Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peca

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
AniCitronAniBanan napsal:
Dyt je to blbost, vydelavat sazkama neznamena sazet kurzy 5 , existujou ruzny strategie, nekdo si sedne k livkam na tenis a tuka to po 50kč a mas za den treba 50 sazek, +- 2000 do + kdyz mas stesti. A to bohate staci. Takze ja radsi budu sazet casteji a za min, nez cekat na kurz 5 a sazet baliky.

Ne on si jen vymisli.S timhle systemem by musel mit asi 10milionu kapital,coz asi tezko ma.

agnes s hainem mas asi pravdu,ale ty zrovna nevypadas jako nejaky odbornik,spis jako takovej klucina co si vsadi 100 a ma pocit,ze hazarduje,ale mudruje ti to pekne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
agnez

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
agnez napsal:
Dyt je to blbost, vydelavat sazkama neznamena sazet kurzy 5 , existujou ruzny strategie, nekdo si sedne k livkam na tenis a tuka to po 50kč a mas za den treba 50 sazek, +- 2000 do + kdyz mas stesti. A to bohate staci. Takze ja radsi budu sazet casteji a za min, nez cekat na kurz 5 a sazet baliky.

Ne on si jen vymisli.S timhle systemem by musel mit asi 10milionu kapital,coz asi tezko ma.

agnes s hainem mas asi pravdu,ale ty zrovna nevypadas jako nejaky odbornik,spis jako takovej klucina co si vsadi 100 a ma pocit,ze hazarduje,ale mudruje ti to pekne

Ty voe mysli si co chces,ale sazim 7let,ale hlavne se specializuju na basket a ne fotbaly,hokeje kde to nejde a nesazim hlavne kombiky vsechn sportu.
A za stovku fakt nesazim,co bych z toho mel?Pro kazdeho to ma sice jinou hodnotu,ale i tak.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
Nevím jak ti to dokázat.Tehdy jsem chtěl vypadnout po 6 ti letech z pily a měl jsem 3týdny na to vydělat nějaké prachy.Tak jsem vzal 2tisíce a zkusil kam se dostanu.Dneska už to vidím jinak a do tak vysokých sázek bych nešel.Je lepší vydělat 100krát pár tisíc,než balík najednou.Člověku se líp spí a nechodí za ním 50lidí co chcou půjčit.

No podivej, ja kdybych vyhral takovej balik, ale i 50000,- treba, tak si ten tiket ofotim, nebo uložim screen.
Navic si tusim rikal, ze za tim je nekolikaleta statistika atd - takze si vedes nekolik let detailni statistiku a takovy zivotni tikety neevidujes a neukladas?
Navic si rikal, zes prosazel statisice a ted ze 2tisice.....tak jak teda.
haino

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S 2tisíci jsem začal a dostal se na 805tis. aniž bych musel něco přidat ze své kapsy.Tohle období evidované mám,ale způsobem datum,vsadil,kurs,vyhrálnebo nevyhrál.Nějaké focení není podstatné.Sázka skončí,jde se na novou.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 12:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
S 2tisíci jsem začal a dostal se na 805tis. aniž bych musel něco přidat ze své kapsy.Tohle období evidované mám,ale způsobem datum,vsadil,kurs,vyhrálnebo nevyhrál.Nějaké focení není podstatné.Sázka skončí,jde se na novou.

ty ses dostal za 3 tydny ze 2 tisic na 805 tisic?
haino

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 12:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

muzes mi prosimte napsat, jak jsi to dokazal? a navic, ty ses profesionalni sazkar? = vydelavas prachy jen sazenim? protoze jestli ses dostal za 3 tydny ze 2 na 805 ses asi nejlepsi tiper na planete ( a ted neberu jednorazovy nahodny vyhry )
Tradewind

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 12:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby jste radsi hodili nejaky pekny tip misto toho dohadovani. :)

------------------

Moc jsem toho nevymyslel, nejak mi prijde, za tam toho moc neni. Ale aspon jeden na noc:

https://www.chance.cz/cs/chance/tiket-vyhledavani/?cislo=99160934383&kod=001343

Chance jsou fakt draci, proste si to drzi podle sebe a neupravi ani za nic. Sice uz to snizili na 1,95 ale furt to maji blbe.

A jedna mala jedovata akovka tydne ode mne. Skoda, ze to nezvladly Helsinky. heh

https://www.chance.cz/cs/chance/tiket-vyhledavani/?cislo=99160655899&kod=142556

Tak gl.
agnez

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 1:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

..
agnez

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak za tohle ban pry za 3 tydny z 2 tisic na 850..to je nerealne.To bys musel prat mega kombiky a vsechny by museli vyjit a nebo si asi kazdy den trefil remizu v basketu
haino

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psal jsem 805 a ne 850.Tehdy jsem s remízami začínal,takže jsem je použil asi jenom dvakrát.Nechápu co na tom vidíš nereálného.
Culda13

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hele není problém vyhrát balík , včera jsem vyhrál v pokeru 2,5 mega , bohužel to bylo na netu a nebyly to opravdové peníze
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
Psal jsem 805 a ne 850.Tehdy jsem s remízami začínal,takže jsem je použil asi jenom dvakrát.Nechápu co na tom vidíš nereálného.

nereálný je vydelat 400x nasobek vkladu za 3 tydny , sory, ale tomu proste neverim.
Peca

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:

nereálný je vydelat 400x nasobek vkladu za 3 tydny , sory, ale tomu proste neverim.

400 nasobek vkladu je holy nesmysl,mohlo se max jednat o trochu hodne moc stesti a jeden tiket nahodne vysel a zbytek pak projel,je realne se pohybovat na zhodnoceni 10-20 procentech vsazene castky dlouhodobe,ale i to je uspech.haino by jinak musel byt miliardar bydlici na bahamach,ale vzhledem k tomu,ze nema ulozeny zadny tikety,tipuju spise kecalka
Culda13

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč by ukládal tikety , když pořád jen vyhrává ? ten ukládá jen peníze

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: