Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14/2 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,30km
rychlost: 41,30km/h
zatez: 8-9/9 (celkem 39 minut na max 9)
spalena energie: 942 kcal
RPM: 109-111 (posl. minuta i pres 120)
tepova frekvence: *** (chtelo by to meric, rozhodne je to hodne nad aerobni prah)

-a nedam si volno a nedam bavi me to a navic me to na cely den krasne nakopne, tak proc si to odepirat a navic, kdyz jsou videt vysledky, tak to cloveka motivuje. Kolem me jsou vsichni nemocni a neco na me take leze, trochu me boli v krku a na pruduskah a jsem zahlenenej, ale nejak me to pri dychani zatim neomezovalo, zacatek dnes o neco lepsi nez vcera, rychleji jsem se dostal na spravne RPM, mensi krize opet do 5. minuty pak lepsi a lepsi, s max zatezi jsem zacal v 9. minute, nejprve 1 a 2-minutovky, pak skoro az do konce 3-minutovky proloznene dvema 4 a jednou 5-minutovkou , posledni minuta opet uplne na max, vic bych ze sebe proste nevymackl a dnes jsem se dostal jednu chvili i na rychlost 47km/h. Celkem minimalne 39 minut na max zatez s rychlosti +/- 41km/h, ale rekl bych, ze to bylo mozna i o 1-2 minuty vic, protoze jsem se pak trochu ztratil v pocitani, 39 ale bylo urcite. Kazdopadne je to ale PR, ujeta vzdalenost sie porad zhruba stejna, ale prodluzuji cas,ktery jedu na max zatez.
-zapesti boli, ale je to uz minimalne o 1/3 lepsi nez vcera
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

s tímhle můžeš pomalu začít jezdit silniční závody s klukama, co mají půlku tvojí váhy =]
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
s tímhle můžeš pomalu začít jezdit silniční závody s klukama, co mají půlku tvojí váhy =]

:)))

nojo jenze tohle je porad jen rotoped

ale je fakt, ze i na kole v terenu jsem drive jezdival celkem dlouhe tury v poradnem tempu :)
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15/2 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,47km
rychlost: 41,47km/h
zatez: 8-9/9 (38 minut na max 9)
spalena energie: 945 kcal
RPM: 109-11 (posledni minuta 120-127)
tepova frekvence: ***

-PR, no comment
-3 dny bez fitka, celkem to prospelo, zitra si uz asi pujdu zacvicit
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

(to má jako znamenat, že znovu nechápu... asi si dám taky někdy rotoped, abych viděl, jaký je to jet tu hodinu na něčem takovým.... tak třeba zkusím na minutu 42km/h... ale tohle ... kolik po tom vypiješ vody?:D:D )
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

(to má jako znamenat, že znovu nechápu... asi si dám taky někdy rotoped, abych viděl, jaký je to jet tu hodinu na něčem takovým.... tak třeba zkusím na minutu 42km/h... ale tohle ... kolik po tom vypiješ vody?:D:D )

predtim vypiju tak do pul litru, pri te hodine na kole vypiju tak max litr vic ne jen po douskach, protoze jedu v takovem tempu, ze to podavani si flasky je dost otravne a vyvadi me z koncentrace :) ,az skocim, tak piju hodne, ne naraz samozrejme ale postupne a casto, ovsem behem te hodiny vypotim tolik, ze i kdyz piju, tak pak jeste nekolik hodin na WC strasne malo, protoze telo porad doplnuje tekutiny. Pitny rezim si ale celkove uz nejakou dobu hlidam hodne, protoze vim, jak je dulezity, zvlast pri takovem treninku a strave a nemam tak zadne problemy.
blazen

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ehm, nechci ti kazit radost, ale neměl jsi v předchozím rotopedovém šílenství minimálně o 1 minutu delší zátěž na 9?
I.N.G.

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
ehm, nechci ti kazit radost, ale neměl jsi v předchozím rotopedovém šílenství minimálně o 1 minutu delší zátěž na 9?

Draper

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:

opravdu nevim, jestli se mam na hloupe otazky pokouset hledat nejake chytre odpovedi nebo to jen prejit mlcenim
Morico

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždyť je to blázen :D
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by zajímalo, jestli na to co předvádíš, to volume tréningu, ta brutus aerobka musí být už trochu nějaký předpoklady, nebo by se na to mohl dostat kdokoli trochu zdravej, kdyby makal...
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Mě by zajímalo, jestli na to co předvádíš, to volume tréningu, ta brutus aerobka musí být už trochu nějaký předpoklady, nebo by se na to mohl dostat kdokoli trochu zdravej, kdyby makal...

ja mam rekl bych jeden dar od prirody a to, ze mam velikou vydrz, pokud chci a jsem schopnej potlacit unavu respektive ta unava prijde, ale mnohem pozdeji nez normalne....a to plati nejen v posilovne, ale i jinde treba, kdyz jsem drive doma na venkove makal rukama v lese, na poli a podobne, tak jsem vzdy valil treba cely den bez prestavky a ani jsem nepotreboval jist. Samozrejme je to castecne i vec treninku.

edit: samozrejme me to musi bavit a musim v tom videt nejaky smysl, jinak bych to zabalil po par minutach
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16/2 TRENINK c. 48

bench press
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
-jsem debil, ze jsem nepridal, uz minule jsem psal, ze ty 8ky s 90kg byly lehke, ted jsem mel 3 dny pauzu, ale bylo hodne kardia a citim se takovej "uschlej" respektive ve svalech neni tolik glykogenu, a tak jsem myslel, ze pujdu silove dolu, ale prekvapive to bylo jeste lehci nez minule, ta pauza byla znat. Jedine negativum bylo, ze jsem to musel jet na blbe uzke lavicce, kde blbe drzim balanc. Jinak spokojenost, bench me ted zacina celkem i bavit, pomalu vic jak mrtvoly.

mrtvy tah
160kg x 8
160kg x 8
160kg x 8
160kg x 8
160kg x 8
160kg x 8
-i tady byla pauza znat, nebylo to pocitove tak tezke jak minule a nahoru to slo svizneji. Co je ale horsi je to, ze me ten cvik prestava bavit, neuzivam si ho tolik, jako posledni asi 3 mesice, kdy jsem se na nem i vyrazne zlepsoval a i kdyz se to silove taknejak drzi ( i kdyz na 4ky s 200kg bych si ted uz asi netroufl), tak z tech serii nemam takovou radost, i kdyz neda se rict, ze bych to jel s nechuti, proste si to odcitim s neutralnimi pocity :) Technika dnes opet mene "nohova" a vice "zadova" ale darilo se mne to tahat vice na sebe a z pat a lepe to bralo zada, alespon jsem mel ten pocit a ani posledni serie nebyla na krev, kdezto minule ano. Celkove sice zadny orgac, ale spokojenost.

military press
65kg x 8
65kg x 8
65kg x 8
65kg x 8
65kg x 8
65kg x 8
-zapesti sice uz skoro neboli, ale nechtel jsem to s premistenim riskovat a navic ty minule 8ky se 70kg byly tak hard core, ze toho mam jeste dnes plne oci, a tak jsem dal zase po delsi dobe klasicky militari press. Vahu jsem nechal stejnou jako kdyz jsem to jel naposledy, prvni 4 serie to byl striktni MP, 5. uz u posledniho opakovani mirny odraz nohama a u 6. serie jsem posl. op. dotlacil tak z z 80%. Kdybych mohl jit do push pressu, tak cvicim push press, ale ty odrazy me koleno opravdu nesnese skoro vubec. Celkove ale spokojenost, ramena to bralo pekne a i silove se mne to zdalo lehci nez minule.

bicepsovy zdvih JR
22,5kg x 9
22,5kg x 9
22,5kg x 9
22,5kg x 9
22,5kg x 9
22,5kg x 9
-i kdyz o to nejak moc nestojim, tak bicepsy jdou silove porad nejak nahoru :), nikdy jsem nejel na JR 22ky po 9 opakovanich s kratkyma pauzama a tak pekne to bralo.

kliky na bradlech
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
-dnes opet se zavazim, jel jsem to taknejak na jistotu a hlavne aby to braly tricepsy. Nektere serie tezsi, jine lehci, ale bavilo me to a byla sila i technika

pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 10 (2x)
-tohle je ted snad muj nejoblibenejsi cvik. Strasne me bavi, nasel jsem techniku a paradne z nej citim latissimy a to ze me bavi se asi podepisuje i na tom, ze jde pomalu ale jiste sila nahoru.

sikmy bench na MP
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
-gut gut...prvni 3-4 serie pomalejsi opakovani nahore s propinanim rukou, posledni 2 rychlejsi a takove ty "colemanovy" oboji bralo pekne horni kozy

superserie: uzky bench + bicepsovy zdvih EZ-skotovka
70kg x 10 + 35kg x 12
70kg x 10 + 35kg x 12
70kg x 10 + 35kg x 12
70kg x 10 + 35kg x 12
70kg x 10 + 35kg x 12
-jak jsem psal vyse, bicepsy, nevim z ceho, sili, bylo to lehke, tak jsem to jel alespon techniky, u uzkeho benche jsem nasel trochu jinou techniku hlavne co se polohy na lavicce tyka (uz minule jsem to tak jel), spoustim to vice na horni prsa (ne k brichu) a opravdu vyborne z toho citim tricepsy.

upazovani s JR ve stoje
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 20
-chtel jsem to jel v kombinaci s predpazovanim jako minule, ale nebyly 10ky, tak jsem dal tuhle osvedcenou klasicku. Ramena jako vzdy totalne na sracky

swing
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
-ze zacatku divne a kazda dalsi serie lepsi a lepsi, posledni 2 uplne super :)

zkracovacky na kladce ve stoje
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
-gut, ale pridam 5kg a uz nejsem schopnej udelat ani 5 opakovanich, abych z toho citil bricho, kdezto s touho vahou ho citim pekne po celou dobu serie

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-gut, jak psal kdysi Kid, cim mensi rozsah pohybu (cim mene zvedam prdel), tim lepe to zabira bricho

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
75kg x 12 + 22,5kg x 18
75kg x 12 + 22,5kg x 18
75kg x 12 + 22,5kg x 18
75kg x 12 + 22,5kg x 18
75kg x 15 + 22,5kg x 20
-vyborna SS na zaver

kolo
30 minut
-na jednu stranu jsem si rikal, ze je to zbytecne a asi i kontraproduktivni (vlasnte ne asi, ale urcite ), ale na druhou stranu, jeste jsem mohl a k tomu treninku to ted proste patri, takze jsem nevahal a dal si klasickych 30 minut. Nohy po 3 dnech domaciho kardia trochu unavena, takze zacatek opet liny a tezky, ale pak me to opet nezklamalo a dostal jsem se do pekneho tempa. 30 minut tak akorat k me spokojenosti.

TIME: 172 minut (82 respektive 92 serii ) + 30 minut kolo

-dnes toho bylo trochu vic, ale mel jsem 3 dny volna a dnes vyjmecne jsem nikam nespechal, takze jsem si i prispal (posledni dny pekne dohanim spankovy deficit z predchozich asi 14 dni), takze jsem se toho nebal a trochu to osolil. Chtel jsem jet tezsi trenink 5ky - 6ky, ale jak jsem psal, po tom kardiu citim, ze jsou svaly jakesi zplaskle, takze jsem myslel, ze se to projevi i na sile , tak jsem nakonec tredne tekzy trenink jako minule, coz je u me po 8reps a co mne zabira asi nejlepe, vahy jsem nechal, ale pocitove to bylo vse lehci, pauza i pres ty davky kardia byla znat . Loket neboli, zapesti ok, upony atd ok, kolena sice jeste trochu ztuhla, ale take je to lepsi. Pristi 49. trenink dam tezce 5ky-6ky, a pak posledni 50. bych si jeste rad dal 5x10x150 na mrtvoly, pote nejaka asi tydenni pauza a pak vubec nevim, co dal. Kazdopadne bych mel zmenit cviky, vyhodit na cas mrtvoly, protoze me prestavaji bavit (a nebo to zase podseknout? to myslim,ale uz nebude fungovat tak spolehlive jako doted) a trochu to celkove prehazet. Kdyby byl cas a chtelo se mne chodit do fitka 5x-6x tydne, tak dam split 3+1, jenze to se mne fakt nechce, tahle frekvence 3x tydne mne naprosto vyhovuje a ve zbytku si dam doma kardio. Takze to nesjpise bude zase nejake full body, jen me vubec nenapada, jake vyraznejsi zmeny udelat.

edit: jo jinak vyborny trenink, i kdyz uz trochu sterotyp
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už podle toho, co píšeš.... chce to změnu
blazen

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a dřív tě třeba bavily mrtvoly s jednoručkama ne? kam se ztratily? :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: