mas dneska stastnej den, vydelals prvni milion ale líbí se mi tvoje reakce, jsou presne takovy, jaky sem chtel a ocekaval
Chtěls prd, nic nevíš a jen se kroutíš jak žížala Jinak první milion jsem vydělal už na konci devadesátých let a to pěkně rukama
A pro zajímavost, když padaly WTC tak jsem byl asi 5 mil od toho
supr, máš aspoň krásnej zážitek ( pro tohle forum škoda, že ses zrovna nešl podívat jak to tam vypadá ) Kroutím se leda smíchem nad tebou, nic víc....hele, tak to musíš být už multimilionář tedka Zkusim pumpnout Tradewinda o nejaky info, jak to delas, tusim, ze o tom a tvych obchodech neco tusi
me to tenkrat stacilo v primym prenosu v televizi, takovy pekny zpestreni dne
Nevím co zjistíš od Tradewinda, to je matematik a ne obchodník. Krom toho teď strašně vyměkl a věří i Hainovi jeho sázkařské bláboly Moji fin. situaci s tebou tady fakt řešit nebudu a stím že jsem měl zhebnout ve dvojčatech běž teda pěkně do prdele
Tak jsme se vzájemně poškádlili a zasmáli, takže dosmrti dobrý a příště se zase sejdeme nad nějaku tvojí skvěle podloženou a vyargumentovanou hláškou
zaráží mě to u takovýho bussinessmana jako seš ty, že nevidí, kde se vliv USA tedka nachází , ber to jako nápovědu, víc už snad nepotřebuješ. Hodně štěstí v eurodolaru
to je zmrd, tak jemu se střílení nelíbí ? divný, za jeho bačování pochcípalo vinou Uncle Sama v Iráku a Afghánu ,, vždy omylem,, několianásobně víc lidí a ni. To Husejnovi Obamovi jaksi neva....
Tak jsem omrknul to anti 11/9 video.
Ale jo, musím uznat, že to má něco do sebe. V podstatě mi to je fuk, ale musím uznat, že třeba celá část o letadle vletícího do Pentagonu je zpochybněna velmi logicky.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Bombay - ano, jenze stejne tak logicky je zpochybnena ta konspiracni verze :)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Tak zalezi co z pentagonu se vam konkretne nezda, ale treba tohle video ukazuje pekne leteckou trajektorii 77ky a nemam duvod si myslet ze tam nabehli hasici s agentama a zacali shazovat lampy....
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru