|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Má někdo s tímhle zkušenosti? |
| a. ANO |
|
31% |
[ 12 ] |
| b. NE |
|
36% |
[ 14 ] |
| c. ZNÁM TAKOVÝHO TÝPKA |
|
31% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 38 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dr.Nadhled
|
Zaslal: po březen 27, 2006 11:02 pm Předmět: Ektomorf z hospody... |
|
|
Tohle je pro ty lidi, kteří si jednou řekli, že odpoledne nebudou chodit do hospody, ale cvičit!!!
Já byl jestě před 4 měsícama ůplná socka, samá ruka, samá noha. 181 cm, 60kg, 21 let. Furt v hospodě, pivečko, huleníčko, 2x denně papáníčko, s sportem jsem se přestal zahazovat někdy ve 13-14 letech. No a je to 4 měsíce zpátky-řekl jsem si dost. Obrátil jsem o 180°, jenom to cigárko mi zůstalo. Cvičím, všude chodím pěšky, jím tak, jak jsem si tady přečetl, že jíst mám. A dneska? Za ty 4 měsíce jsem nabral, tady spíš přibral 20kg. Lidi mi dřív říkali ať jím, teď zas, ať nejím, protože bachratej. Proč to tady vůbec píšu? Protože jsem myslel, že jsem nějakej ektomorf či co, a přitom problém byl v tom, že to moje tělo nebylo od těch 13 let nijak stimulovaný k růstu a k nebejvání jakékoliv hmoty. TAKŽE PRO OSTATNÍ HOSPODSKÝ POVALEČE:DEJTE SI NA TO SAKRA POZOR!!!! JÁ SI JDU ZABĚHAT... _________________ ...hledám ženu, která mě nemusí vidět každý den, ráda sportuje, má doma vlastní knihovnu, v koupelně ráno nestráví víc jak 10 minut, snese Reggae, SKA i Mozarta a hodně mluví...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mr.Wiggles
|
Zaslal: út březen 28, 2006 7:18 am Předmět: |
|
|
hahahha jakobych to psal já:) úplně přesný, po škole na brka a večer lejt, taky sem mel 63 kg ňák a po změně 75:) a všude sem psal že potřebuju trénink pro ektomorfa, tože nemůžu přibrat i dyž jim jak hovado (což v minulosti znamelo 2 jídla za den) _________________ Zahulíme?
a) ano
b) jo
c) ano
|
|
| nahoru |
|
 |
merlin

|
Zaslal: út březen 28, 2006 11:09 am Předmět: |
|
|
u mně to býval případ spíš endomorfa - takové to nechutně tlusté prase, teď sice vážím zase 105kg, ale řekl bych, že už to vypadá o chlup líp _________________ Stay strong and never give up in life.
|
|
| nahoru |
|
 |
major john matrix

|
Zaslal: út březen 28, 2006 12:15 pm Předmět: Re: Ektomorf z hospody... |
|
|
| Dr.Nadhled napsal: | Tohle je pro ty lidi, kteří si jednou řekli, že odpoledne nebudou chodit do hospody, ale cvičit!!!
Já byl jestě před 4 měsícama ůplná socka, samá ruka, samá noha. 181 cm, 60kg, 21 let. Furt v hospodě, pivečko, huleníčko, 2x denně papáníčko, s sportem jsem se přestal zahazovat někdy ve 13-14 letech. No a je to 4 měsíce zpátky-řekl jsem si dost. Obrátil jsem o 180°, jenom to cigárko mi zůstalo. Cvičím, všude chodím pěšky, jím tak, jak jsem si tady přečetl, že jíst mám. A dneska? Za ty 4 měsíce jsem nabral, tady spíš přibral 20kg. Lidi mi dřív říkali ať jím, teď zas, ať nejím, protože bachratej. Proč to tady vůbec píšu? Protože jsem myslel, že jsem nějakej ektomorf či co, a přitom problém byl v tom, že to moje tělo nebylo od těch 13 let nijak stimulovaný k růstu a k nebejvání jakékoliv hmoty. TAKŽE PRO OSTATNÍ HOSPODSKÝ POVALEČE:DEJTE SI NA TO SAKRA POZOR!!!! JÁ SI JDU ZABĚHAT... |
janse ze ti verim 20 kilo za 4 mesice....
|
|
| nahoru |
|
 |
BigOne

|
Zaslal: út březen 28, 2006 12:45 pm Předmět: Re: Ektomorf z hospody... |
|
|
| major john matrix napsal: |
janse ze ti verim 20 kilo za 4 mesice.... |
a co je na tom tak neuveritelnyho... ja na zactaku taky nabral 20 kilo za 1/4 roku ... samozrejme ze svalu z toho bylo minimum ale o svalech tu nikdo nic netvrdil...k nabirani jsou 2 cesty - rychle se zprasit a postupne zkvalitnovat - moje cesta nebo pomalu a kvalitne... jenze vzhledem k tomu ze kdyz chces vypadat kvalitne na konci je lepsi ta 1. cesta oze aspon na zacatku si poradne uzies jidla... _________________ Bleifrei? Nein, danke, nicht mehr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dr.Nadhled
|
Zaslal: út březen 28, 2006 6:15 pm Předmět: Re: Ektomorf z hospody... |
|
|
| major john matrix napsal: | | Dr.Nadhled napsal: | Tohle je pro ty lidi, kteří si jednou řekli, že odpoledne nebudou chodit do hospody, ale cvičit!!!
Já byl jestě před 4 měsícama ůplná socka, samá ruka, samá noha. 181 cm, 60kg, 21 let. Furt v hospodě, pivečko, huleníčko, 2x denně papáníčko, s sportem jsem se přestal zahazovat někdy ve 13-14 letech. No a je to 4 měsíce zpátky-řekl jsem si dost. Obrátil jsem o 180°, jenom to cigárko mi zůstalo. Cvičím, všude chodím pěšky, jím tak, jak jsem si tady přečetl, že jíst mám. A dneska? Za ty 4 měsíce jsem nabral, tady spíš přibral 20kg. Lidi mi dřív říkali ať jím, teď zas, ať nejím, protože bachratej. Proč to tady vůbec píšu? Protože jsem myslel, že jsem nějakej ektomorf či co, a přitom problém byl v tom, že to moje tělo nebylo od těch 13 let nijak stimulovaný k růstu a k nebejvání jakékoliv hmoty. TAKŽE PRO OSTATNÍ HOSPODSKÝ POVALEČE:DEJTE SI NA TO SAKRA POZOR!!!! JÁ SI JDU ZABĚHAT... |
janse ze ti verim 20 kilo za 4 mesice.... |
...šak jsem nikde nenapsal, že těch 20kg jsou svalová hmota, já chtěl jenom varovat lidi, co chtějí udělat podobnou změnu životního stylu předtím, že když si nebudou dávat pozor, tak můžou mít rychle problém přesně opačný _________________ ...hledám ženu, která mě nemusí vidět každý den, ráda sportuje, má doma vlastní knihovnu, v koupelně ráno nestráví víc jak 10 minut, snese Reggae, SKA i Mozarta a hodně mluví...
|
|
| nahoru |
|
 |
Romor

|
Zaslal: út březen 28, 2006 6:22 pm Předmět: Re: Ektomorf z hospody... |
|
|
Znám kluka, kdysi klasický ektomorf, pak začal každej den chodit do hospody na pivko, né moc ale přece a do roka z něj bylo pěkny "prasátko"
|
|
| nahoru |
|
 |
TR

|
Zaslal: út březen 28, 2006 6:27 pm Předmět: Re: Ektomorf z hospody... |
|
|
| Romor napsal: | | Znám kluka, kdysi klasický ektomorf, pak začal každej den chodit do hospody na pivko, né moc ale přece a do roka z něj bylo pěkny "prasátko" |
ale asi moc nepribral na rukach a tak...spis ma bricho ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Romor

|
Zaslal: út březen 28, 2006 6:35 pm Předmět: Re: Ektomorf z hospody... |
|
|
| TR napsal: | | Romor napsal: | | Znám kluka, kdysi klasický ektomorf, pak začal každej den chodit do hospody na pivko, né moc ale přece a do roka z něj bylo pěkny "prasátko" |
ale asi moc nepribral na rukach a tak...spis ma bricho ne? |
Cely se zakulatil. Vypadal jak po dvojnasobny omnadrenove kure:-) Proste prasatko pred porazkou:-) Ono taky v ty hospode asi nebylo jenom pivko ale i gulasek a tak, nebo fakt nevim ale menil se rychle
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
Zaslal: út březen 28, 2006 6:35 pm Předmět: |
|
|
Ja som si skor tiez myslel ze som ektomorf,ale nemam ani vobec ziadnu dobru stravu (este)a priberam jak s velkovykrmom.Problem je dostat do seba dostatocne vela bielkovin bez 700-800 sachrov.
|
|
| nahoru |
|
 |
turbous
|
Zaslal: út duben 04, 2006 1:58 pm Předmět: Re: Ektomorf z hospody... |
|
|
| major john matrix napsal: | | janse ze ti verim 20 kilo za 4 mesice.... |
za 14 dni to budou 3 mesice, co striktne dodrzuju stravu, spim 8 hodin denne, chodim pravidelne cvicit a vysledek?? 12kg nahoru a pocitam, ze za za tech zbejvajicich 6 tejdnu jeste minimalne 4-5kg dam, takze ja mu tech 20kg verim a od srdce preju ...mimochodem 3.ledna 2006 sem vazil 62kg na 180cm - dneska rano 4.5.2006 sem navazil 74,5kg ...zavist?? haha, tak si to uzij a nedemoralizuj tady lidi, ktery sou narozdil od tebe ochotny na sobe poctive pracovat
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út duben 04, 2006 4:25 pm Předmět: |
|
|
torbous: hehe ale ty ses totalni podviziva jasny ze pro tebe je tech 15kilo nabrat v poho nez mne kdyz mam nejakej 112 a rozdil nabrat a nabrat svaly...
takze klidek...
|
|
| nahoru |
|
 |
pAprad
|
Zaslal: út duben 04, 2006 5:07 pm Předmět: |
|
|
ja napr v decembri 2005 57 a teraz 69 _________________ TeSToSTeRoNe-NaTioN !!
|
|
| nahoru |
|
 |
major john matrix

|
Zaslal: út duben 04, 2006 6:58 pm Předmět: Re: Ektomorf z hospody... |
|
|
| turbous napsal: | | major john matrix napsal: | | janse ze ti verim 20 kilo za 4 mesice.... |
za 14 dni to budou 3 mesice, co striktne dodrzuju stravu, spim 8 hodin denne, chodim pravidelne cvicit a vysledek?? 12kg nahoru a pocitam, ze za za tech zbejvajicich 6 tejdnu jeste minimalne 4-5kg dam, takze ja mu tech 20kg verim a od srdce preju ...mimochodem 3.ledna 2006 sem vazil 62kg na 180cm - dneska rano 4.5.2006 sem navazil 74,5kg ...zavist?? haha, tak si to uzij a nedemoralizuj tady lidi, ktery sou narozdil od tebe ochotny na sobe poctive pracovat |
Ja vim ze si tady jedinej co spi 8 hodin,chodi pravidelne cvicit a dodrzuje striktni stravu,ale abych prevdu rekl opravdu ti nezavidim.Ja jen ze pokud je to ektomorf tak ma fakt vybornou genetiku kdyz dal 20 kilo za 4 mesice....
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan93

|
Zaslal: po únor 14, 2011 1:11 pm Předmět: :) |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|