|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pstruh103

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:04 am Předmět: |
|
|
stačí si prohlídnout jeho staré logy... a už mu to tu nezasírejme... _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
aha já budu mít šišky s mákem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Podle toho co jsi tady někde psal jsem myslel, že tak vyrýsovaný nejsi a najednou tohle ... Nebo je to práce aerobky za těch pár dnů? |
ano je to prace aerobky a take toho, ze uz se tolik nepreziram. Co se tyka aerobky, tak ji opravdu delam a vzdy jsem delal v maximalni intnezite zadna tepovka 60% maxima jak se vsude pise, ze je idelani pro spalovani tuku, ja proste jedu vzdy na max a vzdy jsem si diky tomu drzel formu. Jsem zastancem toho, ze cim intenzivneji, tim vic spalim a take to tak funguje. Kdyz jsem ji nedelal, tak jsem byl mnohem tlustsi, tohle me proste vzdy udrzuje. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
Drapere, podle mě paráda, oproti té fotce co jsi postoval minule (jak jsi byl fakt vyhublý) je tohle paráda. Na 105kg +- to nevypadá (nevím ale kolik měříš). Si jeden z menšiny co tu pořádně dře a to oceňuju, měj se! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
Takže díky téhle tvojí doslova "pekelné aerobce" jsi shodil několik kg za pár dní? Myslím, že jsi psal nedávno, že máš 117kg. Je to tak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Takže díky téhle tvojí doslova "pekelné aerobce" jsi shodil několik kg za pár dní? Myslím, že jsi psal nedávno, že máš 117kg. Je to tak? |
na Vanoce jsem mel 111 a od Vanoc uz nejaky cas uplnynul, takze ne par dni.....a ano trochu se to zacalo rysovat, jakmile jsem zacal s kardiem. Jak rikam, neni to zadna srando aerobka a vsazim na to hodne :)
Frozz, Pstruh103 diky.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
nechápu ... vlastně chápu, četl jsem, že je z jiný planety
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Ok. Jinak fakt pěkná forma ;) Je vidět, že to břicho ještě úplně vyrýsované není, ale myslím, že s takovým nasazením do aerobky to bude všechno důle raz dva |
nepotrebuju ho nejak extra rysovat, staci, kdyz nebudu vypadat jak 7. mesici tehotenstvi :)
jinak dnes jsem se vazil a 107,3kg, tesne na konci roku 111,8kg, takze celem ok, jeste tak 3kg dolu a budu na sve idealni vaze. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
hmm 107kg v kvalitě , a to bez noh , hodne mi to pripomina fotky kdy jsi byl on , uz jsi mozna dotahnul naturalne to , co jsi mel kdysi juiced , coz je chvalihodne
ps : sereš mě
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | hmm 107kg v kvalitě , a to bez noh , hodne mi to pripomina fotky kdy jsi byl on , uz jsi mozna dotahnul naturalne to , co jsi mel kdysi juiced , coz je chvalihodne
ps : sereš mě |
co se tyka objemu, tak je to hodne velky rozdil kdyz jsem byl "on" ale to je dobre o objemy ja ani nestojim....
jinak na tech fotkach to vypada relativne rysle, ale jak jsem psal, pri tom kardiu ze sebe vypotim strasne moc vody a to mam vzdy nejlepsi formu :) vecer je to zase jine..
edit: a nohy uz se chytaji, oproti lonsku uz tam je mnohem vice hmoty, coz take neco na vaze prida _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | edit: a nohy uz se chytaji, oproti lonsku uz tam je mnohem vice hmoty, coz take neco na vaze prida |
To jsem chtěl zrovna napsat, že na to, že nemůžeš nohy cíleně cvičit, tak se asi projevuje jednak ta šílenost na kole :D a jednak něco čerpáš určitě z mrtvoly, swingů i třeba z mini dopomoci u military nebo tak a docela mají i objem a celkově to neni nějak poznat z prvního pohledu, že nohy nemůžeš cvičit ... jinak tahle forma se mě osobně líbí hodně a víc bych to na muj vkus ani nestahoval, i břicho je z mýho pohledu úplně akorád, je tam vidět, že nepoužíváš opasek a celkově je pak ten střed širší (což mně osobně se líbí víc, než extra skinny pas), ale tuku tam moc neni a to je paráda, ale jak si psal, po tréninku je to vždycky o dost lepší, ale beztak je nejdůležitější, že trénink baví a že se cítíš dobře, takže jen tak dál. Btw, ptal ses ty mě, teď mi napadla podobná otázka pro tebe - co máš teď v tréninku jako nejbližší cíl ? _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
Nejblizsi cil je nedojebat se a aby me treninky dal bavily :) pak se uvidi. 5x5x200kg jsem nesplnil, dal jsem 7x4x200kg, coz je sice teoretiky o neco vice ale neni to to, co jsem chtel. Ted bych si na to netroufl ani omylem, takze cile krome toho, co jsem psal na zacatku prispevku, momentalne nemam (jo teda akorat jeste sundat alespon ty 3kg) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | kolik měříš? |
189 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|