PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Pavelito

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
jen tak mimo...proc jsou vsichni posedly cokoladou? to nikoho nezajmaj jine prichute? A propo je vubec nejaka spolecnost co nema cokoladovej protein v nabidce?

Není to o posedlosti, většinou je čokoláda, chuťově sázka na jistotu, podle mě. Já měl i jahodu vanilku atd. a taky nebyly špatný, ještě na mě čeká cookies, tu jsem ještě neměl a těším se na ní
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Draper napsal:
Jak uz jsem psal nedavno, muj nejoblibenejsi protein ever Pharma Whey od PHD Nutrition se bude inovovat, koho to zajima, zde jsou zmeny, ktere nastanou. Co se tyka zkvalitneni vyrobku, tak to vypada celkem slibne, jen neverim, ze to bude s tim hydrem chutnat lepe, kdyz ho tam ma udajne byt o 30% vice. Jinak s kvalitou poroste i cena.

V e-shopu by měl být nový Pharma Whey HT+ během několika málo dní:
https://obchod.ronnie.cz/s-3765-pharma-whey-ht.html

A kompletní zásilku pro ČR bychom měli získat my, tzn. zkusíme pak i nějakou zaváděcí akci, aby to bylo cenově rozumné na vyzkoušení. Plus navíc určitě bude v týdenní soutěži pár kousků jako výhra.

pro me tohle byl chutove asi 2 roky nejlepsi protein (cokolada... i kdyz ta posledni serie cokola je jakasi jina a divna) a jiny jsem prakticky nekupoval, jsem zvedavy, co s chuti udela ten pridavek hydra (nastesti mam okolo 20kg zasoby toho stareho Pharma whey )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
pro me tohle byl chutove asi 2 roky nejlepsi protein (cokolada... i kdyz ta posledni serie cokola je jakasi jina a divna) a jiny jsem prakticky nekupoval, jsem zvedavy, co s chuti udela ten pridavek hydra (nastesti mam okolo 20kg zasoby toho stareho Pharma whey )

20kg? kde to skladuješ?
TIBKIS

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim chlapi ktory protein by ste zobraly 100% WHEY GOLD STANDARD alebo MUSCLETECH NITRO-TECH- (ten starsi nie pro series)???
Turakam

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TIBKIS napsal:
zdravim chlapi ktory protein by ste zobraly 100% WHEY GOLD STANDARD alebo MUSCLETECH NITRO-TECH- (ten starsi nie pro series)???

ani jeden, predražené a fakt nič extra ani jeden ako chuťovo, tak rozpustnosťou a zloženie štandart.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po dlouhe dobe sem si koupil championa vanilku a je to silene nevyrazna chut, jak voda obarvena do zluta s trochou umeleho sladidla... Takze to davam jen po treningu, kdy to vzdycky rychle exnu. Jinak ten MyoFusion je fakt dobrej, mam cokolada-arasid, ale cokolada bude asi jeste cokoladovejsi a lepsi...
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TIBKIS napsal:

Vem Myofusion nebo PhD.
TIBKIS

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
TIBKIS napsal:

Vem Myofusion nebo PhD.

Myofusion je lepsi ako 100% WHEY GOLD STANDARD????
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TIBKIS napsal:
Pavelito napsal:
TIBKIS napsal:

Vem Myofusion nebo PhD.

Myofusion je lepsi ako 100% WHEY GOLD STANDARD????

osobnědoporučímto, co se i jeví jsko lepší, nej je pro mě zatím PhD. d tím jsem hodně spokojenej
Abina

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevíte někdo jaký je protein https://obchod.ronnie.cz/s-597-100--whey-protein-fuel.html který je teď v týdenní nabídce?
shooter

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám už druhou pixlu WPC80 a na chuť si vůbec nestěžuju (ale zároveň nejsem extra náročnej) :) no a účinky těžko říct, teprve až teď mívám nějakou pravidelnou stravu a trénink, takže přírůstky jsou i díky tomu.. ale podlě mě s WPC neuděláš chybu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abina napsal:
nevíte někdo jaký je protein https://obchod.ronnie.cz/s-597-100--whey-protein-fuel.html který je teď v týdenní nabídce?

Nevím, ale s nákupem proteinu bych počkal do cca poloviny příštího týdne...

Protože přijde do prodeje jeden nový, chuťově výborný (alespoň příchutě, co jsem zatím chutnal), složením povedený (WPI CFM + WPC) s absolutní garancí, že co je na etiketě, je i uvnitř - a v neposlední řadě i cenově zajímavý.

S trochou štěstí by mohl být v prodeji od pondělka, nejpozději cca ve středu.

Nerad bych přeháněl, ale dle mého se v prodejích velmi rychle dostane mezi nejprodávanější proteiny
vůbec.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Co říkáte na chuť a účinky Extrifit proteinu https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek-zdarma.html?slovo=extrifit a tady toho gaineru https://obchod.ronnie.cz/s-2719-hardcore-gain-21.html?slovo=extrifit

Účinky? To jako čekáš, že protein je nějaký suplement, který z Tebe udělá narostlé hovado? Na fóru, krom svého osobního logu, se normálně svými články nechlubím, ale měl by jsi si přečíst, k čemu ty proteiny
vlastně jsou http://kulturistika.ronnie.cz/c-8487-suplementy-proteiny-iv.html
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Abina napsal:

Nevím, ale s nákupem proteinu bych počkal do cca poloviny příštího týdne...

Protože přijde do prodeje jeden nový, chuťově výborný (alespoň příchutě, co jsem zatím chutnal), složením povedený (WPI CFM + WPC) s absolutní garancí, že co je na etiketě, je i uvnitř - a v neposlední řadě i cenově zajímavý.

S trochou štěstí by mohl být v prodeji od pondělka, nejpozději cca ve středu.

Nerad bych přeháněl, ale dle mého se v prodejích velmi rychle dostane mezi nejprodávanější proteiny
vůbec.

Tak podle tohoto popisu soudím, že se jedná zřejmě o nějaký nový protein od Extrifitu :-)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: