Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ST - VOLNO

CT - VOLNO

PA - VOLNO (B)

veslo (10)
3 min.

dl
5x6x130
v posledním op. v poslední sérii jsem musel přehodit na střídavej úchop, začlo odcházet předloktí. jinak vše nadhmat

military press
5x6x50

bic EZ
5x7x37,5

tric EZ
5x7x37,5

abs
3x20

veslo (10)
2000m

strečink

Dneska horší, narušenej denní stereotyp, hlavně v oblasti jídla, snad to brzo napravím. Začal jsem s rekonstrukcí našeho bytu, takže dostávají zabrat moje slabiny jako předloktí a ramena a bylo to i dnes znát. Snad se do toho tělo brzo dostane. Skončil první mikrocyklus, šlo to v pohodě až na ten dnešek, příště by měly lehce stoupnout váhy, tak to prubnu a kdyžtak se přizpůsobím a nebudu to hrotit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: ne červenec 11, 2010 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SO - VOLNO

NE - POSILKA (A)

veslo
4 min.

cg bp
5x3x105

mid sq
5x3x145

spodní kladka
5x5x95

lýtka ve stoje (MP)
3x10x75

abs
3x20

veslo
2500m

strečink

SQ těžší, BP celkem lehkej. Budu teď chodit cvičit asi ráno, protože bych toho moc po práci na bytě neodcvičil.
madball

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozn.
Od poslední posilky jsem nebyl cvičit a kdy zas půjdu, to nevím. Asi až bude byt nějak rozumně obyvatelnej, což odhaduju (doufám) na cca 3 měs. Mezitím možná párkrát zajdu, ale pochybuju, mám odrovnaný předloktí, takže bych stejně asi nic pořádně neudržel a žeru úplně na pikaču. Pokračovat s cvičením určitě budu, ale až na to bude víc času, ketrýho momentálně teď asi moc nebude.
madball

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...po nějakých 7 měsících. Váha asi o 13-15kg nižší a o síle radši nemluvím. V posilce jsem se byl podívat tak 3x a ani teď to nevidím nějak růžově, ale chtěl bych dodržovat 2x týdně. Cíle budou dostat zpátky nějakou sílu, zvýšit dynamiku a zlepšit celkovou kondici.

Trénink bude vypadat asi takhle:

Veslo
3 min. (8)

Deep Front SQ
4x6x60

Powerclean
5x3x70

DL
4x6x100

BP
4x6x70

(Doplňky dle nálady a chuti)

Abs
3x20

Nic převratnýho, prostě jednoduchá procedura s postupným přidáváním, jak to půjde a bude to bavit. Váhy dneska odzkoušený a vypadaj rozumně, jen jsem si tam dneska namrdal spoustu doplňků, který jsem zbytečně přepálil...
madball

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...na to, že minule to měly být lehký váhy (a byly), tak svalovka byla velmi solidní a já doufal, že se tomu vyhnu...

...zlehka od základu č.2

Veslo
3 min. (8)

Front SQ
4x6x60
Bude se pilovat hlavně technika.

Powerclean
5x3x70

DL
4x6x100

BP
4x6x70

Military Press
4x6x40

Lýtka v sedě
3x10x25

Abs
3x20

Strečink
Tak tady je to taky špatný.

Jídlo zatím hrotit nebudu. Prostě 4x denně nějaký jídlo (maso, sýry, vejce, pečivo, rýže, těstoviny, brambory, nějaká zelenina, možná ovoce a sladký...) a po trenálu gainer.
Jo a tenhle track mě dneska hodně rozbil.

madball

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska už to bylo lepší, bylo nutkání si dávat opáčka navíc, ale tentokrát to nebudu vůbec hrotit a chtěl bych přidávat úplný minimum tak po 4 posilkách.
Hodím si sem nějaký cíle tak na půl roku, abych viděl, jak to jde.
Front SQ: 6x100 (hlavně technicky a dynamicky)
Powerclean: 3x100
DL: 1x200
BP: 1x140
Military Press: 3x70
Celkově zlepšit dynamiku, sílu a celkovou kondici.

...zlehka od základu č.3

Veslo
3 min. (8)

Front SQ
4x6x60

Powerclean
5x3x70

DL
4x6x100

BP
4x6x70

Military Press
4x6x40

Lýtka v sedě
3x10x25

Abs
3x20

Strečink

madball

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na začátku jsem se nedokázal srovnat u čelních dřepu a od toho se odvíjel zbytek posilky tak, že mě to nebavilo. Ale aspoň vím, že mi čelní dřepy pomáhají u powercleanu s tím, že už jsem se konečně naučil umístit činku na ramena.
Příště přidávám nějaký ty prcky.

...zlehka od základu č.4

Veslo
3 min. (8)

Front SQ
4x6x60

Powerclean
5x3x70

DL
4x6x100

BP
4x6x70

Military Press
4x6x40

Lýtka v sedě
3x10x25

Abs
3x20

Veslo
2000m (8)

Strečink

madball

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

edit: double post

Naposledy upravil madball dne so únor 26, 2011 8:56 pm, celkově upraveno 1 krát
madball

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Původně jsem chtěl přidávat jen 2,5 kg, nechtěl jsem to hrotit, ale připadalo mi to málo, tak jsem si řekl, že uvidím a 5kg bylo v pohodě, jen u military to bylo víc. Tam uvidím jak to sedne, a kdyžtak příště přidám jen 2,5kg. U lýtek jen 2,5kg, i tak to bohatě stačí. U břicha nic, protože jsem se zakecal a díky tomu jsem i místo vesla dal gay cviky na ruce (což teda nebyla rozumná výměna, ale co už).
Navíc jsem zjistil, že čelní dřep mi jde líp, když si činku nadhodím ze země, než když si ji beru ze stojanu, akorát ji pak nedokážu položit, protože si ji přidržuji jen prstama a ještě nemám vychytanej nějakej "přehmat".

...zlehka od základu č.5

Veslo
3,5 min. (8)

Front SQ
4x6x65

Powerclean
5x3x75

DL
4x6x105

BP
4x6x75

Military Press
4x6x45

Lýtka v sedě
3x10x27,5

Abs
3x20

GayPumpCvik - Bic s EZ v supersérii Francouza
3x (2x10)x25

Strečink

madball

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přijít do posilky vo půl 8 a čekat na klíče, no to je pěknej začátek. Pak obsazenej stojan na dřepy, takže taky nic moc. Ne, že bych ho nějak zvlášť potřeboval, ale přece jenom tu činku pořád neumím přechytnout a hodit na zem ji tam nemůžu, takže mám trochu podřený ruce. Už aby se trochu víc zlepšila flexibilita předloktí...
Trénink v pohodě. U BP začla pomalinku docházet energie, ale začátek šel krásně. Kdyby bylo víc času a energie, tak by ještě bylo veslo.
Zkusím si napsat nějakej další cíl, ať je nějaká motivace. Krátkodobější bude Muscle Snatch se 70kg a dlouhodobější se svou váhou (mohla by v té době bejt cca 90kg), případně se stovkou, ale nevím, na kolik je to reálný.

...zlehka od základu č.6

Veslo
3,5 min. (8)

Front SQ
4x6x65

Powerclean
5x3x75

DL
4x6x105

BP
4x6x75

Military Press
4x6x45

Lýtka v sedě
3x10x27,5

Sit Ups
3x20xW+5

Strečink

edit: úprava dvou chybek
madball

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2011 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera na basketu jsem dostal solidního koňára do stehna, ale kupodivu, když jsem to reozhejbal, tak šly dřepy v klidu a hezky, až na tu zkrácenost předloktí. Už aby to bylo lepší. Dynamika u přemístění je myslím celkem v pohodě, zbytek standart, jen břicho bylo 1/2 na 1/2 se zátěží, protože tam trochu chyběla síla, ale když si vzpomenu, že jsem v něm cítil tah po návartu ke cvičení i při BP, tak to moc neřeším.
Dneska jsem si řekl, že aby to nebyl pořád takovej stereotyp, bude jeden trénink ve stylu touch'n go a druhej se stopkama.
Váhu neřeším, ale jen orientačně dneska po cvičení něco málo přes 88kg, jen ta síla mě s*r*.

...zlehka od základu č.7

Veslo
3,5 min. (8)

Front SQ
4x6x65

Powerclean
5x3x75

DL
4x6x105

BP
4x6x75

Military Press
4x6x45

Lýtka v sedě
3x10x27,5

Sit Ups
3x20xBW

Veslo
2000m (8)

Strečink

Draper

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2011 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice opozdene, ale vitej zpet. Proc jsi se vubec na cviceni vykaslal? Cvicis porad tam jako drive? :)
Jinak neboj, sila bude zpet raz dva, ja loni na podzim po pauze take zacinal na mrtvolach s 90kg, benchem 55kg a podobne, ale porad jsem neco malo prihazoval a prihazoval a sila celkem rostla. Necvicim uz kazdy den ale 3x tydne cele telo (skoro cele teda samozrejme), nedelam ty sve pumpovacky, shazovaky jako za starych casu a jde to vyborne. Sice uz se ted nejak moc nezlepsuji, ale zatim jsem myslim nad svymi naturalnimi maximi a jsem spokojen.
madball

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2011 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Proc jsi se vubec na cviceni vykaslal?

Uploaded with ImageShack.us

Ve zkratce jsem asi 7 měsíců trávil nějak takhle, hodně jsem si toho dělal sám s přítelkyní, hodně mi toho udělal brácha. Ještě chybí pár věcí, ale bydlet už se dá. Zároveň s rekonstrukcí se mi cvičit nechtělo, jednak kvůli času, jednak kvůli tomu, že jsem hodně špatně jedl. Teď jsem přibral 5kg za měsíc jen kvůli tomu, že jsem začal zas trochu normálně jíst.
Koukal jsem na tvůj log a síla ti šla pěkně nahoru. Pěkně ti to šlape. A o tom kole nemluvím, pěkný šílenosti
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2011 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo pomatuji, ze jsi delal neco ohledne bytu a plne chapu, vse se neda zkombinovat. Tak hlavne, ze jsi zpet.
A k tem mym silenostem, to bych preci nebyl ja, kdybych cvicil normalne. Tak nekdy v BG navidenou nebo spis "nacvicenou" :)
madball

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2011 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybys měl v pohodě nohu, tak bys byl myslím ideální typ na triatlon, kdyby tě to teda bavilo . Určitě se v posce někdy uvidíme, ale asi teď na čas BG vyměním za něco jinýho, protože čekat vo půl 8 večer na klíče už je na mě celkem HC. Zatím.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: