|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 11:37 pm Předmět: |
|
|
Plavání
500m prsa
V týdnu se pokusím jít na bazén každej den a hlavně si musím koupit nový plavky, protože jedny jsem ztratil a druhý mi dost nevkusně padají  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 21, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
 vypadáš víc jak kulturista, než když jsi cvičil. Dobrý :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po únor 21, 2011 7:53 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut trénink techniky
Pokračuju v přípravě, ještě půjdu dneska plavat.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po únor 21, 2011 11:19 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut trénink
Místo bazénu nakonec druhý kolo tanečků, protože začínám mít strach, že nikdy nebudu tancovat hezky  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út únor 22, 2011 9:42 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
90 minut trénink techniky
Poslední trénink techniky, zítra a pozítří practise, pak spánek a pak pokud se nic neposere, tak dva dny po sobě závody  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 12:23 am Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut trénink techniky, 60 minut practise
Už nic nenaženu, kostky jsou vrženy  . V sobotu i v neděli jde 30 párů, tak jenom doufám, že v prvním kole se neposeru nervozitou a nevyškrtají mě, popř. že nespadnu nebo někomu nepálím při blbý otočce  . Málo platný, furt mám 90kg a potím se jak čůrák, takže nalíčenej a nabarvenej to bude psycho  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 8:29 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
90 minut practise
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
Pošli fotku partnerky, lakomče :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá únor 25, 2011 11:57 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut practise
Poslední protažení před závodama, první po 5 letech, takže nečekám žádnej zázrak, nicméně v neděli sou druhý a to už by nervozita mohla opadnout  .
Daymoon: za normálních okolností bych ti vyhověl, ale jelikož mám ke své partnerce úctu a poměr udržuje s jiným mužem, přišlo by to ženantní  . Nicméně zítra a pozítří závody, tak něco vyfotím.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so únor 26, 2011 1:38 pm Předmět: |
|
|
Mistrovství Prahy
2. místo z 29 párů, šlo to hezky  . Soutěž měla hodně párů a tančily se 4 kola, ale udejchal jsem to v pohodě všechno, takže se zaměřím víc na trénink techniky zase teď.
Jediný co bylo nepříjemný byly kalhoty pro pas 82cm, kterej nemám, takže jsem měl poměrně ztísněný genitálie a vypadalo to dost vulgárně  . Další soutěž až příští sobotu asi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne únor 27, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
2x 60 minut trénink techniky
Dneska 2 tréninky, jeden po obědě a jeden teď večer, se docela vyřízenej  .
Deadlift: dík, snad to bude příště ještě o fous lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po únor 28, 2011 8:58 am Předmět: |
|
|
Plavání
500m prsa vkuse
Ranní rozplavání, šlo to v pohodě, jenom pořád nemám nový plavky  . Dneska budu mít hodně tancování, v poledne i večír, akorát mi došla suplementace, sežral sem 3 krabičky BCAA za rekordních 14 dní  .
nějaká fotka ze soutěže pro daymoona  , zrovna sem na ní vyvalenej jak Obelix, ale lepší mám jen na kameře, který se zaseklo USB
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|