|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
U.B0B

|
Zaslal: út únor 15, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | sorry za OT ,ale jak to děláš s těma odkazama ? |
dej Quote myho postu a hned uvidis jak to je udelany
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: út únor 15, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Prvním dítětem, které se v Jihlavě narodilo v roce 2011, je Kristián Dreveňák............... |
asi patej odkaz na googlu:
| kód: | Dobrý den,
informace uvedené níže nejsou pravdivé. Matce bylo v době porodu 17 let (nikoliv 15), otci 24 let (nikoliv 55), dovolím si pochybovat, že by byl zároveň otcem matky... Za město mohu potvrdit, že matka nemá vůči městu žádné závazky.
Není mi nic známo o tom, že by otec měl být ve výkonu trestu.
S pozdravem
Bc. Radek Tulis
tiskový mluvčí
MAGISTRÁT MĚSTA JIHLAVY
Masarykovo nám.1, 586 28 JIHLAVA
tel.: +420 567 167 144
mobil: +420 603 869 596
e- mail: radek.tulis@jihlava-city.cz
web: www.jihlava.cz |
odkud mas info ty ??
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út únor 15, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: |
Pak tu přijde LJ, řekne ti, že všecko je OK, protože v Holandsku sou 3 firmy co prodávají placatý kšilty, barevný gatě a jejich multimilionovej tureckej šéf v noci nekrade, neprodává fet, nepálí auta a nežije ze socky ( s podivem, že jo ) | Kdepak citróne, ty drogy a pálení aut může dělat cigán jako bílej, viď. Ať nechodíme daleko pro příklad, bobky v Česku dýlujou bílí nebo černí? Určitě bys nějakej příklad ze svý praxe uměl najít .
Abysme si rozuměli, mně je jedno jestli seš menšina nebo většina, ale jenom jsem ti chtěl naznačit, že napříč Evropou (nejblíž je Německo, Francie, Anglie) je trend takovej, že z generace chudejch menšin se pomalu generujou díky pracovitosti i velkostatkáři, kteří imho začínají pomalinku ale jistě určovat dynamiku ekonomickýho růstu. To že ty se mezi nima nepohybuješ a nadáváš na cigány z nějakejch paneláků na sídlišti je smutný, ale o tom jsem se já vůbec nebavil a nikoho sem se nezastával, to jenom překrucuješ . |
Seš trošku mimo realitu LJ. Generace přistěhovalců už zdaleka netvoří hodnoty, jako jejich prapůvodní předci. Takže tvoje kecy o ,,pracovitosti,, jsou utopie první, možná druhé generace. Nádherným příkladem jsou rumunští cigáni, co si jezdí do Francie jen proto, aby je Francouzi poslali s domů, samozřejmě jim za to ještě zaplatí.
Ty vypichuješ NAPROSTOU menšinu přistěhovalců, která se uchytila a stali se znich ,,určující trendy,, Ostatní se jen vezou.
Kdy jsi viděl naposledy hořet auta a hromadný demostrace, násilí ??? Byla to Francie a přivandrovalci z Alžíru? Nebo Švédsko a náplava kdoví odkud? Nebo snad Německo a desetitisíce Turků na sociálních dávkách?
Uveď mi jednu jedinou zemi, kde se po příchodu ,,multikulti,, nezvýšila abnormálně kriminalita. Jednu jedinou z Ferancie, Itálie, Německo, Švédsko, Norsko, Hlandsko , kde neživí XXXX tisíc přistěhovalců, kteří jsou prostě v dané zemi NADBYTEČNÍ.
Navíc si najdi třeba tebou opěvovaný Holandsko, kolik lidí původní bílé populace se za posledních 5 let odstěhovalo. Proč, když se v Holandsku mají všichni tak dobře ? Protože utíkají před tímhle přílivem multikulti.
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: út únor 15, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | cz.petab napsal: | | USA nebyly postaveny na myšlence multikulturalismu, právě naopak! USA se považovaly za "melting pot"... |
To máš zřejmě naučený fráze ze školy které ovšem s realitou nemají nic společného. | Hochu, když já jsem chodil do školy, tak ty si asi byl ještě na houbách - ve škole jsme se učili něco úplně jiného než si myslíš. Kvůli USA speciálně jsme byli jako třída i na školení na OV KSČ, kde nám pouštěli film o tam jak tam bijí černochy a mají speciální přístroje na ovládání oponentů demopublikánského režimu. A to, že imigranti v naprosté většině už ve druhé generaci mluvili anglicky a účastnili se většinového života společnosti je pravda stejně jako to o dnešním nástupu španělštiny.
No ale klidně si tady dál notuj s LJ, kterej bude vykládat jak nějakej Turek má oooobrovskou fabriku, která je velká skoro jako dvě fotbalová hřiště, takže ty žádné problémy s neasimilovanými Turky v Německu nejsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út únor 15, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
Naposledy jsem viděl hořet auta, když miliony zbuženejch egypťanů dělali revoluci. Tady nejde o to že bych se zastával toho, že když je někdo menšina, je chudej, nemá vzdělání - tak má sklony ke kriminalitě, to tak prostě ve společnosti je, ale problé je v tom, když ta společnost neví jak těm lidem pomoct a chce je jen izolovat a vyvážet do nějakých ghet.
A hlavně je rozdíl mezi menšinou typu jsem cigán jedu do Kanady pobírat dávky a jsem Polák a jedu do Anglie dělat so supermarketu, protože se budu mít líp. Na konci tohodle máš Čecha co jede dělat doktora do Německa, taky je to menšina, ale je právě ta menšina co se chce mít líp a chce pracovat. A německo je plný menšin co pracovat chtějí a nebouří se, proti takovejm lidem tvoje argumenty neplatí.
Představ si, že se narodíš jako nějakej ukrajinec chudej v rodině nějakejch nezaměstnanenjch trosek, co můžeš dělat, makat, odstěhovat se jinam do Evropy, najít si práci a snažit se, aby se tvý děti měly líp. S tím jak se narodíš prostě nic nenaděláš.
Co je problém (a není to problém multi kulti, ale problém všech menšin a kapitalismu), že vždycky máš ve společnosti dva póly, lidi co mají hrozně moc peněz a lidi co sou naprostí chudáci a čím víc se tyhle kasty prohlubujou, tím víc to plodí kriminality a problémů (a většinou dole sou ty menšiny...). A to je něco co by měl řešit stát, protože to samo nezmizne a může to bejt na konec už jenom horší.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út únor 15, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| cz.petab napsal: | No ale klidně si tady dál notuj s LJ, kterej bude vykládat jak nějakej Turek má oooobrovskou fabriku, která je velká skoro jako dvě fotbalová hřiště, takže ty žádné problémy s neasimilovanými Turky v Německu nejsou. | Škoda že tě ve škole tenkrát nenaučili porozumět psanému textu správně . Já sem se nebavil o jednom Turkovi, ale o tom, že shodou okolností sou dva póly, chudí a zlí ale už i bohatí a hodní zástupci těch menšin a ti bohatí a hodní začínají pomalu ale jistě generovat na daních pro stát takový příjmy, že hejbou ekonomikou. V mým oboru - oblečení, hodinky, šperky - je to extrém, protože v podstatě každá větší firma se kterou jsem kdy obchodoval vypadá na chlup stejně, proto sem to tady zmiňoval. Třikrát jsem psal že je to příklad z mý praxe, kdo se v tom prostředí nepohybuje to nemůže znát. Neříká nic o tom, že nejsou žádný problémy s menšinama, musíš číst pořádně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: út únor 15, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
No jo jenze mas problem, jakmile v naky mensine drzej pohromade pomoci toho, ze se nadrazujou nad vetsinovou spolecnost (kdyz okrade cikan cikana tak je to spatny, ale okrast bilyho je cest / pro muslimy sme neverici psi / konec koncu i jeden z duvodu pro antisemitismus bylo to, ze nekteri ze zidu mohli sami o sobe smyslet nadrazene). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út únor 15, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | No jo jenze mas problem, jakmile v naky mensine drzej pohromade pomoci toho, ze se nadrazujou nad vetsinovou spolecnost (kdyz okrade cikan cikana tak je to spatny, ale okrast bilyho je cest / pro muslimy sme neverici psi / konec koncu i jeden z duvodu pro antisemitismus bylo to, ze nekteri ze zidu mohli sami o sobe smyslet nadrazene). | Ale muslim má problém v náboženství a fanatismu, ne v tom že je Arab a menšina, to je něco úplně jinýho. Problém menšin je, když začnou vytlačovat většinu tím, že mají 5x víc dětí, ale to je problém jak chudejch cigánů, tak chudejch bílejch, sociální systém by měl jasně nastavit, že když nemáš dost práce a peněz abys uživil jedno dítě, tak ti na každý další dítě stát nic nedá a on si to pak každej rozmyslí, jestli bude mít děti nebo ne. Tohle jednoduchý opatření když se dobře nastaví, tak menšiny zůstanou menšinama a za 100 let z nich nebude většina .
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: út únor 15, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
Vsak ja to myslel tak, ze to ze sou mensina a zaroven fanaticky muslimove, proste bludnej kruh. No s tim omezenim prispevku na fakany by to pomoct mohlo ... i kdyz sex je takovej nejlevnejsi zpusob vyziti, treba by je meli stejne :D _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út únor 15, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
| cz.petab napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | cz.petab napsal: | | USA nebyly postaveny na myšlence multikulturalismu, právě naopak! USA se považovaly za "melting pot"... |
To máš zřejmě naučený fráze ze školy které ovšem s realitou nemají nic společného. | Hochu, když já jsem chodil do školy, tak ty si asi byl ještě na houbách - ve škole jsme se učili něco úplně jiného než si myslíš. Kvůli USA speciálně jsme byli jako třída i na školení na OV KSČ, kde nám pouštěli film o tam jak tam bijí černochy a mají speciální přístroje na ovládání oponentů demopublikánského režimu. A to, že imigranti v naprosté většině už ve druhé generaci mluvili anglicky a účastnili se většinového života společnosti je pravda stejně jako to o dnešním nástupu španělštiny.
No ale klidně si tady dál notuj s LJ, kterej bude vykládat jak nějakej Turek má oooobrovskou fabriku, která je velká skoro jako dvě fotbalová hřiště, takže ty žádné problémy s neasimilovanými Turky v Německu nejsou. |
Chlape je mě trapný to tady už po několikátý opakovat, ale já jsem v tý zemi 10 let žil. Takže nevařím z vody ani z wiki a už vůbec ne z youtube jako někdo.
Imigranti ve druhé generaci mluví (skvěle) anglicky i dneska, protože výuka na školách samozřejmě probihá v angličtině.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út únor 15, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
To supp .... tvé pojetí pojmu multikulturalismus je tak bizardní, že s ním prostě polemizovat nejde  . Pro mě je pojem multikulturalismus prolínání kultur, které se děje na základě stávajícího právního rámce dané země. Proto příkladem ten Řím ..... to byla maximálně tolerantní společnost pro ty, kteří respektovali právě ten rámec. V jakých hadrech chodíš, co jíš, kdy kde a ke komu se modlíš ... vše tvá věc, pokud jsi do toho nekecal druhým, resp. je nijak neprudil. Podobně jsou na tom ty Státy, byť ten argument o genocidě původního obyvatelstva, stejně jako existence otroctví (a to o dost tvrdšího než jaké bylo většinou v tom Římě) do víc jak poloviny 19.století, je relevantní, byť patří minulosti. Ale k prolínání kultur tam dochází, aniž by to znamenalo nějaké zásadní změny toho původního rámce. A pokud k nim dochází, není problémem nějaká odlišná kultura (kultury), ale změna postavení státu a občana.
Problém Evropy je v tom, že jdeme ode zdi ke zdi ... staletí maximální nesnášenlivosti byla po II.sv.v. vystřídána totální zmateností a bezradností. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út únor 15, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
| cz.petab napsal: | | USA nebyly postaveny na myšlence multikulturalismu, právě naopak! USA se považovaly za "melting pot", kde v onom tavícím kotlíku budou všechny příchozí kultury asimilovány do té výstupní - americké. Ono to taky jakž takž fungovalo, dokud se míchali hlavně různí Evropané - Irové, Poláci, Angličani, Skandinávci, Italové atd. Výjimkou byli asi třeba takoví Číňané, kteří se většinou drželi bokem i tenkrát. |
Ony jí nebyly asimilovány, protože původně žádná samozřejmě neexistovala...ony ji vytvořily...přirovnal bych to k rozdílu mezi fúzí a akvizicí...a byl to zcela přirozený a samovolný proces. Který neustále probíhá, a ta společnost neustále absorbuje nové vlivy .... samozřejmě že i některé negativní, ale to se nedá nic dělat .... což ji neustále obohacuje. Pro mne je toto právě příkladem toho, že multikulturalismus je funkční a dokonce i žádoucí.
Problém totiž u něj není zda ano či ne, ale JAK.
Společnost je perspektivní a životaschopná tehdy, a jen tehdy, když je schopna absorbovat okolní vlivy, a využít je ke svému rozvoji. Pokud taková není, tak buď dovolí, aby ji tyto rozvrátily, nebo se před nimi zcela uzavře, a tím se odsoudí k pozvolnému úpadku a konci. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út únor 15, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Proto příkladem ten Řím ..... to byla maximálně tolerantní společnost pro ty, kteří respektovali právě ten rámec. V jakých hadrech chodíš, co jíš, kdy kde a ke komu se modlíš |
Mnoo , takoví první křesťani tuhle neskutečnou toleranci pocítili na vlastní ( spálenou ) kůži
YGU proboha Řím nebyla žádná fungující multikulti společnost, řím bylo silový mocenský imperium, který ostatní kultury prostě ovládlo - silou a nebo ,,připoj se, zachraň se,, Římu bylo u prdele nějaký etnikum, protože pokud by z nějo nic nemeli, mohli ho jednoduše vyhladit do posledního.
Řím expandoval ven jako imperium, ne jako multikulturní společnost. Samozřejmě, že tam různý kultury byly, logicky musely, když Řím ovládl na tu dobu velkou část moderního světa, ale reozhodně si nenechali srát na hlavu tak, jak to dělají ,,moderní,, státy dneska.
Podle tvojí teorie bylo multikulti i období 1939-1945
Multikulti jak ho známe dneska není soužítí kultur pod jednou dominantní - ŘÍM, která je drží silou v mezích. Multiculti který nefunguje je to, který toleruje Z ČISTÉ DEBILITY nenásilnou imigraci NEPOTŘEBNÝCH a zbytečných mas lidí, kteří si s sebou nesou jen sociální problémy, kriminalitu a destrukci hodnot státu na kterým parazitujou.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út únor 15, 2011 10:47 pm Předmět: |
|
|
No, s těmi křesťany, jak pozdější staletí ukázala:-), to nebyl zas tak blbý nápad:-))). Konec konců, byly to právě monoteismus, spolu s pozdějším nacionalismem, které se staly největšími průsery ve světových dějinách.
A jsem rád, že se mnou souhlasíš .... Římu bylo u prdele nějaké etnikum .... protože tam to bylo jasně dané. Existují zákony a pravidla, a to pro VŠECHNY ... a v jejich rámci si dělejte co chcete. Navíc, když se pořádně podíváš na vývoj Říma, tak zjistíš, že ta původně ryzí domácí latinská kultura začala velmi rychle vstřebávat okolní vlivy, tím se velmi progresivně rozvíjela, a stala se v rámci tehdejších podmínek skutečně globální....a tím následně zajímavou a přitažlivou pro ostatní, což pozici Říma posilovalo. Tak obrovský státní útvar neudržíš po celá staletí pohromadě čistě jen vojenskou silou .... na to je v historii příkladů celá řada.
Multikulturalismus sám o sobě totiž neznamená nechat si srát na hlavu .... to je jen tvoje pojetí toho pojmu, které mi ale přijde úplně mimoidní. Protože pro mne ten pojem znamená stejná pravidla pro všechny, a pokud je dodržuješ, dělej si co chceš ... ne že v rámci jedné společnosti budou platit různá pravidla podle toho, jestli jsi malej, velkej, chytrej, blbej, černej, růžovej, věříš lesní duchy nebo Hospodina.
Ty prostě ten pojem zužuješ na ten paskvil, který se západní Evropě podařilo v posledních cca 30 letech vytvořit, a to s tebou souhlasím, že ten stojí opravdu za hovno .... jenže jak historie ukazuje, to zdaleka není jediná možnost.
BTW ... s těma "nepotřebnýma" to bohužel není tak snadné, ale to by zase byla debata na půl dne _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út únor 15, 2011 11:01 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
BTW ... s těma "nepotřebnýma" to bohužel není tak snadné, ale to by zase byla debata na půl dne |
naprosto snadné a jednoduché, žádnej stát není nafukovací a firem na placatý čepice taky zas nejni tolik takže některý státy už dosáhli maxima, v praxi to znamená úbytek původního obyvatelstva ( prostě zdrhají ) a populační expanzi ,,těch druhých,,
Dopadne to tak jak tady někdo psal - jako s králíkama v Austrálii ( až na ten detail, že my je nemůžeme střílet na potkání )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|