|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
Bílek je nehorázný alibista. Ten výkon byl ostudný a vysvětlení Bílka, že nás Chorvati nezatlačili do šestnácky, to už je opravdu k smíchu!
Souhlasím s tebou - doufám, že náš Španělé rozbijou na prach a ten blbec konečně půjde do prdele.
Nicméně si myslím, že to dopadne tak, že Španělé nás sice rozbijou, ale Bílek na to řekne: "A co jste jako čekali? Vždyť jsou to mistři světa!"...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
Bílka mi stačí jenom vidět....a jak promluví, tak přepínám
Líbil by se mi tam Hašek, ale bylo to jeho rozhodnutí.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 3:16 pm Předmět: |
|
|
Já nechci být zlej, ale řekl bych, že té bandě pozérů a flákačů by nepomohl ani Murinho. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 3:38 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já nechci být zlej, ale řekl bych, že té bandě pozérů a flákačů by nepomohl ani Murinho. |
a co Franta Straka?
né, samozřejmě máš pravdu, těch příčin je víc....holt, měli jsme dobrou generaci, teď zas nějaký čas bude ta horší
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já nechci být zlej, ale řekl bych, že té bandě pozérů a flákačů by nepomohl ani Murinho. | To sice asi ne, ale když i trenér stojí za vyližprdel, tak se to pak těžko může celé někam posunout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Zonaxxx

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 11:06 pm Předmět: |
|
|
Paní očiidně žádala o tetování koko*a, ale vyložili si to takhle : (
|
|
| nahoru |
|
 |
samorost
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá únor 11, 2011 11:08 am Předmět: |
|
|
Já jen uvažuju, zda je to malba nebo ne. Kerce bych moc nevěřil, za 10 let ten obličej bude k nerozeznání, tak snad tak blbá ta buchta nebo tatér není. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá únor 11, 2011 11:37 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Já jen uvažuju, zda je to malba nebo ne. Kerce bych moc nevěřil, za 10 let ten obličej bude k nerozeznání, tak snad tak blbá ta buchta nebo tatér není. |
Spit to bude photoshop a skryta reklama na http://www.latrine.cz/
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: pá únor 11, 2011 1:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|