rehabilitace - rázová vlna

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - rehabilitace - rázová vlna  Úvodní stránka -> Ostatní -> rehabilitace - rázová vlna
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kid

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Když ještě článek doplním, tak nejvíce mi v poslední době pomohlo veslování na trenažéru. Když jsem ho kupoval, tak jsem měl strach, jestli na něm vůbec budu moct trénovat a opak byl pravdou, lokty jako vyměněné - očividně na tyhle problémy dobře zabírá cyklická námaha.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kide nebo někdo pomuže rázová vlna na upony adduktory kyčle -je mě to doporučovaný ale nevím jak dlouho bych neměl zatéžovat nohy legpress dřepy aspon 2-3 týdny
kid

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To, co tu padlo v předchozí diskuzi se dá vztáhnout k jakémukoli kloubu. Je hlavně potřeba se pídit po příčině bolestí. Na termíny se ptej toho, kdo tě ošetřuje, ten by měl znát trochu lépe tvůj stav než my tady.
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

razova vlna je dobra

mas je rozdelene na 2 druhy

slabsi (to je ta kteerou ti nabizel, ze ji musis absolvovat vickrat a podle me ma trochu mensi ucinek)

silnejsi (to ti da 1 max 2 vlny) je sice drazsi, ale podle me ucinnejsi
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na rázové vlny bych měl prý taky zajít, kvůli oštěpařskému lokti, prý to pomáhá, takže to asi zkusím. Štve mě ale, že tam budu muset chodit několikrát.
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
To, co tu padlo v předchozí diskuzi se dá vztáhnout k jakémukoli kloubu. Je hlavně potřeba se pídit po příčině bolestí. Na termíny se ptej toho, kdo tě ošetřuje, ten by měl znát trochu lépe tvůj stav než my tady.
jasný no tady muže bejt pruser u toho uponu že když se to bude přetěžovat atk to muže i prasknout což neni žádná sranda -takže to radši vubec neprotahovat a bolest plotének muže mít vliv i na vytvoření kýly nějak propojený napříkl díky oslabenému břichu nebo je to blbost uplnná
NlKO

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

razovka zabira uzasne, mel jsem ji zaroven s lymfodrenazema, mam pretrhnutej ACL a pomohlo mi to s nejakejma sracema kolem uponu a slach, nebo co

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - rehabilitace - rázová vlna Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: