|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kid
|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:42 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Když ještě článek doplním, tak nejvíce mi v poslední době pomohlo veslování na trenažéru. Když jsem ho kupoval, tak jsem měl strach, jestli na něm vůbec budu moct trénovat a opak byl pravdou, lokty jako vyměněné - očividně na tyhle problémy dobře zabírá cyklická námaha. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
To, co tu padlo v předchozí diskuzi se dá vztáhnout k jakémukoli kloubu. Je hlavně potřeba se pídit po příčině bolestí. Na termíny se ptej toho, kdo tě ošetřuje, ten by měl znát trochu lépe tvůj stav než my tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
razova vlna je dobra
mas je rozdelene na 2 druhy
slabsi (to je ta kteerou ti nabizel, ze ji musis absolvovat vickrat a podle me ma trochu mensi ucinek)
silnejsi (to ti da 1 max 2 vlny) je sice drazsi, ale podle me ucinnejsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
Na rázové vlny bych měl prý taky zajít, kvůli oštěpařskému lokti, prý to pomáhá, takže to asi zkusím. Štve mě ale, že tam budu muset chodit několikrát. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 12:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NlKO
|
Zaslal: pá leden 20, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
razovka zabira uzasne, mel jsem ji zaroven s lymfodrenazema, mam pretrhnutej ACL a pomohlo mi to s nejakejma sracema kolem uponu a slach, nebo co
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|