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
hovnival napsal:
ktera prichut MyoFusionu je D BEST ?

Ja som na chute dost vyberavy. Cokolada je z mojho pohladu brutalne vynikajuca. Konzistencia a chut ako zriedeny cokoladovy puding. Proste super. Mam skusenu synthu, ktora je chutou vyhlasena, momentalne mam aj muscle milk vanilku...ale myofusion cokolada vitazi.

U mna je zatial chutovo na prvom mieste cokoladova Syntha. Z viaczlozkovych som mal este Matrix a Muscle Milk, ale ani jeden nebol taky dobry ako Syntha. Nabuduce asi skusim ten MyoFusion.
ludva

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

gresht napsal:
taylorx napsal:
ten gainer byl vybornej, muj prvni gainer vubec a rekl bych ze byl nejchutnejsi..daval jsem ho jen s vodou a byla to mnamka..

Taky jsem ho vyzkoušel a je to opravdu lahůdka
Study

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč aminostar?... Ten protein a ani ten gainer se mi vubec nelíbí... spíš bych volil mutant mass třeba a Myofusion nebo Championa kterého tady všichni tak vychvalují
taylorx

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ludva napsal:
gresht napsal:
taylorx napsal:

Taky jsem ho vyzkoušel a je to opravdu lahůdka

Tak to asi vyzkousim,snad bude dobrej a pomuze mi
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

měl už někdo whey protein 85 od aminostaru? přemýšlím nad ním ale zase nechci koupit nějakej hnus.
bigflex

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
měl už někdo whey protein 85 od aminostaru? přemýšlím nad ním ale zase nechci koupit nějakej hnus.

měl jsem ho v banánu a nestěžuju si, banán good
jiri733

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:

Já jsem měl vanilku a nebyla zase tak špatná. Tolik nepění jako např. proteiny
od Promilu a taky tolik nepráší jako Promil :-)
Pavelito

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Bombay napsal:

i kdyz preferuji Pharmu a vsechny jeji prichute, tak vanilku povazuji za jednu z nejhorsich vanilek vubec nevyrazna chut obcas jsem mel pocit ze i nahorkla. Coko cokies se naopak vyborna (samozrejme s mlekem predevsim), je to zase neco trochu jineho nez klasicke cokolady....ale to je vse jen muj nazor, ktery nikomu nevnucuji,jak je znamo, 100 lidi, 100 chuti

jojo Pharmu 6HR mam taky bílou čokoládu, chuť návyková....parádní.......potom mám Pharmu whey banán a to je taková klasika chuť no
DaveX

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych si koupit tento protein: https://obchod.ronnie.cz/s-400-amino-protein-70.html

Co na něj říkáte? Cenově mi to vyhovuje. Chci to brát v kombinaci s kreatinem.
Study

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DaveX napsal:
Chtěl bych si koupit tento protein: https://obchod.ronnie.cz/s-400-amino-protein-70.html

Co na něj říkáte? Cenově mi to vyhovuje. Chci to brát v kombinaci s kreatinem.

Díval jsi se vůbec na složení toho proteinu?...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 166, 167, 168 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: