Tou prdelí jdeš dolů pěkně,ale než odlepíš činku tak ji zase zvedneš a začínáš s hodně kulatýma zádama.Když si video zastavíš je to dobře vidět.Možná by pomohlo jít z menšího podřepu,ale snažit se tu pozici už udržet.Trénovat ten start samostatně,třeba to zvedat jenom o 10cm.
Jo mas pravdu s tou prdeli
mozna byl dneska trochu problem s nohama po tech dvou trenincich drepu v pondeli a utery, nemel jsem v nich potrebnou silu a vybusnost a rval jsem ty mrtvoly zadama, ktery navic neudrzim rovne
Tvoje Drapere je si myslim v poho, sice rikas, ze nezabiras dost nohama, ale zada udrzis rovny.
To ja o sobe rict nemuzu
No nic, video splnilo ucel, trochu mi srazilo hrebinek a budu muset pilovat, jinak se zrakvim
vidis, kazdy mame neco :) Mne se tvoje technika hodne libi, pekne jdes nohama, prdel dolu, cinku pekne pokladas a kazde opakovani zacinas od nuly, tak to ma byt.... az a ty zada no, ale jak ti radi seeya, mozna v tom je zakopany pes.
ja mam zada sice rovny, ale strasne me tam chybi ta prace nohou a ted s tou prdeli nemuzu nejak dolu a diky tomu mam zada vodorovna se zemi, coz take neni dobre (ale porad je to lepsi nez driv, kdy to bylo jeste horsi diky omezeni kolene). Kdyby sly ty me nohy zapojit bez omezeni tak jako treba u tebe, tak si myslim, ze by mne to jeste tak 20kg v seriich pridalo.
jak koukam na to posledni video 180x4, tak i kdyz jsem mozna v treninku trochu hazarder, tak to 4. opakovani bych si asi i ja romyslel, to je fakt na krev :)
jo a zahod tu vec co mas na rukach :-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
dnešní trénink: nohy - kontrola techniky
Věděl jsem, že technika dřepů není úplně OK, ale po shlédnutí dnešních videí jsem zjistil, že je to mnohem horší než jsem si myslel
4. legpress
100kgx20
150kgx20
200kgx16
220kgx12
(zase se mi potvrdilo, proč nemám rád tenhle cvik, od 200kg nahoru zabírá jenom prdel, neumím izolovat nohy)
Naposledy upravil spekounP dne po únor 14, 2011 5:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Technika u 120 a 130kg se mi líbí, hloubku máš super. Možná bych dal k sobě blíž lopatky, mě osobně to pomohlo proti předklánění. Jen mi nejde do hlavy jedna věc - ty šílené pauzy. Ty jsi nejel 5 pracovních sérií, ale 20 (: Schválně jsem to počítal a u posledního opakování se 130kg jsem naměřil 22 vteřin pauzu, kdy stojíš s činkou na trapézech. Proč to děláš?
Ja teda vubec nechapu, ze se do takovych hard core serii a obzvlaste u takovych cviku jako drep a mrtvola vubec poustis. Noprmalne by clovek davno prestal, ale ty udelas jeste nekolik opakovani :). Ta technika neni podle me ok (u tech tezkych serii), zada mas kulaty a rves to doslova na krev, stejne tak u mrtvol. Uz nekolikrat jsi psal, ze jsi u drepu selhal, coz by se stavat nemelo. Ja jsem zastancem tvrdych treninku, ale tohle je tak akorat na zraneni
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ja teda vubec nechapu, ze se do takovych hard core serii a obzvlaste u takovych cviku jako drep a mrtvola vubec poustis. Noprmalne by clovek davno prestal, ale ty udelas jeste nekolik opakovani :). Ta technika neni podle me ok (u tech tezkych serii), zada mas kulaty a rves to doslova na krev, stejne tak u mrtvol. Uz nekolikrat jsi psal, ze jsi u drepu selhal, coz by se stavat nemelo. Ja jsem zastancem tvrdych treninku, ale tohle je tak akorat na zraneni
Drapere cvicim uz skoro 15let (s vynucenejma prestavkama) a vzdycky jsem cvicil takhle - vsechno nadoraz. Jenom takhle mam z trenalu ten spravnej pocit o kterej mi jde. Hodne tezko me nekdo bude presvedcovat, abych cvicil jinak, protoze jsem palicak ostatne stejne jako spoustu lidi tady na foru nevyjimaje tebe.
Jinak ohledne selhani - 95% pripadu selhani v serii neni skutecne fyzicke selhani, ale selhani mentalni, zkratka clovek zpanikari a neda to, co by fyzicky jeste urcite zvladnul.
Uznavam techniku zakladnich cviku nemam zrovna optimalni, musim na tom zapracovat. Od pristiho tydne dam Fomina a snad se mi podari nejak ty drepy a tahy technicky zlepsit.
Vsak v poho. Neber to jen jako kritiku, ale castecne i jako obdiv, protoze takhle tvrde jit do zakladnich cviku jsem videl malo lidi a jak rikam, 99% by uz davno serii ukoncili, ale ty si tam das jeste dalsich 5 opakovani, sice ti to trva ctvrt hodiny :), ale jdes do toho a to obdivuji, protoze ja bych se bal
95% pripadu selhani v serii neni skutecne fyzicke selhani, ale selhani mentalni.
Selhání je selhání a jedno jaký ... neber to nijak špatně, jako na jednu stranu máš muj obdiv, že se 140, kde první opakování vypadalo fakt na krev, uděláš ještě další 4 a chápu, že každej má v rámci tréninku radost z něčeho jinýho, ty jak si psal máš třeba radost z toho, když je to prostě hc na krev, ale zároveň mi taky připadá, že tě baví jít i do těch vah .. takže jak si psal, dej toho fomina, hodně to podsekni a zkus makat na technice, jednak bych zkrátil ty pauzy (víš co i 10 sec pauza, když je to prostě těžká série, se dá, ale 30 sec už je asi trochu moc), zkus mít rovný záda a taky bych to dolů tolik nebrzdil ... uvidíš, že se pak dostaneš vejš, než si teď a budeš z toho mít dobrej pocit taky ... já třeba teď dal PR pro 3 opak a ty 3 opakování mi trvaly 16 sec, to je polovina tvojí pauzy ... to říkam jenom proto, že podle mě, kdyby si to zkrátil, tak i těch opakování vysekáš víc, protože tě to prostě musí vysilovat ... no ale chápu že je to způsob jakým překonáváš psychiku ... ty zase absolutně nemáš problém s hloubkou ... já když du do vah, kde si nejsem jistej, tak se musim soustředit téměř jenom na to, abych šel hluboko, jinak prostě jdu na paralel max. kousíček pod a to i když vim že chci hluboko, prostě když se nesoustředim, tak mi hlava nepustí níž, takže ty pauzy chápu, ale zkusit překonat je, by nebylo marný :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru