|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: pá únor 11, 2011 10:53 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
120 minut practise na hudbu
Plavání
500m prsa relax
Začíná to mít docela dobrý tempo, na kofeinu se mi dobře tancuje, bcaačkama konečně kompenzuju aby ze svalů něco zůstalo, tak snad to bude v cajku.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so únor 12, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
Plavání
500m prsa relax
Po shlédnutí black swan vážně uvažuju o tom, že dneska vynechám tancování. Scéna kdy natalii portman se z tancování ulomily nohy a narostly jí křídla mě dost znechutila  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po únor 14, 2011 12:15 am Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut trénink techniky
120 minut practise na hudbu
Dneska trošku delší trénink, ale už bylo potřeba začít to ladit. Mám to natočený, 1/3 je akceptovatelná, 1/3 půjde dotáhnout v pohodě a 1/3 mě sere a musím na tom víc zamakat, takže to příští týden vidím na trochu víc tréninku  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po únor 14, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
Plavání
500m prsa relax
Totální unavenost, protože sem v noci nespal.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st únor 16, 2011 12:13 am Předmět: |
|
|
Tanečky
100 minut trénink techniky
Dneska zváženo, 92,3kg, 18 procent tuku, 38 procent svalů. Je to ok, ale musím ještě opravdu shodit víc, to sou furt proteinový tyčinky a BCAA a jednomu z toho narostou nohy ani neví jak  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st únor 16, 2011 1:19 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Záda dobrý, nahoď nějakou side chest nebo něco zepředu. | jo díky za pobídku, škoda že nepřišla o minutu dřív, byl bych za menšího narcise
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st únor 16, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
90 minut trénink techniky
Dneska sem prospal celej den a stejně to nepomohlo, ani kofeinová tableta, zítra pudu už zase plavat abych se trošku zmátožil.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt únor 17, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
90 minut practise na hudbu
Dneska to šlo docela dobře, má to správnej směr, zrychluju se, akorát váha nejde nijak drasticky dolů a už by se mi to hodilo. Bazén dneska opět nevyšel, zítra to bude lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 2:42 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut trénink techniky
V pondělí obnovuji registraci ve svazu, v sobotu snad první soutěž  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
Vela stastia, videjko taneckov nebude? _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so únor 19, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Včera sem se opil jako hajzl a dneska to bylo dost nepříjemný tancování  .
Video nahraju cca ve středu až natočíme nějaký, to se tak rozhodneme jestli už je to OK a můžeme v sobotu závodit, takže pak to štěstí případně upotřebím, dík  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Pokračuju v tréninku těsně před soutěží. Do 5 let starých kalhot ze soutěže z doby kdy jsem měl 80kg mi chybí cca 4cm v pase, což ale za ten týden už nedoženu, protože když stáhnu cukry přes den na minimum, nemám pak moc síly na trénink. Dneska půjdu ještě plavat, abych tomu trochu víc pomohl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|