*spoil* STRIKEFORCE HW Grand Prix

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - *spoil* STRIKEFORCE HW Grand Prix  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> *spoil* STRIKEFORCE HW Grand Prix
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vítězem turnaje se stane:
Fedor Emelianenko
46%
 46%  [ 30 ]
Alistair Overeem
41%
 41%  [ 27 ]
Sergei Kharitonov
3%
 3%  [ 2 ]
Andrei Arlovski
0%
 0%  [ 0 ]
Fabricio Werdum
3%
 3%  [ 2 ]
Brett Rogers
0%
 0%  [ 0 ]
Antonio Silva
4%
 4%  [ 3 ]
Josh Barnett
1%
 1%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 65

Autor Zpráva
ignasov

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemozte dat niekto videa do no-spoil sekcie ???? dakujem..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ignasov napsal:
nemozte dat niekto videa do no-spoil sekcie ???? dakujem..

Ved su tam....

Inak Strikeforce turnament zacina zaujimav, tesim sa na dalsie zapasy. A potvrdilo sa ze Antnio je vazny super, klobuk dole co predviedol, jeho striking je technickejsi a presnejsi, dobre zapasi a na zemi je tiez coraz sikovnejsi. Aj ked ho nemam rad
ignasov

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

su tma len zapasy fedora a arlovskeho, ostatne fighty nebudu ???
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ignasov napsal:

Ty si sa v noci opil ci co Su tam aj dalsie zapasy.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reem vs Seffo - lol :D

Arlovski asi fakt na ukončení kariery :D

Fedor dostal od Silvy neskutečně na tlamu, ta (váhová) převaha byla místy až velká.... ale dostal mě ten záběr naněj po 2. kole, na co asi myslel? Mazec. Jsem naštvanej, že Reem nepůjde proti Fedorovi = (

sacred78 5:22: "pozrieš 15s než da Fedor Silvovi KO a možeš pokračovať v spánku"

sacred78 5:50: "v piči"

=)))
ignasov

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
ignasov napsal:

Ty si sa v noci opil ci co Su tam aj dalsie zapasy.

ach jaj, myslel som dalsie zapasy ako alistar, rogers atd... asi tie fighty budu az dnes alebo kedy ? neviem ako taky turnaj prebieha..

edit: precital som si uz charakteristiku turnaja... cize az v marci..

Naposledy upravil ignasov dne ne únor 13, 2011 9:37 am, celkově upraveno 1 krát
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle byla chyba doktora. Fedor dost často dostával takovýhle řešeto a v tý jeho plechový hubě byla vždycky jeho síla. To bych byl radši, kdyby prohrál na submision a bylo to jasný...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Douglas

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedine co z toho klasickeho Fedora bylo v oktagonu, byla vydrz, jinak mi prisel dost marny. Jestli na Silvu nemel, dobehl ho vek, nesedel mu oktagon, nebo se co ja vim, vi snad jen ten jeho buh. :'- (
Silva byl nejspis totalne vyflustly, ale Fedor byl rozbity a nevidel na oko, jak by to dopadlo nema cenu spekulovat, prohral, doktor to celkem opravnene stopl.
Na druhou stranu jestli ma skoncit at skonci. Ve srovnani se Sakurabou, CC, Arlowski, Silvia, nebo Wandem to bude se cti.
A taky je pro me porad No #1. Fedor a jeho uzasny skill me naucil tento sport milovat, kdyby se v nem pohybovala jen zvirata ala Lessnar, nebo Reem, tak je u me mma neco jak WWE.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
c87

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chyba doktora to urcite nebola, sam sme mohli vidiet ze Fedor bol s tym zmiereny, ziadny naznak protestu, odpovedi ze by chcel pokracovat, uz nato proste nema, a nieje to vahovym rozdielom, on bol clovek ktori to mal vzdy pekne poupratovane v hlave ale teraz... je najvyssi cas skoncit, lepsie to uz nebude!
mandor

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
chyba doktora to urcite nebola, sam sme mohli vidiet ze Fedor bol s tym zmiereny, ziadny naznak protestu, odpovedi ze by chcel pokracovat, uz nato proste nema, a nieje to vahovym rozdielom, on bol clovek ktori to mal vzdy pekne poupratovane v hlave ale teraz... je najvyssi cas skoncit, lepsie to uz nebude!

Bohužel naprostý souhlas. Poslední PRIDE fighter který byl na špici. Škoda, těšil jsem se, že odejde na odpočinek jako vítěz tohoto turnaje. Teď už jen doufám, že Overeem dostane na hubu, je mi jedno od koho.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Len sa mi potvrdil ten blby pocit z jeho poslednych zapasov... proste uz to ide dolu kopcom s nim. Ked bol v top forme tak vahova prevaha pre neho nehrala rolu. Uz je zase smrtelnik.
ignasov

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
Len sa mi potvrdil ten blby pocit z jeho poslednych zapasov... proste uz to ide dolu kopcom s nim. Ked bol v top forme tak vahova prevaha pre neho nehrala rolu. Uz je zase smrtelnik.

nanestastie mas pravdu...
medwed

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mandor napsal:

Bohužel naprostý souhlas. Poslední PRIDE fighter který byl na špici. Škoda, těšil jsem se, že odejde na odpočinek jako vítěz tohoto turnaje. Teď už jen doufám, že Overeem dostane na hubu, je mi jedno od koho.

Velice podobny nazor akorat jeste chci at vyhraje silva at se muzu utesovat se Fedor prohral pouze s vitezem.
Kazopadne se mi zda jakoby jel nejak laxne... Musim priznat ze sem se rano o neho trochu i bal...
napao13

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mandor napsal:
c87 napsal:

tak poslední je teď Shogun
Freimen

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:36 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

tak ač jsou pro mě bojové sporty jen o něco bližší než trojboj, dneska se mi o Fedorovi celou noc zdálo s naprosto dokonce detailním průběhem zápasu, ale to ráno je zvláštní, nejvíce mě dorazil fedorův výraz jedním okem do kamery...

Díky gerojovi za video servis, není někde ta poklona Silvy Fedorovi, jak zde o tom stojí, a celé to dění po skončení zápasu a nebo i nějaký rozhovor po zápase?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - *spoil* STRIKEFORCE HW Grand Prix Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: