|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: st únor 23, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st únor 23, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
Islám se jednoho dne sám vyhodí do vzduchu.
...už aby to bylo
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st únor 23, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st únor 23, 2011 5:49 pm Předmět: |
|
|
za jejich náboženskej fanatismus ještě budem 100x rádi, raději tohle, než islámskou špínu
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
http://ekonomika.ihned.cz/c1-50652850-revoluce-z-libye-dorazi-na-ceske-pumpy-v-utery
Muze mi nejaky ekonom vysvetlit tohle? Chapu, ze virtualni obchody na burze podrazi .. ale, pokud se to tyka treba CR - tak my dovazime z Ruska a cast ze severniho more, ne z Libie .. jak se nam teda muze zdrazit?? Pokud by nekdo na burze koupil ropu z Ruska nebo severniho more a tim padem by se zdrazila nam, nekdo kdo bezne kupuje z Libie, tzn ma tam pobliz tankery atd .. bych chtel videt jak ve skutecnosti tu ropu opravdu koupi. Nejenze by musel presunout tankery, ale i veskery ostatni cinnosti s tim spojeny a treba co se tyka ropovodu Druzba, tak ten snad zadny terminal u more ani nema ne?
Takze moc dobre nechapu jak neco virtualniho muze zdrazit i realne, kdyz realne ani neni moznost to privezt.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
za tohle dva roky..náboženství je opium lidstva! _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 10:06 am Předmět: |
|
|
Mysh:
Tak ropa se obchoduje na burze a burza je celosvětová. Není burza zvlášť pro Rusko, zvlášť pro Saud. arábii atd. Takže je úplně jedno odkud ropu koupíš cena je všude stejná. Rozlišují se jen typy ropy (brent, západotexaská...) jejichž ceny jsou ale velmi podobné. Je to v podstatě to samé jako s jakoukoliv jinou komoditou, např s obilím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
Zku*vený náboženství..!! Já tohle nesnáším..Lidi věří a dávají majetky na něco, co vůbec neexistuje a díky nějakým debilům, co věří v nějakého aláha, jednou vystřelí rakety a země zanikne kvůli stupidní fantazii lidí..Místo aby problémy začali řešit, lidi začali věřit a čekají že se to vyřeší samo...
Nejhorší je to, že tyhle sračky se lidi začínají učit povině i ve škole a pak to nemá jít všechno do kelu..Od Jehovistů začínaje a po teroristy konče...Sebranka..Když něco lidi nedokážou, začnou věřit..Je to nakažlivý, ale dost trapný a marný..miliony, miliardy lidí věří pro něco, co jim nikdy nepomůže..Když mi někdo něco takového cpe, sem akorát vytočenej, nedivím se, že kluci ve videu dělali takový blbosti, když jim to cpou ve škole..
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: |
Zku*vený náboženství..!! Já tohle nesnáším..Lidi věří a dávají majetky na něco, co vůbec neexistuje a díky nějakým debilům, co věří v nějakého aláha, jednou vystřelí rakety a země zanikne kvůli stupidní fantazii lidí..Místo aby problémy začali řešit, lidi začali věřit a čekají že se to vyřeší samo...
Nejhorší je to, že tyhle sračky se lidi začínají učit povině i ve škole a pak to nemá jít všechno do kelu..Od Jehovistů začínaje a po teroristy konče...Sebranka..Když něco lidi nedokážou, začnou věřit..Je to nakažlivý, ale dost trapný a marný..miliony, miliardy lidí věří pro něco, co jim nikdy nepomůže..Když mi někdo něco takového cpe, sem akorát vytočenej, nedivím se, že kluci ve videu dělali takový blbosti, když jim to cpou ve škole.. |
Kdybys do té školy nechodil jen relaxovat po tréningu, ale opravdu se něco naučit, poznat a pochopit tak bys nemohl plácat takové povrchní nesmysly.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:49 am Předmět: |
|
|
| citace: |
MiKra napsal:
citace:
mysH napsal:
no vis jak, oni ty fanatici nejsou zase tak daleko ..
http://www.novinky.cz/koktejl/225885-polsti-mladici-parodovali-papeze-misto-pastyrske-hole-meli-hokejku.html
za tohle dva roky..náboženství je opium lidstva!
Nejhorší je to, že tyhle sračky se lidi začínají učit povině i ve škole a pak to nemá jít všechno do kelu..Od Jehovistů začínaje a po teroristy konče...Sebranka..Když něco lidi nedokážou, začnou věřit..Je to nakažlivý, ale dost trapný a marný..miliony, miliardy lidí věří pro něco, co jim nikdy nepomůže..Když mi někdo něco takového cpe, sem akorát vytočenej, nedivím se, že kluci ve videu dělali takový blbosti, když jim to cpou ve škole..
Kdybys do té školy nechodil jen relaxovat po tréningu, ale opravdu se něco naučit, poznat a pochopit tak bys nemohl plácat takové povrchní nesmysly. |
heh..Děláš si srandu? Chodit do školy, učit se odborný předměty se zaměřím dané školy, aby si byl v tom zaměření k něčemu, je něco úplně jinýho, než se učit tyhle hovna..Docela špatný přirovnání..Btw do takovýhle školy bych nikdy nešel........A co mám poznat a pochopit na víře? Sis asi jen vystřelil...
Naposledy upravil MiKra dne čt únor 24, 2011 11:50 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:49 am Předmět: |
|
|
Dlouho jsem nečetl něco s takovou koncentrací blbosti _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá únor 25, 2011 2:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
To MiKra ... tobě se stala nějaká náhla mentální příhoda? Jinak si to neumím vysvětlit. A jen čistě informativně .... opravdu jsi přesvědčen, že všichni věřící nedosahují tvých intelektuálních kvalit?
To mysH .... abych doplnil MT. Kontrakty jsou dlouhodobé a cena je tvořena klouzavým průměrem...ze spotových cen...ale to je ceny samotné ropy. Jenže ceny PHM pro spotřebitele se odvíjejí od jejich cen .... pro Evropu bývá jako relevantní uvažován právě ten Rotterdam. A rafinerie nejsou charita a distributorům .... samozřejmě prodávají PHM za aktuální ceny. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá únor 25, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
ygg : Spíš tobě se stala nějaká mentální příhoda, když odpovídáš na něco, co jsem nenapsal..
Čistě informativně, mojí odpověď si určitě nepochopil, tak ti ji vysvětlím.....Nenapsal jsem, že věřící lidé nemohou být inteligentní a že jen já mám intelektuální kvality, ale že věřit v nepodloženou věc, je blbost..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|