|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
al.kompine
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 12:00 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | Moje manželka má také někdy po ránu problémy s dýcháním.Byla u doktorky a ta jí spiropent nechtěla v žádném případě předepsat,že prý je to návykové nebo co.Tak sem jí sehnal samozřejmě nelegálně clenbuterol.Občas si ho ráno vezme jednu tabletu a moc jí to pomáhá.Někdy také jednu tab.před cvičením.Cvičí se jí po tom mnohem lépe.Tolik se nezadýchává a hlavě nekašle.
Co se týče vedlejších účinků tak akorát třes rukou,že se nemohla pomalu ani v práci podepsat ale to po týdnu přešlo.Ale ono 2 tablety není zace nějak moc. Jinak znám osobně jednoho týpka co soutěží v klasické kulturistice a ten spiropent užívá v dietě před soutěží a moc si ho pochvaluje. |
Jak jsem řekl, je to silně individuální. 2 tablety sice nejsou moc, ale přítelkyně po nich fakt měla večer třes rukou a nespavost, proto si Spiráč už nikdy nedává na noc, ale jen ráno a max. odpoledne, navíc teď jí obvoďačka předepsala Spiráč jako sirup a ten ji tyhle problémy tolik nedělá, tak je klídek. O návykosti nic nevím, ale já už jsem pár balení spotřeboval a že bych byl nějak závislej na Spiráči to vůbec. Jinak musim říct, že Spiráč jako jeden z mála neantibiotik (opravte mne někdo pokud se pletu) zabírá fakt výborně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 12:06 am Předmět: |
|
|
Spirák nemá s antibiotikama nic společnýho...navíc se při spalování tuků na noc dávat nemusí, když má poločas rozpadu 24 hodin....takže stačí do odpoledne. Za další, třes rukou časem slábne, až úplně přestává
|
|
| nahoru |
|
 |
al.kompine
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 12:14 am Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Spirák nemá s antibiotikama nic společnýho...navíc se při spalování tuků na noc dávat nemusí, když má poločas rozpadu 24 hodin....takže stačí do odpoledne. Za další, třes rukou časem slábne, až úplně přestává |
Přítelkyně nebrala Spiráč na noc kvůli hubnutí, ale kvůli průduškám a lepšímu dýchání, jinak se vším souhlasím. Třes rukou sice odezní, ale na když začne tak na klidu moc nepřidá. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
Co rikate na tu "super novinku" Grenade thermo detonator? Slysim na to okolo sebe nejak moc chvaly, ne ze bych si to chtel zatim porizovat, ale zajimalo by me, kdo to uz zkousel a jak to na vas pusobi jako pretreninkovy stimulant? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Co rikate na tu "super novinku" Grenade thermo detonator? Slysim na to okolo sebe nejak moc chvaly, ne ze bych si to chtel zatim porizovat, ale zajimalo by me, kdo to uz zkousel a jak to na vas pusobi jako pretreninkovy stimulant? |
extrakt z caju, kofein a ( sinefrin ?? ) , tak to musí být pecka největší
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Draper napsal: | | Co rikate na tu "super novinku" Grenade thermo detonator? Slysim na to okolo sebe nejak moc chvaly, ne ze bych si to chtel zatim porizovat, ale zajimalo by me, kdo to uz zkousel a jak to na vas pusobi jako pretreninkovy stimulant? |
extrakt z caju, kofein a ( sinefrin ?? ) , tak to musí být pecka největší |
no ja vim, ze podle slozeni zadna pecka, ale 3 lidi, co znam, to ted zerou a jsou z toho hotovi asi nejsou na tyhle veci zvykly, takze jim to funguje (chvili fungovat bude).
Jen jsem se ptal na nazory jen tak ze zvedavosti....
mne uz by ze spalovacu a stimulantu nefungovalo momentalne asi nic _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Co rikate na tu "super novinku" Grenade thermo detonator? Slysim na to okolo sebe nejak moc chvaly, ne ze bych si to chtel zatim porizovat, ale zajimalo by me, kdo to uz zkousel a jak to na vas pusobi jako pretreninkovy stimulant? |
Jestli to má aspoň poloviční účinek jako to má pixlu a reklamní leták, tak to musí trhat koule
|
|
| nahoru |
|
 |
Anabolik
|
Zaslal: st únor 23, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
Moje zkušenost: funguje až neuvěřitelně skvěle, pokud srovnam s originalním Lipo6, které považuji za špičku, tak je lepší grenade, osobně nechápu když se dívám na etiketu jak to dělají, ale je to tak
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st únor 23, 2011 10:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st únor 23, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
Není v tom přicukrováno něco "silnějšího"?  i když to by si při dnešní legislativě asi netroufli :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st únor 23, 2011 11:00 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | normalne, udelaji si tady nekolik nicku a pak chvali predrazenej kofein |
Jo a založili si ty účty už v roce 2005
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st únor 23, 2011 11:03 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | normalne, udelaji si tady nekolik nicku a pak chvali predrazenej kofein |
Jo a založili si ty účty už v roce 2005 |
no a ? kdyz si tady v prubehu 10 let zalozim 20 uctu...co jako?
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:44 am Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Draper napsal: | | Co rikate na tu "super novinku" Grenade thermo detonator? Slysim na to okolo sebe nejak moc chvaly, ne ze bych si to chtel zatim porizovat, ale zajimalo by me, kdo to uz zkousel a jak to na vas pusobi jako pretreninkovy stimulant? |
extrakt z caju, kofein a ( sinefrin ?? ) , tak to musí být pecka největší |
Asi to docela valí, měl jsem pár těch vzorků z ronnie shopu, ale určitě bych to nahradil něčím lacinějším a podobným, třeba FatZero
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|